Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2212 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

@yuvalganim

מטרת האשכול הייתה לראות את ממוצע ההוצאות החודשי של משפחות במצב שלי.

קניית הקשקאי "עלתה" סה"כ עוד 4K(והאשה מאוד מאוד מרוצה כי היא מאוהבת ספציפית בדגם הזה..),במידה והיינו צריכים להוסיף עוד 15K אז לא היינו קונים את הקשקאי.

מצב ההכנסות שלנו השתנה(נכון לשנה הקרובה) ולכן גם החשיבה השתנתה.

נניח והיינו מוכרים את הקיה וקונים רכב ב15-20 אלף ש"ח הוא היה ישן יותר עם סיכוי גבוהה יותר לתקלות כאשר היינו חוסכים במכירה ובקנייה 20 אלף מקסימום.

כמובן שאפשר להגיד שהיינו מוכרים את הקיה וקונים רכב ב15 אלף ש"ח וככה גם חוסכים יותר...אבל אני חושב שזה די אינדיבידואלי וגם לא מדובר פה בסכומים אסטרונומים.

@khalil לצערי אני לא מכיר קבוצות כדורעף באיזור שלך אלא רק באיזור של שעה נסיעה ממך(עיבון ועוספיא) אבל יש קבוצות כדורעף בפייסבוק שאני בטוח שאם תחפש שם אני מניח שתוכל למצוא מסגרת לבת שלך.

עריכה אחרונה על ידי Jeka88

Peugeot 5008 1.6T Active 2020

• תגובות 229
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

12 עמודים של עצות טובות יותר או פחות, ובסוף הכל הוחלט על ידי האשה "כי בא לה". פרייסלס!

(שלא תבין לא נכון, גם אשתי ככה :-))

עריכה אחרונה על ידי garicho
  • אהבתי 1
  • מצחיק 1
פורסם
לפני 4 דקות, Jeka88 כתב:

@khalil לצערי אני לא מכיר קבוצות כדורעף באיזור שלך אלא רק באיזור של שעה נסיעה ממך(עיבון ועוספיא) אבל יש קבוצות כדורעף בפייסבוק שאני בטוח שאם תחפש שם אני מניח שתוכל למצוא מסגרת לבת שלך.

כן, הסיבה להתעניינות היא ההצלחה של עילבון, לקחו ענף שולי, ומצאו לזה קהל די רחב ונלהב אצל הבנות, אבל היא די רחוקה לי.

פורסם

@garicho

שוב,בסופו של דבר אחרי שהתייעצתי עם בעלה של אמא שלי והוא אומר לי שאין טעם בלהחליף לרכב זול יותר כי החסכון לא יהיה כלכך משמעותי,בנוסף לזה שרק בימים האחרונים החלטתי להמשיך לעוד עונה בכדורעף וככה כם ההכנסה תגדל ב25% ובנוסף לזה שגם אשתי ממש אבל ממש רצתה את הקשקאי וכל זה בעלות נוספת של 4K היה נראה לי שווה את זה.

תמיד אפשר לחסוך אבל בסופו של דבר צריך גם לחיות,אנחנו לא עפים באוויר אבל משתדלים להנות במסגרת התקציב שלנו.

• רעיון טוב! 1

פורסם

לחסוך זה חשוב מאוד - אבל לפתח את היכולת להרוויח יותר זה המפתח להצלחה. 

יפה מאוד - סה"כ מצאתם את הדרך שלכם להתייעל, על הדרך להמשיך לחסוך ותוך כדי הגדלתם את הרווחים. 

נקודה אחת שאתה חייב לקחת בחשבון - בספורט מקצועי\תחרותי - יש גם פציעות ספורט, אתה מרוויח כסף לעונה שלמה אבל תיקח בחשבון מקרה של פציעה וביטוח שיכסה חלק ממנה. 

תוכניות מגירה ותכניות ביטוח זה חלק בלתי נפרד מכלכלה. 

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

@lanosforce יש ביטוח מהקבוצה שמכסה את השכר ואת הטיפולים במידה ויהיה צורך לצורך לזה.

אמנם הכדורעף בארץ לא כלכך פופולרי אבל זה נחשב כספורט מקצועי לכל דבר ולכן גם חל על הקבוצה חוק שמחייב לבטח את השחקנים.

• אהבתי 1

פורסם

זה ספורט "מגע" סופר פיזי - גם לי בעבודה יש חבר שהיה שחקן כדור יד מקצועי - כבר שמעתי על כל הטריקים שעושים שהשופטים לא רואים עם אצבעות לצלעות, מחטף הסתה דרך הכתף וכך הלאה וכמו בכל ספורט יש את הפציעות שהן אופייניות לו. 

אבא שלי שיחק כדורסל שנים - כמה פעמים שראיתי אותו הולך לעבודה עם אצבעות מודבקות אחת לשניה. 

גם לי יש את ההיסטוריה שלי עם לא מעט פציעות ספורט. 

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אכן - כדורעף - גם שם אבל יש פציעות לא קלות של פרקי הידיים, קרסוליים וגם פגיעות שנוצרות משחקנים שפשוט עפים אחד על השני. זה ספורט - כשזה נהיה תחרותי\מקצועי - זה קשוח. 

Pioneer TS-X150

פורסם

יותר בכיוון של של כאבי ברכיים וגב..

אבל אני מסכים אותך לחלוטין שכל ספורט מקצועני שוחק את הגוף והאמת שאני כל שנה מרגיש את זה יותר,סתם לדוגמא בשנה החולפת הייתי בחוץ קרוב לחודש וחצי בגלל קרע בשריר התאומים כשעד השנה האחרונה בחיים לא הייתי פצוע ליותר משבוע וחצי.

הגיל עושה את שלו.

• אהבתי 1

פורסם

בהחלט - הגיל עושה את שלו. אבל לא בא לי להביא עכשיו גיגית כי אנחנו נמלא אותה בדמעות אם אני רק אתחיל 😪

:-P

Pioneer TS-X150

פורסם
לפני 2 שעות, garicho כתב:

12 עמודים של עצות טובות יותר או פחות, ובסוף הכל הוחלט על ידי האשה "כי בא לה". פרייסלס!

(שלא תבין לא נכון, גם אשתי ככה :-))

לא חשבת שזה אחרת כן? זה אמנם פורום שמורכב בעיקר מגברים, ואנחנו מדברים בינינו, ובסוף "אנחנו החלטתי", מי יותר אנחנו, מי יותר החלטתי. 😂

• אהבתי 1

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אתה מתכוון "אנחנו החליטה". 

אתמול בדיוק היה לי וויכוח כזה עם אשתי ופשוט אמרתי לה למה את רוצה שאני אחליט - בסוף את עושה מה שאת רוצה גם ככה.

• מצחיק 2

Pioneer TS-X150

פורסם

אני מכיר את זה בתור "אנחנו החלטתי", שבמקור סופר מהצד שלה, אבל זורם

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
בתאריך 29.4.2020 בשעה 22:09, MiniMiz3r כתב:

...אני לא רוצה להשמע שיפוטי, אבל לדעתי האישית להביא ילדים לפני שאתם מבוססים כלכלית, זו טעות שההשלכות שלה נגררות הרבה מאוד שנים קדימה.

הבת הראשונה (והיחידה, בינתיים) שלנו נולדה לפני קצת יותר משנה, כששנינו היינו בני 33. ב-4 השנים לפני שהיא נולדה הספקנו לקנות דירה ולצבור מספיק הון עצמי כדי לסגור את המשכנתא (אף על פי שלא עשינו

זאת)....

בתאריך 29.4.2020 בשעה 22:09, MiniMiz3r כתב:

אנחנו לא ברמת ההכנסות הזאת. כן הייתי צריך לציין שחזרנו לגור לשנה אחת אצל ההורים כדי לא לשלם שכירות ומשכנתא בו זמנית.

תקשיב.

כשאני ראיתי שאתה כתבת שבגיל 33 היה לך ולזוגתך מספיק כדי לסגור משכנתא,

השאלה שרצה לי בראש באותו רגע, ואיציק הקדים אותי, היא יופי, אז כמה אמא ואבא שמו ?

מעט אחרי, ענית שהם השכיבו 100, אז השאלה הבאה הייתה אמורה להיות, סבבה, אז כמה זמן גרת בשכירות ?

בזמן שברור לי שלא גרת דקה בשכירות, אלא או בבית של המשפחה או אצל ההורים ואכן אחרי כמה פוסטים כתבת, שחזרתם להורים בשביל לחסוך.

כמו שהבחור אמר, זרקת 1% מידע שמרת 99% לעצמך 

ועכשיו מזה פותח השרשור וחבר'ה שקוראים ויקראו את זה מחר, אמורים להסיק מסקנות שההתנהלות שלהם שגויה ? לא רציני.

לנושא:
אתמול בערב אני אישתי דנו בנושא שאיך זה הגיוני שלפי ההכנסות שלנו - אמורים לחיות די טוב.

לנו אין הלוואות כלל.

נכון, יחס הכנסות-הוצאות שלנו, הוא "מעולה".

בפועל אנחנו מתפשרים וחיים בלפחות 4-5 רמות חיים נחותות ממה שאנחנו יכולים להרשות לעצמנו (צדק מי שאמר - למשך זמן זה באמת קשה)

ואנחנו, עם ההתנהלות הכלכלית (הנכונה לדעתי)* שלנו.

* גרים בשכירות בקריות (2800 לחודש) בדירה ישנה של 70 מטר קומה 3 בלי מעלית, וועד של 70 שקל וארנונה 320+- חודשי.

* בלי YES אלא רק NETFLIX וטלוויזיה חכמה עם אפליקציות של ערוצים 11 12 13.

* טלפונים ב012  הכי זול שקיים (25 למנוי - 50 ש"ח חודשי)

* אינטרנט 018 (79 שקל לחודש)

* בלי גז, אלא כיריים חשמליות שגם זה קיבלנו מתנה.

רכב יש לנו אחד, אנחנו איכשהו מסתדרים ( קליאו 2014  ידנית, אצלי כבר שנה רביעית, ששוה כ20 אלף שקל )

לאחרונה התחלתי להחנות ברכבת חינם, ולסוע לעבודה ברכבת זה חוסך לנו עוד סכום בדלק, חנייה וכבישי אגרה.

קניות לסופר + סופרפארם (תינוק בן 7 חודשים) שאנחנו בממוצע, קונים ב1550 לחודש בערך (כולל אוכל מגבונים וטיטולים)

כרטיסי מתנה שקיבלתי במהלך השנים מהעבודה, כרטיסי גיפטכארד ללידה של הילד וסיבוס מהעבודה ממנים קצת מהקניות בגדים של התינוק,

אני ואישתי על פחות או יותר אותם בגדים, למעט פה ושם שקונים במבצעים, וגם כשקונים, זה מהגיפטקארדים.

מאוד הייתי רוצה להחליף רכב לכזה שמתאים למשפחה עם תינוק (הקליאו לא אידיאלית למשפחה)

החלפת רכב, זו הוצאה שאני חושב עליה ומתלבט עליה כבר 100 פעם, ולא מעז לבצע אותה כדי כן להגיע לא לשרוף ממה שהצלחנו לחסוך.

אז כנראה שנדחה את זה בעוד שנה.

כרגע ללא גן או מטפלת, אישתי ואמא שלה נשארות עם הילד (אישתי לומדת, אני עובד במרכז רוב השבוע ולא באמת יש לי זמן לכלום).

חושבים 7 פעמים לפני כל הוצאה.

עכשיו בוא, תצא החוצה, הרבה מאוד גרים בדירות חדשות, מעלית, מרפסת, ספורטאג' בחנייה הפרטית, וכו'

הרבה מאוד טסים לחו"ל (עזוב קורונה רגע) ואם לא חו"ל אז חופשה בארץ (שזה יותר יקר כן?) .

לי אישית - לא ברור איך אנשים עם רמת הכנסה, שהיא לא של הייטק(וגם אלו שכן) עם ילד אחד כן ? שלא נדבר על יותר,

מצליחים לחיות במדינה הזאתי מבלי להיכנס למינוס מתגלגל.

איך אתם יכולים רבאק איך כולם פה לא קורסים כלכלית ?? מה אתם יודעים, שאני מפספס ?

• מעניין 1

• תוכן חדש...