Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מוח גיר /סקודה ראפיד 2016

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2237 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי שלום לכולם אני חדש פה ומעוניין בהתייעצות וחוות דעת של אנשים בעלי ניסיון 

לפני כחצי שנה בערך רכשתי רכב סקודה ראפיד 11/2016 עליה לכביש..

האם יתכן שברכב עם 60 אלף קילומטר ילך לי כבר מוח גיר ? מה עושים בסיטואציה כזו הרכב בקושי נסע מבחינת קילומטר, דיברתי עם החברה כבר וואמרו שאין אחריות על הרכב כבר..

אם לפנות לחברת סקודה ? אשמח לקבל עצות פה מה לעשות פשוט לא יודע מה לעשות והנזק הוא ממש יקר...

פורסם

אהלן, מניסיון של חבר שחווה בדיוק מה שאתה מתאר. לאחר שפנה ליבואן שאמר לו שנגמרה האחריות, הוא פנה לסקודה העולמית במייל והם בסוף תיקנו לו את הגיר (שילם רק על העבודה)

פורסם (נערך)
לפני 5 שעות, ArikB כתב:

תרשום יותר פרטים. ממי קנית את הרכב? יש היסטוריית טיפולים מסודרת?

ובנוסף-  מה אתה מרגיש בדיוק בנסיעה והאם נדלקה מנורת תקלה כלשהי בלוח השעונים ? 

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם (נערך)

כשמח  מתקלקל אז לפעמים הילוכים זוגיים לא משתלבים , או אי זוגיים וכו . לא בהכרח מושבת לגמרי.. זו אכן תקלה ידועה ב dsg7 

עלות החלפה היא כ ₪8000 ביבואן. 

מי קבע שהמח מת ? מוסך יבואן ?

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם (נערך)

אם באמת לאחר אבחון יתברר שזה מוח גיר ואין אחריות,יש מכוני גירים במרכז,שמתקנים את הגיר הזה בחצי ממחיר החברה.

לפחות לטעמי,אין טעם לשלם 8000 ש"ח על תיקון שבחוץ יכול להיגמר ב 3.5-4K.

https://www.car-gears.co.il/מבצעים/

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...