Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בוסטר התנעה APX 170

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2247 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם, 

אני בעלים של קיה ספורטז 2.0 ובעת האחרונה בגלל המצב נתקל בסיטואציות של קשיים בהנעה ומצבר מרוקן. חשבתי לקנות בוסטר התנעה כדי להיות אדון לעצמי, ומבין אלה שראיתי, בלט ה APX 170 ככזה שיתאים לתקציב כ300 ש"ח. מוכרים אותו אפילו בבאג, כך שיש לי תקווה שלא מדובר בזבל. אני לא מכונאי מקצועי ולא איש שטח, אז אני לא בטוח שאני חייב noco. אבל כן חשוב לי שיהיה מוצר אמין. 

ההספק הוא  mAh15,600 

הייתי שמח אם מישהו ששמע על הבוסטר יכול לתת חוו"ד.

עריכה אחרונה על ידי snoopster
הוספת פרטים
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

אם יש לך בעיות בהתנעה בימים אלו - אז גם יש לך כנראה בעיות במצבר או במערכת החשמל.  היום הינעתי C4 פיקאסו עם מצבר די גמור (מקורי - 3 שנים.  S/S כבר לא ממש עובד) בבוקר כשעוד היה קר, ללא כל בעייה.

עדיף לפתור את הבעייה ובלי קשר - *גם* לקנות בוסטר למצבים בעייתיים אמיתיים - ולא לכאלה שיכולנו להמנע מהם.

• תוכן חדש...