Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2301 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי, אתמול נסעתי בכביש ראשי אבל עירוני שמותר לנסוע בו 70, הגעתי בטעות למהירות 100 קמ"ש באיזור אכיפה של מכמונת מהירות. עברתי אותה ולא ראיתי פלאש של צילום או משהו בסגנון. רק לאחר מספר שניות קלטתי שאני ב-100 קמ"ש. השאלה שלי היא האם אני צפוי לקבל דו"ח על כך?

יכול להיות שמדובר בסתם דחליל שלא פעיל בכלל? למרות שבוייז הוא מופיע כמצלמה..

עריכה אחרונה על ידי Yossi dashti
פורסם
היי, אתמול נסעתי בכביש ראשי אבל עירוני שמותר לנסוע בו 70, הגעתי בטעות למהירות 100 קמ"ש באיזור אכיפה של מכמונת מהירות. עברתי אותה ולא ראיתי פלאש של צילום או משהו בסגנון. רק לאחר מספר שניות קלטתי שאני ב-100 קמ"ש. השאלה שלי היא האם אני צפוי לקבל דו"ח על כך?

יכול להיות שמדובר בסתם דחליל שלא פעיל בכלל? למרות שבוייז הוא מופיע כמצלמה..

בדרך כלל בוייז מעודכנים לגבי איזו מצלמה היא דחליל ואיזו לא לכן אם הייתה מסומנת בתור מצלמה רגילה רוב הסיכויים שזאת אכן מצלמה פעילה.

לגבי הדו"ח קשה לדעת בודאות, בדרךך כלל נהיגה במהירות של 30 קמ"ש מעל המותר בדרך עירונית זה משהו שמצלמה כן תצלם.

עם זאת, נכון להיום הוכח שמצלמות המהירות אינן אמינות לכן זהו נושא שאפשר לערער עליו ואף לגשת לבית משפט תלוי כמובן כמה זמן, כח ו/או כסף יש לך לבזבז על זה.

כך או כך אין מה לעשות נכון לעכשיו יותר מדי מלבד לחכות ולראות אם יגיע הדו"ח (זאת כמובן במידה וכתובתך מעודכנת במשרד הרישוי ואתה אוסף את הדואר הרשום שלך. מומלץ לאסוף ולא להתעלם מהודעה על דבר דואר כי אחרת תקבל כפל קנס).

פורסם

מאז המדינה שינתה את מדיניותה ומנפיקה דוחות על מהירות

כאשר יגיע הדו"ח אם יגיע

תחזור לכאן.

ההמלצה שלי בגדול לכשיגיע

לבקש לבטל את הדו"חתוך 25 ימים מרגע שהגיע לידיך על בסיס כי הן אינן אמינות לפי המשפט בעכו

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...