Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2309 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השנקל שלי:

אצלי (לא I20) היה בום דומה,

וזו היתה החלפה של תושבת סרן אחורי, גומיה ב 100 ש"ח. יש קשר?

הדרך עצמה היא היעד.

פורסם

חברים, תודה לכולם על הניסיון לעזור, אך לצערי הבעיה עדיין לא חלפה לגמרי (למרות שהיו כמה ימים שקטים).

אחלה פורום :)

הרעש הוא בפירוש רעש שנשמע כפי שהיית לוקח גיגית עם נוזל ומטלטל אותה. בדור שלישי זה נשמע מצויין כל עוד המיכל מלא, מאיזור החצי ומטה זה כבר לא רלוונטי.

Sent from my Tricorder

זה לא הרעש שיש אצלי. מה שכן, לא שמתי לב שהיה לי את הרעש מאז שמילאתי דלק. לא יודע אם זה צירוף מקרים או לא.

אולי חפץ כלשהו שוכב אצלך בתא המטען וגורם לרעש שאתה מתאר?בדקת מתחת לשטיח תא המטען?

בהתחלה חשבתי שזה מפקל קפה שיש לי בבגאז׳, אולי מהבלון גז שלו, הוצאתי אותו וזה עדיין המשיך. זה לא מזה.

גםצלי זה נשמע מכמות הדלק שחובטת בדפנות מיכל הדלק..גם אצלי בסקודה זה קורה לעיתים תלוי מהירות הנסיעה ועוצמת הבלימה כמובן. נסה להתקדם מעט ולבלום מספר פעמים נסה לשחזר את הרעש ותשמע אם זה אכן מגיע מהמיכל. לקאניסט זה ממש לא קשור ואני ממקווה שדרשת כספך ואת החיישן המקורי שלך חזרה וקיבלת.

אני יכול לבקש את כספי חזרה במידה והטיפול שלו לא עזר?

לפי מה שהוא טען החיישן הזה די יקר וזה עלה לי לבד 980 ש״ח.

במידה ועברו שבועיים מאז, עדיין תקף?

פורסם
בתאריך 5.3.2020 בשעה 11:08, popo111 כתב:

חברים, תודה לכולם על הניסיון לעזור, אך לצערי הבעיה עדיין לא חלפה לגמרי (למרות שהיו כמה ימים שקטים).

אחלה פורום :)

זה לא הרעש שיש אצלי. מה שכן, לא שמתי לב שהיה לי את הרעש מאז שמילאתי דלק. לא יודע אם זה צירוף מקרים או לא.

בהתחלה חשבתי שזה מפקל קפה שיש לי בבגאז׳, אולי מהבלון גז שלו, הוצאתי אותו וזה עדיין המשיך. זה לא מזה.

אני יכול לבקש את כספי חזרה במידה והטיפול שלו לא עזר?

לפי מה שהוא טען החיישן הזה די יקר וזה עלה לי לבד 980 ש״ח.

במידה ועברו שבועיים מאז, עדיין תקף?

הוא לא איבחן נכון את הבעיה כך שזה לא בעיה שלך ואתה רשאי לדרוש כספך חזרה.

• תוכן חדש...