Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2323 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עומד לרכוש פנדה

האם יש בעלי מקצוע שאני אביא את החלקים ? לא בא לי לשלם 500 שקל על טיפול לפתיחת בורג ושמן של 100 שקל

טיימינג ראיתי עולה 100 שקל של בוש, ומקצוענים מחליפים תוך שעה, על מה במורשה לוקחים 1000 שקל לא ידוע.

2 - האם ניתן לשפר פנדה עם טורבו או סופרצארגר ?

פורסם

למה במוסך לוקחים כסף? כי יש להם עסק, עובדים, הוצאות , מיסים, כל דבר עולה כסף. לשפר מנוע למנוע אטמוספרי, זה לא אפקטיבי. להוסיף מגדש לרכב זה לא חוקי ויהיה מאוד יקר. אם בכלל יש קיט למנוע הפייר הזה.

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

פורסם

אם אתה עומד לרכוש פנדה ורוצה לשים עליה טורבו, אז תעשה לעצמך טובה. תשתה כוס מים, תנשום עמוק - ותחשוב על ההגיון.

או שיש לך 30,000 לטורבו, צנרות, אינטרקולר וניהול מנוע, או שאין לך כסף ובגלל זה אתה קונה פנדה.

אפשרות הביניים היחידה היא לרכוש פנדה 0.9 טורבו ואולי אולי אפשר לשפר אותה טיפה בלי לפוצץ את המנוע הקטנצ'יק.

אחרי שסיימתי להטיף לך: או שתשלם למוסך (והיום אפשר להביא חלקים למוסכים, ולשלם רק על עבודה) או שתלמד לעשות לבד.

לי יש פנדה, אני מטפל בה בעצמי. לוקח לי 25 דקות להחליף שמן וזה עולה לי 150 ש"ח כולל הפילטר. וטיימינג לא עולה 100 שקל, וגם לא לוקח שעה.

השורה התחתונה, אם אתה חושב שאתה יכול - תעשה לבד, אם לא שווה לך או שאין לך את הידע, תצטרך לשלם למישהו - ככה עובד העולם.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
אם אתה עומד לרכוש פנדה ורוצה לשים עליה טורבו, אז תעשה לעצמך טובה. תשתה כוס מים, תנשום עמוק - ותחשוב על ההגיון.

או שיש לך 30,000 לטורבו, צנרות, אינטרקולר וניהול מנוע, או שאין לך כסף ובגלל זה אתה קונה פנדה.

אפשרות הביניים היחידה היא לרכוש פנדה 0.9 טורבו ואולי אולי אפשר לשפר אותה טיפה בלי לפוצץ את המנוע הקטנצ'יק.

אחרי שסיימתי להטיף לך: או שתשלם למוסך (והיום אפשר להביא חלקים למוסכים, ולשלם רק על עבודה) או שתלמד לעשות לבד.

לי יש פנדה, אני מטפל בה בעצמי. לוקח לי 25 דקות להחליף שמן וזה עולה לי 150 ש"ח כולל הפילטר. וטיימינג לא עולה 100 שקל, וגם לא לוקח שעה.

השורה התחתונה, אם אתה חושב שאתה יכול - תעשה לבד, אם לא שווה לך או שאין לך את הידע, תצטרך לשלם למישהו - ככה עובד העולם.

דווקא הטפה חמודה. ארד מעיניין הטורבו אז.

להחליף שמן אוכל לבד, בורג אחד ופילטר שמן בהברגה.

חגורת טיימינג ב 100 ראיתי אונליין, מפולין או אנגליה, אבל להחליף אותה אין לי נסיון כזה.

יש בעל מקצוע מומלץ לפיאט? שלא ישחט אותי. אני בא מעולם אופנועים, יש שם מלא שחיטת לקוח אם הוא לא מבין, וצריך לדעת מוסכניק טוב שיעשה עבודה בלי הצעות מיותרות

ברכבים לא מכיר בכלל

פורסם

לצערי - אני לא יודע להמליץ על מוסכים, כי אני לא משתמש בשירות הזה.

אבל זה פורום גדול, תכתוב מאיפה אתה ותקבל המלצה (אחרת קשה להמליץ).

לגבי המחיר של רצועה מחו"ל: רצועה זה סבבה אבל יש גם מותחן, גלגלות, משאבת מים (ואז גם נוזל קירור שבפיאט הוא לא זול (180 ש"ח בערך)).

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

מהיכן אתה שנדע אולי לאן לשלוח אותך או אפילו מישהו פה באיזורך יעזור לך עם הטיימינג. זה המנוע המאוד פשוט 8 שסתומים שהטיימינג שם אחד הקלים, אין מיפגש שסתום בוכנה ולא צריך נועלים ולא כלום..רק לעשות סימונים

כמו בפונטו. וגם הסט בארץ הוא זיל הזול אין לך למה להזמין מחול עכשיו.

פורסם
מהיכן אתה שנדע אולי לאן לשלוח אותך או אפילו מישהו פה באיזורך יעזור לך עם הטיימינג. זה המנוע המאוד פשוט 8 שסתומים שהטיימינג שם אחד הקלים, אין מיפגש שסתום בוכנה ולא צריך נועלים ולא כלום..רק לעשות סימונים

כמו בפונטו. וגם הסט בארץ הוא זיל הזול אין לך למה להזמין מחול עכשיו.

רמת גן

• תוכן חדש...