Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2357 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי אאוטלנדר 2017 (instyle) 7 מקומות פרטית עם 30K ק"מ. ) ואני שוקל להחליף לרכב חדש..ההתלבטות היא האם לקחת שוב אאוטלנדר או אולי להחליף לקיה סורנטו urban 2400. אשמח לדעותיכם בעניין. תודה.

פורסם (נערך)

זו אחת הדילמות. די מובן שלאדם פרטי, להחליף רכב טוב ותקין לרכב חדש אחרי 3 שנים ,כלכלית זה לא משתלם בלשון המעטה, אבל השאלה היא האם לסורנטו יש יתרונות משמעותיים בנוחות ישיבה, התנהגות כביש,עוצמת המנוע .. ברמה ששווה להשקיע סדר גודל סביב 90,000 ש"ח בעסקת טרייד אין.

עריכה אחרונה על ידי s_lapid
פורסם

בסכ"ה אנחנו מדברים פה על רכבי 7 מקומות פונקציונאלים ומשעממים, בז'אנר הזה של הרכבים אני לא רואה מה ההיגיון למהר ולהחליף.

הרכב שלך מבחינה פונקציונלית ממלא את המטרה שלו בצורה טובה? יש בעיה של נוחות ברכב שלך? התנהגות כביש?? מה זה בכלל אומר ברכבים כאלה? אתה כולה נוסע על בין 0 ל 130 בקו ישר, אתה לא הולך לתפור איתה עיקולים בנס הרים.

עם הקילומטר שלך הייתי נשאר איתו עד שהיה מתפגר או שהיה מרגיש ממש מיושן בצורה שמבאסת במיוחד אבל גם אם אתה לא קיצוני כמוני ואתה חייב להתחדש כל הזמן אז הייתי אומר שתסחוב לפחות עוד שנתיים כדי להוציא קצת משהו כלכלי מהרכישה הזו ולא להפסיד ים של כסף ללא סיבה טובה.

פורסם

אם כבר סורנטו, למה לא לדיזל?

אז באמת לדעתי האישית אין מה להשוות בניהם, אני עם סורנטו דיזל אומנם 2013 אבל האוטו מאוד חזק וכייפי לנהיגה.

בטח לא בהשווה לאווטלנדר.

אני מבין שאתה לא נוסע הרבה, אבל מה זה משנה בעצם?

היה לך פשוט מאוד קל במכירה של דיזל כזה עם ק"מ כל כך נמוך.

• תוכן חדש...