Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רשמית: טסלה בישראל

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

198 אש"חים לטסלה מודל 3, מפתה, חבל רק שהורידו מנופי תפעול, די מטומטם וחוצפני לטעמי, גם ככה אנשים לא מאותתים, עכשיו יש להם גם סיבה.

מבחינתי, זה מוריד לדגם הזה הרבה נקודות, יחד עם תקרה לוהטת, חוסר חיישני חניה ורדאר(התעקשות על פתרון מצלמות בלבד, שלא עובד כמו שצריך בינתיים)

ואיכות החומרים וההרכבה, שכנראה השתפרה בינתיים במקצת.

עריכה אחרונה על ידי EvGriga

לקסוס IS300h, אורה 03 Pro300

• תגובות 6.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)
לפני 30 דקות, green כתב:

עושה להם קרקס

אמרו את זה על כל חשמלית חדשה שנכנסה, ובפועל זה לא קורה. 

עריכה אחרונה על ידי GTאי
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 20 דקות, EvGriga כתב:

200 אש"חים, מפתה, חבל רק שהורידו מנופי תפעול, די מטומטם וחוצפני לטעמי, גם ככה אנשים לא מאותתים, עכשיו יש להם גם סיבה.

מבחינתי זה מוריד לדגם הזה הרבה נקודות, יחד עם תקרה לוהטת, חוסר חיישני חניה ורדאר ואיכות החומרים וההרכבה, שכנראה השתפרה בינתיים במקצת.

200 אלף ₪ זה מחיר של האקספנג g6.

אתה התייחסת לחסרונות של הטסלה מודל 3 ו/או מודל y.

המודל 3 מתחיל כעת ב-197 אלף והמודל y ב- 218 אלף.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם (נערך)
לפני 17 דקות, green כתב:

המודל 3 מתחיל כעת ב-197 אלף

טעות שלי, טסלה מודל 3 198 אלף, משום מה קודם האתר שלהם היה מראה לי 199,999, עכשיו 197,999

אולי הם עוד לא סגורים עם עצמם.

אני לא מתייחס לחיקויים של הגנבים מ-XPENG לטסלה מודל Y ויונדאי.

למה בכלל לשקול קניית זיופים (באותו מחיר כמעט) אם יש דבר מקורי.

image.thumb.png.214012acdd546630b1f3a008f2e1911b.png

פורסם (נערך)
לפני 18 דקות, GTאי כתב:

אמרו את זה על כל חשמלית חדשה שנכנסה, ובפועל זה לא קורה. 

תראה בישראל דגמי טסלה משתרכים כבר מזמן במכירות אחרי הדגמים הסיניים הזולים יותר. 

האקספנג g6 תפגע בטסלה ללא ספק, המודל 3 יכולה להגיד ביי ביי שכן מרבית הלקוחות יעדיפו ג'יפון שימושי על פני סדאן באותו המחיר.

מול המודל y התחרות תהיה צמודה יותר, אבל אני לא אתפלא עם האקספנג תוביל במכירות גם עליה.

במחיר של טסלה מודל y בסיסית עם טווח של 450 ק"מ אתה מקבל אקספנג לונג ריינג' עם טווח של 570 ק"מ.

שלא לדבר על הבדלי אבזור לטובת האקספנג כמו אפל קאר ואנדואיד אוטו, קירור למושבים הקדמיים, חניה אוטומטית, חיישני חניה, רדאר וחיישני לידר וכו' שאין במודל y.

עריכה אחרונה על ידי green
בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

היתרון הגדול של g6, לדעתי, זאת האחריות הארוכה של 7 שנים של שקט נפשי מול 4 בטסלה, הבעיה היא שזה פריזבי, שכמעט שכל מי שניסה אותם, נפגע. ותמיד טוב לזכור שלטסלה יש סופר צרג'ר, שזה תחנות שעובדות באמת, בנוחות ואמינות. בניגוד שמה שיש למתחרים

פורסם
לפני 22 דקות, Turbulence כתב:

באסה שהפרפורמנס לא ירדה בכלל, נשאר ב273K

עכשיו סופסוף הפער במחיר בינה לבין הלונג ריינג׳ מוצדק

בתאריך 8.7.2024 בשעה 11:47, huber כתב:

איך הגענו למצב שהתרד הזה קבור בעמוד 6? אפא כל בעלי הטסלה?

בטלגרם, חוגגים את הורדות המחיר

פורסם
לפני 40 דקות, EvGriga כתב:

198 אש"חים לטסלה מודל 3, מפתה, חבל רק שהורידו מנופי תפעול, די מטומטם וחוצפני לטעמי, גם ככה אנשים לא מאותתים, עכשיו יש להם גם סיבה.

מבחינתי, זה מוריד לדגם הזה הרבה נקודות, יחד עם תקרה לוהטת, חוסר חיישני חניה ורדאר(התעקשות על פתרון מצלמות בלבד, שלא עובד כמו שצריך בינתיים)

ואיכות החומרים וההרכבה, שכנראה השתפרה בינתיים במקצת.

טרם נהגתי בחדשה. אבל אחד הדברים שהכי לא התחברתי עליהם בדגם הישן היה המנופי איתות, היו מאוד לא אינטואיטיבים לי ומאוד לא נוחים. לא התנסיתי בפתרון הכפתורים, אבל קשה לי להאמין שהוא יכול להיות גרוע יותר. נ.ב, שלא הובן לא נכון למעט ביקורות נקודתיות פה ושם, התרשמתי לטובה מהמודל 3.

פורסם (נערך)
לפני 11 דקות, Nico62 כתב:

קשה לי להאמין שהוא יכול להיות גרוע יותר

תנסה ללחוץ על הכפתור תוך כדי תנוע, כאשר ההגה מסובב מבלי להוריד עיניים מהכביש.

• רעיון גרוע 1

פורסם

לא בדקתי עד כמה הפיצ'ר עובד טוב אבל ממה שהבנתי מחבר בעל טסלה יש לרכב פיצ'ר שהוא מאותת לבד וזה עובד די טוב.
אותו חבר טוען שהוא כבר לא משתמש בידית האיתות ואצלו עוד יש אחת כזו.
אין לי מושג איך זה עובד.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם (נערך)
לפני 42 דקות, farkash7 כתב:

אין לי מושג איך זה עובד.

משתילים צ'פ ניורלינק של אילן מאסק לתוך הראש של הנהג, מתחבר אלחוטי למחשב הרכב וטסלה קוראת מחשבות. :)

תבדוק את החבר שלך אם יש לו צ'יפ.

כנראה, כאשר נוסעים על מסלול מוגדר מראש במפות, מחשב הרכב יודע איפה צריך לפנות ומפעיל את הווינקרים מראש.

• אהבתי 1
  • מצחיק 1

פורסם
לפני 3 שעות, GTאי כתב:

קשה לי להאמין שהם הורידו מחיר על סמך רכב שהושק ולא ברור כמה הוא הולך למכור, גם ככה אקספנג לא בדיוק מאיימים על טסלה ( 3,000 לעומת 1,000 מסירות בחציון הראשון). זיקר מסרו בחציון 1,500 כלי רכב ויש עוד הרבה שהזמינו וטרם קיבלו. 

אכן זה תוצאה של תחרות.

הרכב הכי נמכר של טסלה בארץ זה מודל Y

הקרוסאובר של אקספנג ממוצב גבוה יותר ורוב המכירות זה של הסדאן.

ה-G6 של אקספנג זה המתחרה של מודל Y.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם (נערך)

הסבר אפשרי להורדת המחיר של מודל 3 בישראל הוא שבאירופה הועלה מכס על מכוניות תוצרת סין ולכן מחיר המודל 3 שם עלה. מן הסתם זה יביא לירידה במכירות אז טסלה מנסים להגדיל את ההקצאה לישראל כדי לפצות על כך.  טסלה תמיד עושים אופטימיזציה של מכסים והטבות מס.בארה"ב נמכרות מודל 3  ומודל Y בגרסאות LR הן עם סוללות תוצרת ארה"ב של פנסוניק והן עם סוללות תוצרת סין של LG. בקניה יש הטבת מס פדרלית של $7500 רק לרכב עם סוללות תוצרת ארה"ב בעוד שבליסינג הטבת המס לא תלויה בארץ היצור של הסוללה. כאשר מזמינים מודל 3, הקונה נשאל אם הוא עומד בקריטריונים להטבת המס. אם הוא עומד, הוא יקבל רכב עם סוללה אמריקאית. אם לא, יקבל רכב עם סוללה סינית. מזמיני ליסינג יקבלו רכב עם סוללה סינית.

עריכה אחרונה על ידי eladts
  • מעניין 3

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...