Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגים לקקטוס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2344 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צריך להחליף 4 צמיגים לקקטוס,שנת 2016,

מידה 205/55/16 91v

לא רוצה סיניים אך גם לא מישלין, נראה מוגזם,

מבקש המלצה לסט טוב ומחיר משוער,אם אפשר המלצה לצמיגאים בנתניה

או באזור השרון,

תודה.

פורסם

בדיוק הגבתי על אותו נושא בשרשור הייעודי של הקקטוס

לפני מס' חודשים התקנתי רביעיית פירלי טריה בגלגלי המגן בבית דגן (מומלצים פה בפורום), 1120 ש"ח כולל מע"מ התקנה ואיזון כמובן

לדעתי תמורה טובה למחיר

מומלץ להתקשר לבדוק מה יש במלאי

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

כמה קילומטרים בשנה הרכב נוסע?

אם אתם נוסעים הרבה, מישלין אנרג'י סייבר בכלל לא מוגזם ומומלץ ביותר.

בכל מקרה, צמיגים מחברות מובילות במידה הזאת עולים 300-350₪.

אני ממליץ לחפש goodyear efficient grip perfomance תוצאת גרמניה/ צרפת / כל מדינה אחרת חוץ מתורכיה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני רכשתי השבוע זוג צמיגי מישלין אנרג'י סייבר (תוצרת איטליה) במידה שלך, במחיר של 370 ש"ח לצמיג.

ממליץ מאוד, המחיר סביר בהחלט ושווה את ההשקעה!

Current: Cupra Formentor 2022 1.5T (150HP) DSG7

Previous: VW Polo V 2012 1.4L (85HP) Manual Gear ---> VW Golf VII 2013 1.4T (122HP) DSG7 ---> VW Golf VII 2015 1.4T (150HP) DSG7 ---> Seat Ateca 2019 1.4T (150HP) DSG7

• תוכן חדש...