Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2379 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

יש ברשותי הונדה סיוויק 2012 שאני נאלץ להוסיף לה מידי פעם שמן(אין לי מדד מדוייק...)

בבדיקת מוסך נראה יציאת אדי שמן מהמדיד ונאמר לי שמדובר בלחץ עוקה גבוהה וזה מצריך שיפוץ מנוע...

בקריאה שלי גם פה נתקלתי בבעיה מסוג זה והומלץ להחליף נשם.

האם לצורך החלפת נשם מנוע יש צורך בפתיחת ראש מנוע?

דילמה...אם מדובר בנשם,או לפחות אולי וכדאי לנסות.. איפה נמצא המוסכניק הזה שייקבל ממני עצות לבדוק נשם בלי שיגיד לי "תרגע,אני פה המקצוען וצריך לשפץ מנוע"?

אגב,אני מפ"ת.

תודה מראש לכולכם.

פורסם

החלפת נשם לא דורשת פתיחת מנוע, הכי הרבה אולי פתיחת מכסה שסתומים.

אולי המכונאי התכוון שיש בריחת גזים מהצלינדרים אל העוקה, במקרה הזה נדרשת בדיקת לחץ הפוך על מנת לאשש את המחשבה שלו, לפני שרצים לפתוח משהו.

יום טוב גם לך

פורסם

יגאל תודה,הבעיה שהמוסך כלל לא מזכיר את נושא הנשם ולא הלך מהקל אל הכבד.

ראה את האדים יוצאים מכיוון המדיד וקבל שיש פה לחץ עוקה גבוהה ובמקרה כזה יש צורך בשיפוץ מנוע ושלא כדאי לי לעשות אותו.

• חודש מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...