Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החל שיווק MG החשמלי בישראל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2370 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
למה התכוונת שאתה לא יכול להתקין שום דבר?

אתה יכול, אבל כרגע זה מסורבל מאוד כי יש חוק שאומר שכל התקנה של משהו מחוץ לדירה דורשת הסכמה של כלל הדיירים.

זה בדיוק העניין, מכיוון שלרוב האנשים בארץ יש חניה פרטית, אם בחניון של הבניין, או בבית פרטי, אז אין בעיה של מקומות טעינה. אז מה שצריך זה דחיפה מצד המדינה שתקבע כללים יותר מקלים לטובת דיירים שרוצים להתקין שקע טעינה בחניה שלהם בחניון של הבניין.

וגם תקנות בנייה חדשות שיחייבו יזמים להכין את הבניין מבחינת תשתית החשמל להתקנה של מטענים בחניות.

אמרת נכון מאוד בכדי לבצע התקנה של עמדת טעינה בחניה פרטית (רשומה בטאבו) בבניין משותף היום לפי החוק חייבים הסכמה של כל דיירי הבניין. יש לי בניין עם 36 דירות המון אנשים מבוגרים שאין להם מוסג מה אני רוצה מהחיים שלהם אז בטח שלא ימהרו להסכים או לחתום במיוחד שלא את כולם אני מכיר בכלל...לפי דעתי זה המחסום העיקרי וחייבים לשנת אותו בחוק או להכניס תיקון עבור מקרה פרטי שרלוונטי לנושא.

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אמרת נכון מאוד בכדי לבצע התקנה של עמדת טעינה בחניה פרטית (רשומה בטאבו) בבניין משותף היום לפי החוק חייבים הסכמה של כל דיירי הבניין. יש לי בניין עם 36 דירות המון אנשים מבוגרים שאין להם מוסג מה אני רוצה מהחיים שלהם אז בטח שלא ימהרו להסכים או לחתום במיוחד שלא את כולם אני מכיר בכלל...לפי דעתי זה המחסום העיקרי וחייבים לשנת אותו בחוק או להכניס תיקון עבור מקרה פרטי שרלוונטי לנושא.

ולי יש 84 דירות, ותמיד יש כמה חר*ות

פורסם
כתוב באתר שלהם שנדרש לבצע טיפול כל שנה או 24000 ק"מ,

מעוניין אותי לדעת מה עלות הטיפול, ומה מחליפים שם, יש למישהו את המידע הזה?

הרי אין כאן שמן, פלטרים, פלגים, טיימינג וכו...

עדכוני תוכנה.

פורסם

אצלי בבנין הועד סירב לאחד הדיירים. יש צורך בהתקנת שעון נפרד לטובת חישוב הצריכה ואז החזר תשלום לועד שמשלם על החשמל בשוטף. התעצלו להתעסק עם זה ופשוט סירבו... שוב, הישראלי היפה...

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם (נערך)

במצב הקיים יש צדק מסוים עם ועד הבניין.

מכיוון שסביר להניח שמערכת החשמל הנוכחית של הבניין מוגבלת בכמות נקודות הטעינה שהיא יכולה לאפשר, אם יתנו למישהו להתקין נק' עכשיו, אחרים ידפקו מזה אחר כך, כי הם כבר לא יוכלו להתקין נק' טעינה בהספק הנוכחי של הבניין.

בנוסף התהליך המסורבל שכתבת עם כל ההחזרים, הוא פתח לצרות ולרדיפה אחרי דיירים סוררים שיאחרו בתשלומים.

הממשלה צריכה להיכנס לזה ולהוציא תקנות ברורות לגבי חיבור ישיר למונה שמשוייך לדירה של בעל החניה ובנוסף להוציא הנחיות לגבי תהליך שדרוג ההספק הכולל שהבניין יכול לספק.

עריכה אחרונה על ידי bobi
פורסם (נערך)

לא צריך חיבור למונה הדירתי ישירות.

צריך לתקן תקנה שמאפשרת התקנת מונה משני שלא יחייב את בעליו בדמי שימוש בנפרד ושלום על ישראל.

בנושא ההספק - הייתי מתקין תחנת טעינה בהספק נמוך כדי לאפשר מספר גבוה של תחנות. רוב הרכבים יטעינו גם כך בלילה (זמן שצריכת החשמל נמוכה יחסית).

זה פרק זמן של כ-6-8 שעות שיאפשר טעינה (אף אחד לא מטעין מ-0 לחלוטין ולרוב זה יספיק)

עריכה אחרונה על ידי מלטבשי

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

אני נגד התקנת עמדות טעינה בבתים משותפים כול עוד אין תקנים מקובלים בארץ כולל מפרטי ביצוע של עבודות החשמל ומי אחראי במקרה של תקלה שנגרמה למערכת החשמל של הבניין כתוצאה מעמדת טעינה תקולה.

חייבים לחוקק חוק אשר סוגר את כול הפינות כולל פיצויים למי שנפגע מכבל טעינה שגרם להיתקלות של אדם בכבל ונגרם נזק פיזי ונפשי לאותו אדם. שלא יבואו לוועד הבית...

איזה כייף לי :)

פורסם
אני נגד התקנת עמדות טעינה בבתים משותפים כול עוד אין תקנים מקובלים בארץ כולל מפרטי ביצוע של עבודות החשמל ומי אחראי במקרה של תקלה שנגרמה למערכת החשמל של הבניין כתוצאה מעמדת טעינה תקולה.

חייבים לחוקק חוק אשר סוגר את כול הפינות כולל פיצויים למי שנפגע מכבל טעינה שגרם להיתקלות של אדם בכבל ונגרם נזק פיזי ונפשי לאותו אדם. שלא יבואו לוועד הבית...

אתה רציני? לא מדובר פה על התקנת כור אטומי בבנין. עמדת טעינה AC זה בסך הכל ממסר עם מפסק פחת. למה שמישהו יתקרב בכלל לרכב שלא שלו בחניה פרטית כדי שימעד על כבל טעינה? זה כמו למעוד על צינור התדלוק בתחנת דלק.

פורסם
כתוב באתר שלהם שנדרש לבצע טיפול כל שנה או 24000 ק"מ,

מעוניין אותי לדעת מה עלות הטיפול, ומה מחליפים שם, יש למישהו את המידע הזה?

הרי אין כאן שמן, פלטרים, פלגים, טיימינג וכו...

יש שמן דפירנציאל, נוזל קירור ומסנן מזגן עם הוראות החלפה לכולם.

צריך גם לבדוק בלמים, מתלים, צמיגים...

פורסם
אתה רציני? לא מדובר פה על התקנת כור אטומי בבנין. עמדת טעינה AC זה בסך הכל ממסר עם מפסק פחת. למה שמישהו יתקרב בכלל לרכב שלא שלו בחניה פרטית כדי שימעד על כבל טעינה? זה כמו למעוד על צינור התדלוק בתחנת דלק.

רציני מאוד מאוד.

היום תובעים אנשים על כול שטות כולל שחרור פלוצים במקום ציבורי :-P

איזה כייף לי :)

פורסם

התחבורה הציבורית הקיימת בארץ היא לא פיתרון מספק עבור רוב האנשים.

היא לא פועלת בשבת והיא לא יעילה ולא מספיק אמינה בשאר ימי השבוע.

פורסם

בשביל אשתי זה אחלה פתרון

בבוקר לקחת את הילדים למסגרות

ללכת לקניות

לעשות ציפורניים

סתם לטייל

אחלה פתרון

לנסיעות ארוכות יש רכב נוסף בבית

Sent from my iPhone using Tapatalk

בברכה,

אסף בן עטיה

Owner @ Giggsi Cinema Sport's Bar