Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7772 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פיזו 106 שנת 98 1400 ,והמד דלק שלי משחק פעם מראה חצי פעם רבע אפילו אחרי מילוי מיכל מלא הוא יכול להראות שהמיכל ריק והנורית של הרזרבה נדלקת. זה מצב שמשגע אותי מכיוון שאני נוסע לפי קילומטרים ונמאס לי כבר. אמרו לי שלא שווה לשפץ את המצוף והקפיץ אלא לקנות חדש בחברה רצו 500 שח!!, זה נראה הרבה מעבר למה שבאמת צריך אנא תגידו לי מה לעשות ותפנו אותי למכונים או מוסכים שאפשר לסמוך על המקצועיות שלהם....אני גר בנהריה....תודה.

פורסם
יש לי פיזו 106 שנת 98 1400 ,והמד דלק שלי משחק פעם מראה חצי פעם רבע אפילו אחרי מילוי מיכל מלא הוא יכול להראות שהמיכל ריק והנורית של הרזרבה נדלקת. זה מצב שמשגע אותי מכיוון שאני נוסע לפי קילומטרים ונמאס לי כבר. אמרו לי שלא שווה לשפץ את המצוף והקפיץ אלא לקנות חדש בחברה רצו 500 שח!!, זה נראה הרבה מעבר למה שבאמת צריך אנא תגידו לי מה לעשות ותפנו אותי למכונים או מוסכים שאפשר לסמוך על המקצועיות שלהם....אני גר בנהריה....תודה.

האוטו צרפתי. ככה זה :( כמעט לכולנו יש את הבעייה

סע למוסך המורשה של פיזו. תנסה להוריד מהם כמה שאתה יכול מהמחיר. זוהי המלצתי. לא כל אחד יכול להתעסק עם זה.

• תוכן חדש...