Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2500 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

הגעתי למוסך המרכזי עם נורד כרית אוויר דולקת, מבדיקה שלהם (וגם שלי עם OBDII) לא נמצאה אף תקלה.

לפי הבחור במוסך בגלל שלא מופיעות תקלות בסורק צריך לפרק את המערכת - יעלה 300 שקל בערך בלי לתקן עדיין ואז כנראה שזה מחשב כרית אוויר או כרית אוויר.

בנוסף, לפי היועץ במוסך הותקן מתג ביטול כרית אוויר ברכב (כנראה על ידי היבואן) אבל אין לי אפשרות לדעת בוודאות כי הרכב יד 3.

אם אחד החיישנים של המערכת\פיוז היו תקולים הייתי רואה את זה בסריקת תקלות?

יש המלצות למקום במרכז שאפשר לטפל בבעיה כזו?

פורסם

אין חיה כזאת שמנורת תקלה דולקת בלוח שעונים ואין תקלה רשומה במחשב.

יש מחשבים שלא יודעים לקרוא את התקלה.

גש למוסך שיש לו ציוד יעודי לפורד ויפתור לך את התקלה ללא ניחושים.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

• ספונסר פורום
פורסם

עידו,

היית אצלנו הבוקר ואם אתה מוסר מידע על מוסך (גם בלי לציין את שמו) בפורום מקצועי ורציני, הייתי מצפה שיימסר מידע מלא.

אני בעצמי אמרתי לך שהתקלה שלך היא בכרית האוויר של הנוסע, ואם תרצה שנכנס לעומק נדרש פירוק כי יש לך מתג ביטול כרית אוויר (שלא הגיע במקור עם הרכב) שדורש מאיתנו פירוקים ובדיקות בעלות (הוגנת) של 300 ש"ח.

עוד אמרתי לך שברוב המקרים התקלה היא לא תקלה בכרית האוויר עצמה או במחשב אבל שקיים סיכוי כזה, גם אם קלוש.

אם כבר מוציאים שם רע למוסכים, לפחות שתהיה סיבה טובה.

עדי

מרכז שירות שי לי - מורשה יבואן לרכבי פורד ומאזדה. רחוב היוזמים 12 אור יהודה, טלפון: 03-5333082
מוסך הסדר לחברות הביטוח מגדל, מנורה, ביטוח ישיר, 9 מליון, איילון, שירביט וליברה.
לחנות האונליין של שי לי עם הנחות ומבצעים לחצו כאן

• ספונסר פורום
פורסם

לא מקורי = התכוונתי שלא מגיע עם הרכב לארץ :)

ניתן להתקין (בחלק מהרכבים) לבקשת לקוח בכל שלב.

מרכז שירות שי לי - מורשה יבואן לרכבי פורד ומאזדה. רחוב היוזמים 12 אור יהודה, טלפון: 03-5333082
מוסך הסדר לחברות הביטוח מגדל, מנורה, ביטוח ישיר, 9 מליון, איילון, שירביט וליברה.
לחנות האונליין של שי לי עם הנחות ומבצעים לחצו כאן

פורסם (נערך)
עידו,

היית אצלנו הבוקר ואם אתה מוסר מידע על מוסך (גם בלי לציין את שמו) בפורום מקצועי ורציני, הייתי מצפה שיימסר מידע מלא.

אני בעצמי אמרתי לך שהתקלה שלך היא בכרית האוויר של הנוסע, ואם תרצה שנכנס לעומק נדרש פירוק כי יש לך מתג ביטול כרית אוויר (שלא הגיע במקור עם הרכב) שדורש מאיתנו פירוקים ובדיקות בעלות (הוגנת) של 300 ש"ח.

עוד אמרתי לך שברוב המקרים התקלה היא לא תקלה בכרית האוויר עצמה או במחשב אבל שקיים סיכוי כזה, גם אם קלוש.

אם כבר מוציאים שם רע למוסכים, לפחות שתהיה סיבה טובה.

עדי

היי תודה על התשובה,

לא ברור לי איך הוצאתי לכם שם רע, בכל מקרה הכוונה כאן הייתה להתייעץ.

המידע נמסר במלואו למעט העובדה שהגעתי לתקן תקלה אחרת שתוקנה ובעלות כמובן.

יש מצב שלא הבנתי נכון שכן נמצאה תקלה במחשב

רק חבל שאת הפיוז הסדוק שביקשתי להחליף השארתם חוץ מזה הפוסט נכתב ברוח טובה ללא השמצות

עריכה אחרונה על ידי Id0
פורסם
לא מקורי = התכוונתי שלא מגיע עם הרכב לארץ :)

ניתן להתקין (בחלק מהרכבים) לבקשת לקוח בכל שלב.

גם אני לא ביקשתי והגיע ככה.

אני מסיק מזה שהיבואן מתקין לכולם לפני מסירה. לפחות בפיאסטה.

ללא שום קשר לא מבין למה זה מפריע להבין מה הקוד תקלה.

אשמח לשמוע מה הייתה הבעיה בסוף.

ליאור.

• תוכן חדש...