Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2538 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמה חאפר אפשרי להיות בהתקנה פשוטה של ברז ניל ? פשוט לא יאמן.

אם מצאתם טעויות גסות שתפו בבקשה.

איזה כייף לי :)

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מזל שכתב בסוף מי הוא שנדע להתרחק ממנו.

מי מרכיב ברז עם ג'בקה ומפתח צינורות?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אני לא לבין מה אתה מתפלא? אנחנו מדינה של חאפרים...

כך לדוגמא את ענף הבניה. אני יכול לספור על יד אחת פרוייקטים שהייתי בהם(גם המאוד-מאוד יקרים) ובנו אותם ללא זוויות עקומות, שהכל נעשה מינימום על פי התקן, שהשתמשו בחומרים הנכונים, שהחשמל והאינסטלציה לא דרשו להתפלל ל-ה' שיעבור בשלום. הכל עקום,מלוכלך,סדוק - כי ככה זה כשמפעילים כוח במקום מוח, או שוברים בזמן ההובלה.

פורסם

בתור אחד שראה את הדברים האלה על בסיסי ימיומי במשך הרבה שנים, הבעל מקצוע הזה עוד בסדר כי הוא לא שבר את הברזל והשאיר חלק ממנו בתוך הקיר מה שהיה דורש שבירת של הקיר על מנת לחלצו.

פורסם

דרך התמודדות שלי היא לעשות כל מה שאפשר בכוחות עצמי, לקנות כלים וללמוד לעשות דברים חדשים.

בדרך כלל כל כלי עבודה שנקנה מחזיר את העלות שלו כבר בעבודה הראשונה.

אגב ממליץ בכל החלפת ניל לניאגרה להתקין צינור גמיש חדש, עולה 15 ש"ח. אחרי פירוק והרכבה בזווית אחרת גומי ישן של הצינור יכול להיסדק.

פורסם

אגב ממליץ בכל החלפת ניל לניאגרה להתקין צינור גמיש חדש, עולה 15 ש"ח. אחרי פירוק והרכבה בזווית אחרת גומי ישן של הצינור יכול להיסדק.

ולהמנע מהצינורות הגמישים עם אומי הפלסטיק, שמתבקעים עם הגיל (ואחרי שפתחו אותם עם פלייר!!!).

:turn-l:
פורסם

כמעט הכל.

לא נוגעים באום פלסטיק עם גבקה, לא מרגיבים ברז ניל עם מפתח צינורות ולא עם גבקה.

פורסם
אני לא מבין בתחום ולכן לא הבנתי מה בעיה.

לצערי על זה אותו איש מקצוע בונה.

אנשים צריכים לשאוף לרכוש ידע מינימלי בכל היבט בחיים כדי שהם יוכלו לזהות אינטואיטיבית חאפרים.

פורסם
ובשביל הבורים, עם איזה כלים כן צריך לבצע את העבודה הזו?

את הצינור הגמיש מהסוג הזה להדק בכוח היד. לשים אטמים חדשים ואז הידוק בכוח היד מספיק.

את הברז עצמו עם מפתח שוודי רצוי דרך שכבת ספוג או לבד בין הברז לבין הכלי כדי לא לשרוט את הברז. על הברז יש משטחים לאחיזה של מפתח, המפתח צריך להיות על המשטחים האלו.

פורסם (נערך)

אינני אינסטלטור אבל את רוב העבודות בבית שלי ושל ההורים ועוזר לחברים אני מבצע לבד.

לדעתי הטעויות בפירוק/הרכבה של הברז הם:

1. הידוק הברז נעשה בעזרת כלים לא מתאימים אשר גורמים לשריטות ולפגיעה בפני השטח של הברז. לכול ברז ניל קיימים שני שטחים ישרים שניתן להלביש עליהם מפתח פתוח או שוודי בכדי להדק את הברז. אני אישית עוטף את הכלי באיזור המגע עם הברז במעט איזולירבנד בכדי לא לפגוע בפני השטח במידה והכלי מחליק.

* אם אין ברירה ואין מקום לסובב את הברז ויש צורך לעבוד עם פלייר קוקוריקו או כלי אחר שעלול לפגוע בברז עוטפים את הברז בבד.

2. לא פותחים או סוגרים את אומי הפלסטיק של הצינור המתחבר בין הברז לניאגרה עם מפתחות אלא רק ביד בכדי למנוע נזק לאום וגם לאטם. סוגרים הכול ברגש ובאהבה. אני תמיד ממליץ להחליף את הצינור לאחר מספר שנים במידה ופותחים אותו.

* בכדי לפתוח/לסגור את ברז אפשר להתקין על פתח היציאה של הברז חתיכת צינור עם הברגה פנימית שמתברג על הניפל ואז לסגור בקלות הברז.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

פורסם

לא עוטפים בבד. מבריגים מופה על המוצא, מבריגים ניפל ויש לך מנוף.

הוא תופס עם הג'בקה לא רק על גוף הברז ודופק את הציפןי אלא גם פוגע בתבריג.

לאור הכוחות שהפעיל אני מהמר ששם יותר מידי טפלון.

פורסם
לא עוטפים בבד. מבריגים מופה על המוצא, מבריגים ניפל ויש לך מנוף.

זה מה שאינסטלטור אמור לעשות,

בתור משתמש בייתי אין לך את הקטע צינור ספייר הזה.

סגירה עם מפתח שוודי דרך שכבה מבודדת זה בסדר גמור. וגם לי נראה שיש שם יותר מידי סרט טפלון 2-3 כריכות בדרך כלל מספיקות.

• תוכן חדש...