Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השתקפות חלון קדמי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2517 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אנשים אמיצים ואמיצות גם,

נתון: קורולה 2008 רובוטית

הבעייה: כאשר נוסע ביום בשמש חזקה הדאשבורד משתקף לי בחלון הקדמי ומוציא אותי מדעתי.

לא, לנסוע בלי שמשה קדמית זה לא רעיון טוב, אני צריך מזגן.

רעיונות, הצעות ופתרונות יתקבלו בברכה.

אוהד

פורסם

כל משטח בהיר נוטה להשתקף באור חזק. נסה לשים כיסוי שחור כהה ( צעיף או רצועת בד רחבה) זה יקטין לך את ההשתקפות.

לפני כמה זמן באחת מתכניות שיפוצי הרכב, הסבירו למה מכסה המנוע ברכבי ראלי נצבעו בשחור מט. בדיוק מאותה סיבה, למנוע השתקפות בשמשה וינוור כתוצאה מהחזרי אור .

All-the-cars-from-Wheeler-Dealers-013.jpg

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
שלום אנשים אמיצים ואמיצות גם,

נתון: קורולה 2008 רובוטית

הבעייה: כאשר נוסע ביום בשמש חזקה הדאשבורד משתקף לי בחלון הקדמי ומוציא אותי מדעתי.

לא, לנסוע בלי שמשה קדמית זה לא רעיון טוב, אני צריך מזגן.

רעיונות, הצעות ופתרונות יתקבלו בברכה.

אוהד

לקנות ולהרכיב משקפי שמש עם ציפוי פולורייז.

יחולל פלאים.

פורסם

רק בגלל הספריי.

תמיד בשטיפה אני מבקש לא לשים אותו

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

משקפי שמש פולארוייד - מבטלות החזרים והשתקפויות.

מיגון על בסיס מים לדשבורד או כיסוי דשבורד.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...