Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצות לגריל גז למרפסת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2521 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי :wink:

אני מעוניין לקנות גריל גז עד 2000 ש"ח,

עבור שימוש במרפסת יחסית קטנה . (14 מטר).

ישמש 4-5 איש בממוצע . ככה שהוא לא צריך להיות עם משטח גדול.

בנתיים ממה שראיתי בחנויות, הפייבורט שלי הוא SCAB A3:

https://www.scab.co.il/product/%D7%92%D7%A8%D7%99%D7%9C-%D7%92%D7%96-%D7%A0%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%A1%D7%98%D7%94-a3/

אשמח לשמוע המלצות . תודה:-o

פורסם

חוזר על ההמלצה: Q3200 (יש גם את הדגם הקטן יותר, Q2200).

יש שירשורים בפורום, נסה לאתר אותם ולקרוא.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

לי יש וובר 1200 ומרוצה ממנו. ה 2200 גדול ב 30 אחוז

יש חיקויים עכשיו של הוובר ב500 שח

לי עלה 1100 שח בחנות וובר

פורסם

אני עם הq2200. אין לי ניסיון עם אחרים להשוואה, אז כל מה שאני יכול לומר זה שיוצאים לי בן ז*** של סטייקים. [emoji3]

פורסם

יש לי וובר 3200. בערך שנתיים מאוד מאוד מרוצה ממנו. תחזוקה אפסית אין צורך באבנים. לא מוציא הרבה עשן לכן מתאים למרפסת בבנין משותף. הבשר יוצא צלוי היטב. שים לב שבדגם הזה צריך לצלות את הבשר כאשר המכסה סגור אחרת הוא לא נצלה היטב.

פורסם
אני בדיוק באותו מצב כמוך (2000שח ו 14 מטר)

קונה מחר קולמן גלקסי 2 מבערים. אחרי סקר ארוךךך.

בהצלחה!

ראיתי אותו היום גם.. נראה לא רע. בכמה ראית אותו? 2000 בACE?

תודה לכולם על ההמלצות!

פורסם
יש לי וובר 3200. בערך שנתיים מאוד מאוד מרוצה ממנו. תחזוקה אפסית אין צורך באבנים. לא מוציא הרבה עשן לכן מתאים למרפסת בבנין משותף. הבשר יוצא צלוי היטב. שים לב שבדגם הזה צריך לצלות את הבשר כאשר המכסה סגור אחרת הוא לא נצלה היטב.

99% מהמנגלים על גז שמיוצרים בפס ייצור רגיל, צריכים לעבוד על מכסה סגור.

מנגלים שנבנים קאסטום-מייד ויש להם יותר מבערים וגם אבני-שמוט בפנים, לרוב לא יצטרכו סגירה.

הבעיה עם מנגלים זולים זה התכנון של הרשת מול המבערים - שם היצרנים חסכו בכמות הברזל ובנו כיסוי למבער בצורת ^ והתוצאה היא שהכיסוי ^ מתחמם ואז יש התלקחות של אש לעיתים קרובות מאוד בזמן צליה של בשר עם קצת שומן או יותר.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

נקודה נוספת למחשבה,

יש לך נקודות גז במרספת? אם כן תיקח כל גריל שתרצה.

אם אתה עם בלון 5 ק״ג תיקח את הוובר כי הוא חסכוני מאוד בגז.

פורסם
אני בדיוק באותו מצב כמוך (2000שח ו 14 מטר)

קונה מחר קולמן גלקסי 2 מבערים. אחרי סקר ארוךךך.

בהצלחה!

קניתי ומרוצה. קניתי את הדגם הקודם בגלל המדפים המתקפלים אז בכלל לא תופס כמעט מקום

• תוכן חדש...