Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2538 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, קניתי לאשתי לפני שבועיים דייהטסו סיריון שנת 2008 יד רביעית, 150 אלף ק"מ. לא נערכה בדיקה טרם הקנייה.

ראשית, קראתי כי האוטו צורך 1:16/1:15 לממוצע, בבדיקה שערכתי בשלושה תדלוקים החישוב יצא לי 1:11/1:10. מה יכולה להיות הבעיה? מה עלול לגרום לרכב לצריכת דלק מופרזת?

נאמר לי מהמוכר כי האוטו עבר טיפול קטן לפני כמה חודשים (שמן, פילטר שמן ופילטר אוויר) אך אין לו קבלות על טיפול ואין מעקב אחר האוטו. השמן נראה חדש, נקי.

בעיה שנייה, בעת נעילת האוטו, ארבעת הדלתות ננעלות אך דלת תא המטען לא ננעלת. נתתי מכה מתא המטען מבפנים ואז נעלתי את האוטו והדלת ננעלה. אך כשאני מבצע נעילה רגילה ללא מכה מבפנים הדלת איננה ננעלת. ממה יכולה לנבוע הבעיה? כיצד אני יכול לפתור בעיה זו?

תודה מראש לעונים ולעוזרים.

פורסם

1 ל 16 זה רק בנסיעה מחוץ לעיר במהירות קבועה. עירוני משולב עם מזגן, 1 ל 11 זה תקין.

אם אין קבלות על שום דבר ממליץ לעשות טיפול ליישור קו - בדיקת בלמים והחלפת שמן מנוע (5W-30) פילטר שמן ופילטר אוויר ומצתים. אפשר להוסיף גם שמן גיר אלא אם הוא נראה נקי ובצבע בהיר.

תנסה שימון של המנעול עם ספריי שימון מנעולים.

פורסם

כרגע האוטו נוסע בסדר גמור, יישור קו אני אעשה בעוד כמה זמן.

שימנתי את המנעול והסתדר חלקית, מדי פעם ננעל ומדי פעם לא ננעל.

האם ישנו חלק שניתן להחליף או לתקן לסידור הבעיה?

תודה רבה על תגובתך.

• תוכן חדש...