Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למה שאני לא אעשה affiliate לעצמי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2534 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סתם תהיה שעולה לי בראש

יש המון אתרים שעושים ים כסף מלעשות forward למוצרים שאנחנו רוכשים באינטרנט

בעיקר הפניות לאתרים הגדולים - aliexrpess ו amazon

ויש שירותים שאתה מוסיף תוסף לדפדפן ואז מקבל אחוזים מההפניה הזאת - סוג של WIN WIN כאילו

בתכלס אתה מקבל בקושי כסף, ואתה לא באמת יודע כמה אתה מקבל מההפנייה הזאת - סביר להניח שאתה מקבל ממש מעט

אז למה שלא אפנה את עצמי בשבילי?

פורסם

תעשה AFFILIATE לעצמך ,בעקרון רוב האתרים לא מאפשרים את זה אבל אם תקנה במייל מסויים והחשבון AFFILIATE שלך יהיה במייל אחר אז כנראה שלא ישימו לב, עם זאת לא יודע כמה תרוויח ביחס ל CASHBACK רגיל, כנראה שבערך אותו דבר...

חברות כמו אמזון מבקשות אתר כלשהו של בעל ה AFFILIATE ככה שמבלי שתראה להם הוכחה שאתה משתף קישורים איפשהו הם לא יאפשרו לך לעשות AFFILIATE, אליאקספרס יכולים להעביר רק לבנק שלך ויש עמלה של 16 דולר על העברה ובטח עוד מלא עמלות של הבנק שלך , במיוחד אם זה WIRE TRANSFER , גירבסט משחררים את הכסף כקופון אחרי שצברת 60 דולר ולפייפאל אחרי שצברת 100 דולר בניקוי עמלה, בקיצור לא תקבל את הכסף מיידית וזה לא יהיה קל (תצטרך לקנות לא מעט לפני שתתחיל לקבל משהו)

Miata ND2

פורסם

וואו עמלות מטורפות

בטח עמלות שקר אני מניח , אבל כשאתה מסתכל על המאסות זה מצטבר לסכומים משמעותיים

וכן כנראה לעשות עצמי יהיה פחות "משתלם"

פורסם

אפרופו אפילייט בזמנו הצעתי למנהלים לפתוח אחד כזה לפורום, וואלק אין מענה , וחבל.

עמוס זקוק לתרומות אני בטוח.

פורסם

לא תרוויח שום דבר מזה כי כדי לקבל כסף אתה צריך לא רק להפנות אלא שאנשים גם אשכרה ישלימו את הרכישה. אתה מקבל איפשהו בין 2 ל-5 אחוז על כל רכישה. אז אם "תפנה את עצמך" אתה פשוט תקבל הנחה של 2-5 אחוז, וגם זה רק אם תבצע את הרכישות מחשבון אחר שלא מקושר לחשבון האפילייט.

הדרך היחידה לעשות מזה סכומים כלשהם של כסף זה להתחיל לפרסם מוצרים ברבאק בכל מיני קבוצות פייסבוק או להרים אתר/ערוץ יוטיוב שעושה "סקירות" למוצרים האלה.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

תשמע

יש כמה עמודי פייסבוק שאם היית יודע כמה הם מכניסים מלרשום לינקים כל היום מהבית, סביר להניח שהיית מתפטר הרגע

פורסם

אני לא צריך לעשות חישובים כי יש לי נתונים מדוייקים.

אני לא רוצה להיכנס לזה יותר מדי, אז רק אתן לך נתון אחד - רווח ממוצע פר צפיה של הקישור שלך. כלומר מכל האנשים שראו מוציאים את אחוז האנשים שהקליקו, ומתוכם מוציאים את אחוז האנשים שרכשו את המוצר.

0.00012 שקל. מה שאומר שכדי לעשות שקל אחד, אתה צריך שיראו את הלינק שלך קצת פחות מעשרת אלפים איש. בממוצע כמובן.

קח קבוצת פייסבוק עם 100 אלף איש - אם כ-ו-ל-ם (מה שאף פעם לא קורה, יותר לכיוון ה-10%) ראו את הלינק שלך, תעשה 12 שקל.

לכן, כמו שאמרתי, אם אתה רוצה באמת להצליח להרוויח מזה משהו, אתה צריך קהל של מליוני אנשים - באמצעות אתר אינטרנט גדול או ערוץ יוטיוב מצליח.

סתם ככה, לקום בוקר אחד ולהתחיל לגרוף אלפי שקלים, לא קיים. לא פה ולא בשום מקום חוקי אחר.

פורסם

שש, Spire, אל תהרוס את השיטה. בלי התקווה להתעשר, איך MLM schemes ימשיכו להכניס כסף לכיסם של מי שהקימו אותם?

אתה עוד תגרום לקריסה לא רק של אמאזון אלא גם של הרבלייף אם תמשיך ככה!

Chevrolet Sonic RS 2014, 1.4T

פורסם

מרוויחים יפה מ AFFILIATE ולא כמו שאתה מתאר Spire.

אני הרווחתי סביב ה 200 דולר ממעט מאוד אנשים בפרק זמן קצר יחסית, בפועל אתרים כמו גירבסט ואיביי נותנים יותר ממה שהם מצהירים על קניות ואנשים קונים בקניה אחת לפעמים עוד דברים שלא קשורים למוצר שפרסמת.

עם זאת כשאתה שם זורק לינקים לא ממוקדים ואתה לא אחת הקבוצות הגדולות בארץ כנראה שלא תרוויח כלום, אי אפשר להתחיל לעבוד בזה סתם ככה ולמחרת להתעשר...

בנוסף עבדתי בחברה שעבדה עם AFFILIATES ואני יכול לומר שהחזקים(בארץ) מרוויחים סכומים שהם ממש לא צריכים לקום מהכסא בשביל לחיות ממש טוב.

עכשיו תאמרו לעצמכם "למי יש כח כל היום לפרסם מוצרים"

אני מכיר אתר אחד שבנה לעצמו פלטפורמה שאנשים מפרסמים בשבילו והוא גם מרוויח מזה, ללא ספק גאוני. נקרא bee.deals ואם נשים בצד את הכסף אז מדובר בפלטפורמה מדהימה עם דילים שווים ואנשים מאוד איכותיים

Miata ND2

פורסם

אני לא מדבר על צפיות

אני מדבר על רכישות בפועל

כל רכישה בפועל, תלוי איזה מוצר כמובן, יכולה להתבטא בכמה דולרים במינימום ועד לעשרות דולרים (במוצרים היקרים באמת)

נניח שאתה מנהל קבוצה, ואתה מארגן "רכישה קבוצתית" במחיר מבצע

אתה בא ליצרן-משווק וקובע איתו שאם אתה מגיע ל10 אנשים, אתה מקבל 100$, נניח, ואם אתה מגיע ל50 אנשים תקבל 600$

מבחינת היצרן-משווק מדובר במכירה ישירה ללא צורך בפרסום וגלגול מחזור

אתה עושה כמה כאלה בחודש, ועוד מכירות בשוטף זה לגמרי משכורת של כמה אלפי דולרים במקרה הפחות טוב, ואף עשרות אלפי דולרים במקרה היותר טוב

ואני לא מדבר על כל אחד, אלא על אנשים שבאמת הולך להם

אתרי הCASHBACK למיניהם לדעתי עושים עשרות אלפי שקלים בחודש - הישראלים

בחו"ל מדובר כנראה על עשרות אלפי דולרים

פורסם

בשביל שאנשים יקנו את המוצר דרך הלינק שלך, הם צריכים קודם לראות אותו. לכן זה כן פרמטר שצריך לקחת בחשבון.

החלק השני של ההודעה שלך שוחה באוקיינוס של אופטימיות מוגזמת.

"לעשות כל חודש כמה מכירות קבוצתיות"?

איפה תמצא את האנשים שיקנו את המוצרים האלה?

"נניח שאתה מנהל קבוצה"?

אוקיי, שזה בדיוק מה שאמרתי - צריך קהל

"אתה בא ליצרן"?

אתה באמת חושב שמישהו ידבר איתך בשביל 10 חתיכות של משהו?

"10 אנשים שיקנו תקבל 100$"?

כדי לקבל 100$ אתה צריך שיקנו מוצרים בשווי של בין 1000 ל-4000 דולר, אם אתה מחלק את זה ל-10, זה אומר שכל אחד מעשרת האנשים שלך צריך לקנות מוצר בשווי של 100-400 דולר. באינטרנט, על סמך לינק שהוא ראה באיזשהי קבוצה. תרשה לי להיות סקפטי.

בקיצור, הרעיון והשאיפה שלך אחלה, אבל הדרך שאתה חושב שמובילה לשם, לעומת הדרך שבאמת מובילה לשם - זה שני דברים שונים לחלוטין והפער ביניהם עצום.

מרוויחים יפה מ AFFILIATE ולא כמו שאתה מתאר Spire.

לרגע לא טענתי שלא. אמרתי שבשום תחום אי אפשר "לעשות כסף" בלי התמדה והשקעה של הרבה מאוד זמן. ברור שיש כסף באפיליאציה, אחרת זה לא היה מחזיק שבוע ועובדה שזה רץ חזק כבר לפחות שנתיים-שלוש (ממה שאני מכיר, יכול להיות שהרבה יותר).

פורסם (נערך)
תשמע

יש כמה עמודי פייסבוק שאם היית יודע כמה הם מכניסים מלרשום לינקים כל היום מהבית, סביר להניח שהיית מתפטר הרגע

פנטזיה לא מעבר.

לפני מספר שנים הייתי מתעסק בזה בצורה מקצועית... בעזרת תוכנות בוטים פרוקסי וכו... בניתי לעצמי מערך שלם של עשרות בוטים מתוחזקים שהיו מפרסמים כול היום בקבוצות פייסבוק שונות בצורה אוטמטית ובמקום להרוויח "עמלה קטנה" (העמלות באמת קטנות) בAFFILIATE עם אחוזי המרה נמוכים (0.01% במקרה הטוב) הייתי בונה דפי נחיתה שמתמקדים רק במוצר אחד וסוגרים פי 3 יותר עסקאות קובע לעצמי מחיר הגיוני אך לא יקר מידי (במקום להרוויח 5-0.5% עמלת אפיליאט הייתי מרוויח 20-50%) ורץ עם זה בזמנים טובים הייתי עושה 600 שקל ביום ומתעסק לא מעט בלקנות מוצרים באליאקספרס ולשנות כתובות משלוח ולענות על שאלות SUPPORT (עבודה שזיפית לגמרי שהייתה לוקחת לי הרבה זמן).

עד שיום בהיר אחד פייסבוק שינו את האלגוריטם ככה שידע לזהות פעילויות כאלו על ידי זיהוי של מכנים משותפים לפוסטים (מאפייני זיהוי בלינקים שמוצמדים לפוסט, מאפיינים דומים בטקסט, קופי פאסט של הטקסט וכו...) כך שתוך שבוע אחד החשיפה של הפוסטים ירדה לרצפה והלכתי לחפש עבודה.

בגדול אם תרצה להרוויח מזה תצתרך כול היום לשכתב טקסטים לשנות פוסטים תמונות לינקים דפים וכו... עבודה שתכניס לך בהתחלה לא יותר מכמה עשרות שקלים ביום ובמקרה הטוב אחרי שנה תתחיל להכניס מאות... עד שיום אחד אינסטגרם ישכללו את עצמם עוד יותר ותמצא את עצמך כמוני עם מערך פרסום שלם שבנית חצי שנה שפשוט הפסיק לעבוד.

נ.ב

אגב ניסית את ה"שיטה" עם פרסום ממומן בפייסבוק מה אני אגיד לכם. עשיתי דפי נחיתה שלא מביישים שום מעצב או חברה גדולה (שלא נדבר על דפי הנחיתה שנראים כמו הצרות שלי מכול "משווקי העל" ו"מפצחי השיטה" בישראל) פרסום ממומן שבו קיבלתי קליקים במחירי בדיחה בסוף הגעתי לתוצאות יפות יותר ממה שמגיעים 90% מהמשווקים בישראל (סביבות הכמה אגורות לקליק ועד ל3% המרה בדף נחיתה מטראפיק של פייסבוק) מה שבמקרה הטוב כיסה לי את עלויות הפרסום.

בקצרה המסכנה שאני יכול להגיד לך היא שכדי להצליח בתחום צריך:

א. להמציא או להביא משהו חדש שיחדש משהו לשוק ויביא ערך

ב. למצוא את הBLUE OCEAN עבור אותו משהו (BLUE OCEAN - הגדרה לשוק שבו יש הרבה קונים ומעט תחרות)

כול השאר זה גורנישט מיט גורנישט

עריכה אחרונה על ידי gkiler
  • תוכן חדש...