Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2540 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גלקסי S8, אחרי מספר עדכוני מערכת.

ספוטיפיי חינמי.

מגמגם, נתקע, לא מעביר שיר לבד (וכשכן מעביר, לוקח לו לעיתים שעה).

יש דרך לפתור את זה?

תודה לעונים.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

מוזר, לא נתקלתי מעולם בבעיות עם הפסוטיפיי , אני בפרמיום אבל לא נראה לי שזה משנה, ניסית לנקות מטמון? למחוק ולהחזיר? כל הדברים הבסיסיים ?

Miata ND2

פורסם

פתחתי חשבון ספוטיפיי בתשלום לפני איזה חצי שנה, הצלחתי לשרוד איתו בערך שבוע לפני שביטלתי אותו.

עברתי ל-deezer ומאז אני מבסוט. אותו מחיר, יותר שירים, ממשק הרבה יותר נוח, ופונקציה של flow שפשוט מזרימה אינסוף שירים לפי הטעם שלך ולא מגבילה אותך למיקס יומי של 50 שירים.

אם בהתחלה הוא הרגיש קצת מוגבל בגלל אלגוריתם קצת טיפש וחוסר יכולת להתממשק לווייז, לאחרונה הם פתרו את שתי הנקודות האלה -שיפרו משמעותית את האלגוריתם, התחילו לשלב הרבה יותר מוזיקה בעברית, וסידרו את האינטגרציה עם ווייז.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

הספוטיפיי שלי פרימיום. עובד פנטסטיק

Sent from my DynaTAC 8000X using Tapatalk

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

אני במסלול החינמי, משתמש על בסיס כמעט יומי ואין שום בעיות.

נסה לצאת מהאפליקציה לגמרי ולחזור, לעדכן לגרסא יציבה וריסטרט למכשיר.

פורסם

תמחק אפלקציה ותתקין מחדש, יפתור לך את הבעיה ברוב המקרים, אני משתמש חינמי ולא יכול להיות יותר מבסוט

Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk

פורסם

הספוטיפיי אצלי במחשב ובטלפון זוועה, האתר בכל פעם מראה לי "שגיאה" ואי אפשר להכנס לשמוע שירים.

כל פעם אני צריך לנקות עוגיות וכו' או להתקין מחדש את הגוגל ושמתי לב שזו בעיה כרונית אצלם. בלתי נסבל. (גם בכרום וגם באדג').

בטלפון גם עושה תקלות מדי פעם ונתקע. פשוט לא נכנס לשם יותר.

Opel Adam S 2017

פורסם

באמת שלא מבין איך אפשר לחיות עם החינמי. אולי בגלל שאתם משתמשים בו בישראל הוא לא כל כך נורא אבל פה זה פשוט קטסטרופה.

כל שלוש שירים פרסומות (ברבים!) כל פרסומת איזה חצי דקה. רוב הפרסומות מטומטמות בקטע קשה, ולפעמים גם ספוטיפיי עושה פרסומת שבה הוא מציע לצפות בסרטון פרסומת של כמה דק׳ ולהנות מחצי שעה מוסיקה חינם. בקיצור מרגיש כמו מכונת ספאם מטורפת. בהתחלה החזקתי מעמד אבל בשלב מסויים כבר לא יכולתי יותר והשתמשתי בזה שאשתי סטודנטים כדי להרשם לפרימיום בחצי מחיר.

זאת אחלה אפליקציה למי שמשלם פרימיום, לכל השאר זה קצת יותר גרוע מלהאזין לרדיו.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם
באמת שלא מבין איך אפשר לחיות עם החינמי. אולי בגלל שאתם משתמשים בו בישראל הוא לא כל כך נורא אבל פה זה פשוט קטסטרופה.

כל שלוש שירים פרסומות (ברבים!) כל פרסומת איזה חצי דקה. רוב הפרסומות מטומטמות בקטע קשה, ולפעמים גם ספוטיפיי עושה פרסומת שבה הוא מציע לצפות בסרטון פרסומת של כמה דק׳ ולהנות מחצי שעה מוסיקה חינם. בקיצור מרגיש כמו מכונת ספאם מטורפת. בהתחלה החזקתי מעמד אבל בשלב מסויים כבר לא יכולתי יותר והשתמשתי בזה שאשתי סטודנטים כדי להרשם לפרימיום בחצי מחיר.

זאת אחלה אפליקציה למי שמשלם פרימיום, לכל השאר זה קצת יותר גרוע מלהאזין לרדיו.

המצב לא ככה בארץ, אם הוא יהיה ככה אני חוזר ל itube

פורסם

אני חושב שפשוט אין להם פרסומות בעברית לדחוף לישראלים אז הנוכחות של הפרסומות פחותה בישראל.

בכך אופן אני משלם 5.5 דולר בערך לחודש עכשיו.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

אני עם פרימיום, גלקסי 10+, אין בעיות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני עם פרמיום בטלפון שיאומי ובמחשב באפליקציה לוינדוס ואין בעיה.

מה שכן מעצבן זה הממשק המסורבל של סדר הניגון

play queue. אני עושה לי בעבודה רשימת השמעה של פודקסטים ולא ברור מתי היא נשארת ומתי צריך לעשות אותה מהתחלה ומתי היא מוסיפה על דעת עצמה תכנים או שמפסיקה בסיום.

וגם אין שום דרך לשמור את זה.

בקיצור מסורבל מאוד.

לא היה איכפת לי לנסות את דיזר או משהו אחר כי יש כמה חוסרים של אלבומים שאני אוהב שאין בספוטיפיי, אבל אחרי שהצלחתי ללמד את ספוטיפיי את הטעם שלי, אני לא עומד לעבור את התהליך הזה מההתחלה.

אם רק היתה דרך נוחה לייבא לאפליקציות אחרות את ספריית השירים והפלייליסטים וגם את השירים שסימנתי שאני לא אוהב...

• תוכן חדש...