Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיצה שום מעדנות - לאן הלכת??

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2537 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בארה"ב שוק הtv dinners חזק מאוד. אנשים אוכלים שם הרבה יותר זבל.

אבל כן, לפעמים אני מתבאס שאין כאן את המבחר הזה, גם אם בשביל הפעם ב...

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בארצות הברית זה נראה שהחברות של הפיצות הקפואות מתחרות מי תעשה הפיצה הכי גדולה ועם הכי הרבה תוספות ביחד.

בעוד שבארץ שגב ושלושת האופים לא מתביישים לקרוא לפיצה של 320 גרם "פיצה משפחתית" בארה"ב רוב הפיצות הקפואות הן של כ 23-30oz שזה 650-900 גרם.

פורסם

:lol: שלושת הכימאים

לגמרי שהמשקל כאן נמוך לגמרי, 320 גרם אני מסיים לבד מה זה בדיחה זה משקל של 3 סלייסים בפיצה האט בלחץ. אבל זה אכיל וזה הצ'יט שלי פעם בשבוע..

זה או זה או לשלם 120 שקל על 2 מגשים, 500 שקל בחודש על פיצות זה לא כלכלי :p (לא כולל המבורגרים ובירות).

תודה על ההמלצות לפיצות פה נשמע טוב!

Opel Adam S 2017

פורסם

כשיש אצלנו דרישה מהקטנים, אנחנו פשוט מכינים בבית בצק ורוטב - יוצא הכי טעים ובלי כל הזבל התעשייתי.

האמת שחיפשתי וחיפשתי ולא מצאתי את המתכון של גיסי לבצק פיצה ביתי - פשוט ביותר להכנה ויוצא מעולה. אנסה שוב כשבעלת הבית תחזור.

מאחר שאנחנו כמעט ולא מכניסים הביתה קמח לבן, אנחנו משתמשים בקמח 80% של רובינפלד - מומלץ ביותר!

(על החתום - בן אדם שגדל על פיצה מקפיצה מחוממת במיקרו )

Ford Fiesta Ambiente 2012

Ford Focus Active Tourer  2020

Magenta Workshop

פורסם

חבל שסתם הורסים טעם של אוכל טוב עם קמח מלא

בריאותית זה לא ממש שונה מקמח לבן

זזה אותו ח*א

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

העבה של מעדנות היא שוס. לא הייתי מגדיר את זה כ "פיצה איכותית", אבל בטעם היא פשוט לוקחת בהליכה כל קפואה אחרת חוץ מאולי זו של רמי לוי (הפתעה של ממש), מבחינת טופינג היא אצלי במקום הראשון מבין הקפואות. הגבינה אשכרה טעימה.

שלושת האופים מזעזעת עם רוטב עגבניות מפוצץ סוכר.

שופרסל- לא טעמתי.

עוד מחפש פיצה טובה באמת באיזור הצפון. פיצה האט טובה ללא ספק מדומינוס, אבל זה מצב של "בינוני זה יותר טוב מגרוע".

כל פיצריה עם פיצה הגונה נסגרת מהר מאוד לצערי, ואיכשהו גועל נפש שורד תקופות ארוכות.

פורסם

עומרי - למה לעבוד קשה ?

להכין פיצה בבית זה לעבוד קשה? וואלה מפונקים אתם.

חוץ מזה הטעם של פיצה ביתית מתעלה על כל פיצה קנויה. אולי לא מהפעם הראשונה, אבל כבר מהפעם השלישית.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם
העבה של מעדנות היא שוס. לא הייתי מגדיר את זה כ "פיצה איכותית", אבל בטעם היא פשוט לוקחת בהליכה כל קפואה אחרת חוץ מאולי זו של רמי לוי (הפתעה של ממש), מבחינת טופינג היא אצלי במקום הראשון מבין הקפואות. הגבינה אשכרה טעימה.

שלושת האופים מזעזעת עם רוטב עגבניות מפוצץ סוכר.

שופרסל- לא טעמתי.

עוד מחפש פיצה טובה באמת באיזור הצפון. פיצה האט טובה ללא ספק מדומינוס, אבל זה מצב של "בינוני זה יותר טוב מגרוע".

כל פיצריה עם פיצה הגונה נסגרת מהר מאוד לצערי, ואיכשהו גועל נפש שורד תקופות ארוכות.

בדיוק מה שאני חושב, במיוחד הקוביות הקטנות האלו.

לגבי הרוטב של שלושת האופים אחרי שדיברתם על זה, שמתי לב לזה אתמול שבאמת הרוטב מתוק מדי.

בראשל"צ פתחו עכשיו איזה סניף של טוני ווספה ממה שהבנתי, מישהו ניסה? בתל אביב לא התלהבתי.

Opel Adam S 2017

פורסם

בחיפה יש את פיצה לינגה ופיצה תלפיות, ממליץ.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

מתלפיות ממש לא התלהבתי, אבדוק את לינגה, תודה.

עד לא מזמן הייתה ברמת ישי פיצריה בשם "אלסנדרו", העיף אותי חזרה לרומא, חשבתי שהגיעו ימות המשיח.

סגר כעבור חצי שנה.

ליאב- טוני וספה בערך אותו דבר בכל הסניפים, ומדובר בפיצה הרבה פחות טובה ממה שהקהל התלאביבי אוהב לטעון, לדעתי לפחות.

בכלל, עם כל המקומות שנהיו פופולריים שם במרכז כמו פיליפ, טוני וספה וג'וספ, אני תוהה אם שכחו שם באיזור המרכז מה הטעם של פיצה אמור להיות.

פורסם

לגבי טוני וספה הפעם האחרונה שאכלתי שם לפני שנה היה גרוע..

וחשבתי שזה רק אני חושב ככה. :lol:

עד היום הפיצה הכי טעימה שאכלתי לא הייתה בארץ לצערי הרב.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

אם תהיה דרישה אני אחפש מתכון לבצק פיצה שאנחנו משתמשים בו כשיש אירוע מיוחד ואז אנחנו מכינים בעצמנו את הבצק.

וזה בהחלט עבודה, כולל התפחה כפולה

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)

ממש אין צורך בהתפחה כפולה (??) של בצק פיצה.. מספיקה התפחה אחת ואם ממש ממהרים, גם ללא שום התפחה ניתן להוציא פיצה שלא מביישת אף פיצריה.

לפעמים מתעוררים אצלי בשבת בבוקר עם חשק לפיצה, 40 דקות מהרגע שפקחתי עיניים כבר יש פיצה בתנור.

מתכון לבצק לפיצה זה בערך כמו מתכון לחביתה. פעם פעמיים ואתם כבר מכינים את זה על אוטומט. אין פשוט מזה:

500 גרם קמח

2 כפיות שמרים יבשים

כפית סוכר

כפית מלח

4 כפות שמן זית

1 כוס מים פושרים + עוד 1/3 כוס מים פושרים

מערבבים את כל היבשים בקערה, יוצרים גומה ומוזגים לתוכה את כל הרטובים חוץ מה1/3 כוס.

לשים, לאט לאט מוסיפים את 1/3 הכוס הנותרת.

מתפיחים חצי שעה. אם לא הספקתם, לא קרה כלום.

זהו.

רוטב לפיצה?

במחבת\סיר קטן מטגנים עגבניות ושום עם שמן זית, מוסיפים אורגנו, רסק איכותי, מלח פלפל, בזיליקום וכל מה שאוהבים.

מרדדים את הבצק, יוצקים רוטב ומעליו איזה גבינה שבא לכם וכל תוספת שמתחשק ולתנור, 200 מעלות 20 דקות או עד שהיא נראית כמו פיצה (לבדוק גם מלמטה!)

עריכה אחרונה על ידי omricn

• תוכן חדש...