Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חניה על מדרכות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7786 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כשנה, תפסה אותי שוטרת נוסע עם האופנוע על המדרכה בגני התערוכה בת"א (בתקופת תערוכת אוטומוטור). לטענתה, הנסיעה אינה חוקית. הסברתי לגברת הנחמדה שאין לי דרך אחרת להגיע למקום החניה של האופנועים שם. כמובן שהדבר לא הועיל. במקום לחשוב בהגיון, היא הכריחה אותי להחנות את האופנוע איפה שהיא עצרה אותי ולא לזוז איתו מטר!!! באמצע המדרכה!!! אמרתי לה שאני לא אסע איתו, אלא רק אדחף אותו לחניה. היא בתגובה איימה, כי אם אזיז אותו מילימטר, היא תיתן לי דו"ח, כי גם זה לא חוקי (?!).

היום, בבוקר שטוף שמש ונאה, פתחתי את העיתון ידיעות אחרונות וגיליתי לתדהמתי ידיעה בזו הלשון:

"המדרכה גם שייכת לאופנועים"

מסתבר שביהמ"ש לתעבורה קבע לאחרונה כי נסיעה של אופנועים על המדרכה לצורך הגעתם למקום

חניה, הינה מותרת. כך נקבע ע"י השופט שלמה איזקסון.

עוד בידיעה נאמר כי סגן ראש ענף התנועה במשטרת מרחב ירקון, מרק ואזנה, אמר כי מהיום לא ינתנו דוחות עבור נסיעה על המדרכה.

אני מניח שזה סותם את הגולל על הויכוח בין הנהגים לשוטרים כשהם רואים אותנו עולים על המדרכה כדי להחנות את האופנוע.

הצדק נעשה...

אגב, לא הצלחתי למצוא את הקישור לידיעה באתר ynet.co.il, מצטער.

Don't Imitate...Innovate!

Power is nothing without CONTROL!

פורסם
לפני כשנה, תפסה אותי שוטרת נוסע עם האופנוע על המדרכה בגני התערוכה בת"א (בתקופת תערוכת אוטומוטור). לטענתה, הנסיעה אינה חוקית. הסברתי לגברת הנחמדה שאין לי דרך אחרת להגיע למקום החניה של האופנועים שם. כמובן שהדבר לא הועיל. במקום לחשוב בהגיון, היא הכריחה אותי להחנות את האופנוע איפה שהיא עצרה אותי ולא לזוז איתו מטר!!! באמצע המדרכה!!! אמרתי לה שאני לא אסע איתו, אלא רק אדחף אותו לחניה. היא בתגובה איימה, כי אם אזיז אותו מילימטר, היא תיתן לי דו"ח, כי גם זה לא חוקי (?!).

היום, בבוקר שטוף שמש ונאה, פתחתי את העיתון ידיעות אחרונות וגיליתי לתדהמתי ידיעה בזו הלשון:

"המדרכה גם שייכת לאופנועים"

מסתבר שביהמ"ש לתעבורה קבע לאחרונה כי נסיעה של אופנועים על המדרכה לצורך הגעתם למקום

חניה, הינה מותרת. כך נקבע ע"י השופט שלמה איזקסון.

עוד בידיעה נאמר כי סגן ראש ענף התנועה במשטרת מרחב ירקון, מרק ואזנה, אמר כי מהיום לא ינתנו דוחות עבור נסיעה על המדרכה.

אני מניח שזה סותם את הגולל על הויכוח בין הנהגים לשוטרים כשהם רואים אותנו עולים על המדרכה כדי להחנות את האופנוע.

הצדק נעשה...

אגב, לא הצלחתי למצוא את הקישור לידיעה באתר ynet.co.il, מצטער.

ממש יפה, עכשיו זה יהיה חוקי לנסוע על המידרכה בת"א...

"לא אדוני השוטר, אני לא נוסע, אני רק רוצה לחנות עוד 5 ק"מ מכאן..."

זהו, מהיום תהיה הצדקה לרוכבי קטנועים עם ארגז ענקי מאחורה (שיוכל לחבוט בכל אילו שהו פיספס עם הכידון), סיגריה בזווית הפה, וקסדת "קאלימרו" תלויה על העורף...

חזון אחרית הלילות :?

גילי

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
ממש יפה, עכשיו זה יהיה חוקי לנסוע על המידרכה בת"א...

"לא אדוני השוטר, אני לא נוסע, אני רק רוצה לחנות עוד 5 ק"מ מכאן..."

זהו, מהיום תהיה הצדקה לרוכבי קטנועים עם ארגז ענקי מאחורה (שיוכל לחבוט בכל אילו שהו פיספס עם הכידון), סיגריה בזווית הפה, וקסדת "קאלימרו" תלויה על העורף...

חזון אחרית הלילות :?

גילי

גילי

חוקיות הנסיעה על המידרכה יהיה רק כדי להגיע לחניה- אני מאמין שיש גם הגבלה של מרחק בין העליה למידרכה לבין החניה המיועדת,

זה לא יהיה מעל 20-30 מ' לדעתי.

"או כן או לא, מה שבטוח - אולי, וגם זה מוטל בספק" (מוטי גנץ)

פורסם
חוקיות הנסיעה על המידרכה יהיה רק כדי להגיע לחניה- אני מאמין שיש גם הגבלה של מרחק בין העליה למידרכה לבין החניה המיועדת,

זה לא יהיה מעל 20-30 מ' לדעתי.

זו כמו השאלה "מיהו יהודי"? זה שאימו יהודיה (משמועות בלבד), ולא חגגו חג יהודי אחד, היתחתנה עם גוי וחיה בארצות ניכר והפעם היחידה שהיו בארץ היתה לאסוף את כספי המענק?

או זה שאביו יהודי ונהרג בשעה שהגן על מדינתינו?

מהו מרחק סביר? ואם הוא סביר בעינך, האם הוא יהיה סביר בעיני השוטר? או השופט? הרי 2 יהודים = 3 דעות...

זה כמו החוק עם הנסיעה בשוליים "בהתאם לתנאי הכביש והתנועה"...

ואם אותו שוטר לא קיבל את המציצה היומית שלו? מה יקרה אז? "תנאי הכביש" ישתנו? בוודאי!

חוק הוא חוק, שחור או לבן. אבל אצלינו יש יותר מידי גוונים של אפור...

בקיצור, זה לא יהיה כיף להתהלך בת"א כאשר רוכבי קקנועים יפלסו את דרכם בין האנשים. ותאמין לי שזה לא כיף לחטוף ארגז של שליח על קקנוע בצד של הבטן, מניסיון :? ...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
זו כמו השאלה "מיהו יהודי"? זה שאימו יהודיה (משמועות בלבד), ולא חגגו חג יהודי אחד, היתחתנה עם גוי וחיה בארצות ניכר והפעם היחידה שהיו בארץ היתה לאסוף את כספי המענק?

או זה שאביו יהודי ונהרג בשעה שהגן על מדינתינו?

מהו מרחק סביר? ואם הוא סביר בעינך, האם הוא יהיה סביר בעיני השוטר? או השופט? הרי 2 יהודים = 3 דעות...

זה כמו החוק עם הנסיעה בשוליים "בהתאם לתנאי הכביש והתנועה"...

ואם אותו שוטר לא קיבל את המציצה היומית שלו? מה יקרה אז? "תנאי הכביש" ישתנו? בוודאי!

חוק הוא חוק, שחור או לבן. אבל אצלינו יש יותר מידי גוונים של אפור...

בקיצור, זה לא יהיה כיף להתהלך בת"א כאשר רוכבי קקנועים יפלסו את דרכם בין האנשים. ותאמין לי שזה לא כיף לחטוף ארגז של שליח על קקנוע בצד של הבטן, מניסיון :? ...

גילי

צודק- אבל כמו שאמרתי,

אני די בטוח שגם קבעו מהו מרחק סביר,

שופטים אולי דבילים אבל תן להם קצת קרדיט :wink:

בקשר לשוטרים- זה ככה בכל נושא,

אם השוטר עצבני הוא יתן לך דוח על זה שרכבת בלי חגורת בטיחות ולא יעניין אותו אם יש או אין- הוא יתן לך להיגרר למישפט ולאגף התנועה, הוא גם ככה שם כל יום...

"או כן או לא, מה שבטוח - אולי, וגם זה מוטל בספק" (מוטי גנץ)

• תוכן חדש...