Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2543 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. יש לי בעיה שנשמע אולי מעט מוזר וטיפה קשה לי להסביר אותה אבל אנסה ככל יכולתי.

כשהרכב חם והנסיעה איטית נשמעים תקתוקים מוזרים מקדמת הרכב זה קורה גם כשמשולב רוורס וגם כשמשולב דרייב זה קורה בעיקר בעת לחיצה עדינה על הבלם כשרוצים להאט ובלחיצה על הגז כשמאיצים אבל גם מעבר ללחיצות התקתוקים עדיין קיימים

בנסיעה מהירה אין תקתוקים כלל וגם לא כשהרכב קר...

עשיתי בדיקת שמנים וראיתי שבגיר יש יותר שמן מהמקסימום אין טחינה לא בגיר ולא במנוע יש קולר גיר.

את התקתוקים בעיקר שומעים אך לעיתים אני מרגיש אותם טיפה בדוושות ובהגה..

תודה מראש

פורסם

התקתוקים מתרחשים רק בלחיצה על הגז? תנסה לעשות את הפעולות הבאות כדי להבין קצת יותר מאיפה הבעיה:

אם הבעיה בהעברת הכח מהמנוע לגלגלים - תשמע את התקלה רק כשהגיר משולב להילוך, כלומר, תנסה להעביר בזמן שהרכב בנסיעה, להילוך N, ולבדוק אם עדיין נשמעים רעשים, אם לא - יתכן שזו בעיה בציריה או בחלקי גיר.

אם הבעיה מגיעה מהמנוע - אתה תשמע את הרעשים גם כשתלחץ על הגז בניוטרל, כשאתה עומד, או לחלופין כשתבצע את הפרצודורה שהצעתי לעיל (העברה לN כשהרכב בתנועה)

אם הבעיה מגיעה ממערכת המתלים תשמע את זה בעיקר במהמורות או תאוצות ובלימות (שהרי משקל הרכב עובר מהחלק הקדמי לאחורי ולהפך).

את ההצעה שהצעתי עם העברת ההילוך אל תבצע אם אין לך כביש יחסית פתוח וריק, וכמובן ביטחון במה שאתה עושה.

פורסם

זה קורה בעיקר כשלוחצים על הבלמים. ולםני כמה ימים לקחתי מישהו טיפה כבד ברכב וכשהוא יצא זה גם נשמע... ככה שאני מתחיל לחשוב בכיוון צירייה

פורסם

לא יש יותר אבל לא במצב של עצירה רק במצב של האטה.

עשיתי גם את הבדיקה שהציע אליק25 (לא כותב באנגלית כי זה יוצר בעיה בקריאה) ובניוטרל יש תקתוקים בנסיעה איטית על ניוטרל אבל אין תקתוקים בעמידה

פורסם

הם יכולים להרעיש גם ללא בלימה עקב תזוזה של הקליפר. אבל לאבחן רעשים דרך האינטרנט זה כידוע מאוד בעייתי...

הרעש המדובר הוא בגלל שחיקה של פיני הקליפר שגורמת להם ליותר מידי חופש תנועה.

כאמור רק סיבה אפשרית אחת מתוך הרבה סיבות.

• תוכן חדש...