Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7752 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חשבתי שפשוט לא התרגלתי לקטנוע החדש שלי אבל גיליתי שלא מעט רוכבים נתקלים בבעיה:

במעגלי התנועה בעיר(ונוספו לנו עשרות מעגלי תנועה בשנה האחרונה), הזווית לביצוע סיבוב מושלם ונכון היא זווית גדולה, כלומר האופנוע מקיף את הכיכר כשהוא מעט רחוק מהכיכר ולא צמוד אליה כמו המכוניות. אבל רוכבי הפחיות חסרי הסבלנות כשרואים שאני פונה ימינה כדי להתחיל את הסיבוב הם מייד נכנסים למעגל (בתירוץ שחשב שאני פונה ימינה ולא ממשיך בסיבוב) ויותר גרוע מזה - המכוניות ש"מחכות" כדי שתשלים את הסיבוב למעשה נמצאות בתוך הכיכר ולכן לא מאפשרות לך לעשות סיבוב מושלם אלא סיבוב עם 4 לחיצות על הברקס ותיקון הזווית,כל לחיצה על הברקס תגרום לעוד מכונית להשתחל פנימה ואז הסיבוב שלך נראה כאילו הכיכר היא בצורת מחומש ואתה חייב לגעת בכל הפינות שלו...

גם אתמול בשעה 23:20 , סמוך למלון כרמל בנתניה נהג חסר סבלנות כמעט נכנס בי וזאת למרות שראה אותי מרחוק נכנס לכיכר! הפושע החליט שמכיוון ואני על קטנוע יפה (ג'ויירייד 200)בוודאי ואספיק לעשות את הסיבוב לפני שהוא יכנס לכיכר במהירות של 70 קמ"ש בתוך העיר ("מה..אופנוע זה נוסע מהר, לא?").

הלקח שאני הפקתי מהסיפור - החל מאתמול, בכל פעם שאני בכיכר, אני מתייחס כאילו לי אין שום זכות קדימה ופשוט עוצר כל אימת ונדמה לי שפושע בפחית מתכוון להיכנס לכיכר. לא איכפת לי לעשות 1000 מחומשים במקום סיבוב מושלם ואפילו 200 עצירות...זה עדיף מסיבוב מושלם ללא עצירות שמסתיים בשכיבה בתוך פחית לבנה עם אורות אדומים. האם גם אתם נתקלתם בבעיה?

:-D
פורסם

במעגלי התנועה בעיר(ונוספו לנו עשרות מעגלי תנועה בשנה האחרונה), הזווית לביצוע סיבוב מושלם ונכון היא זווית גדולה, כלומר האופנוע מקיף את הכיכר כשהוא מעט רחוק מהכיכר ולא צמוד אליה כמו המכוניות. אבל רוכבי הפחיות חסרי הסבלנות כשרואים שאני פונה ימינה כדי להתחיל את הסיבוב הם מייד נכנסים למעגל (בתירוץ שחשב שאני פונה ימינה ולא ממשיך בסיבוב) ויותר גרוע מזה - המכוניות ש"מחכות" כדי שתשלים את הסיבוב למעשה נמצאות בתוך הכיכר ולכן לא מאפשרות לך לעשות סיבוב מושלם אלא סיבוב עם 4 לחיצות על הברקס ותיקון הזווית,כל לחיצה על הברקס תגרום לעוד מכונית להשתחל פנימה ואז הסיבוב שלך נראה כאילו הכיכר היא בצורת מחומש ואתה חייב לגעת בכל הפינות שלו...

גם אתמול בשעה 23:20 , סמוך למלון כרמל בנתניה נהג חסר סבלנות כמעט נכנס בי וזאת למרות שראה אותי רחוק נכנס לכיכר! הפושע החליט שמכיוון ואני על קטנוע יפה (ג'ויירייד 200)בוודאי ואספיק לעשות את הסיבוב לפני שהוא יכנס לכיכר במהירות 70של קמ"ש בתוך העיר ("מה..אופנוע זה נוסע מהר, לא?).

הלקח שאני הפקתי מהסיפור - החל מאתמול, בכל פעם שאני בכיכר, אני מתייחס כאילו לי אין שום זכות קדימה ופשוט אעצור כל אימת וידמה לי שפושע בפחית מתכוון להכנס לכיכר. לא איכפת לי לעשות 1000 מחומשים במקום סיבוב ואפילו 200 עצירות...זה עדיף מסיבוב מושלם ללא עצירות שמסתיים בשכיבה בתוך פחית לבנה עם אורות אדומים. האם גם אתם נתקלתם בבעיה?

תשמע, אם אתה מכיר את כרמיאל, ערנו הקטנטונת בצפון שתודה לערבים נבנתה (אחלה עיר, באמת...) אתה גם יודע שכול 100 מטר ישנו כיכר, בערך 20 ככרות בעיר כולה.

אנחנו, רוכבי כרמיאל מאומנים במעברי כיכרות, אם יצא לך תקפוץ לעיר תעבור קורס...

התופעה שציינת מאוד נכונה, ושגרתית בכרמיאל, ואפילו לי אישית יש כמה סיפורים בכיכרות (אח של חבר שלי עבר תאונה בכיכר, אתה בטח מתאר לעצמ איך, אי מתן זכות קדימה לרוכב אופנוע בתוך כיכר).

בקיצור, תופעה שאין מה לעשות נגדה, תשמור על מרכז הסיבוב בכיכר, אל תכנס מהר לכיכרות, והכי חשוב, תחשוב תמיד על הגרוע מכול! מאיפה ההוא שם בפינה יכנס לך, מימין? האם הוא חושב שאתה פונה שמאלה? ימינה? ישר? גם אם הוא נותן לך זכות קדימה, תאט בכיכר (קרה לי כבר, שעברתי כיכר והרכב שבדיוק בא להכנס לכיכר דפק כזה ברקס שקרע את הצמיגים כבר ממרחק ההחלקה שלו).

ערב טוב.

ושמרו על עצמכם!

כך אמר שדרן החדשות...

"שלושה נערים נעצרו בגין סחר בסמים, שלושתם משכונת התקווה" :-o

פיגו ג'ט פורס למכירה, פרטים כאן...

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=75833

פורסם

אפשר להקיף כיכרות ברדיוס רציף גם במרכז הנתיב.

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

פורסם
אפשר להקיף כיכרות ברדיוס רציף גם במרכז הנתיב.

ישנה גם תופעה מעניינת של שני נתיבים בכיכר, טעות יותר גדולה מזאת אי אפשר לעשות...

לי אישית קרו כמה מקרים שחתכו אותי בכיכר בעל שני נתיבים, כאשר הרכב חותך מהנתיב השמאלי הצמוד לכיכר אל הנתיב הימני הרוח ממנו, שבו אני נוסע, ושוב, בטענה של "חשבתי שאתה נוסע ימינה".

כך אמר שדרן החדשות...

"שלושה נערים נעצרו בגין סחר בסמים, שלושתם משכונת התקווה" :-o

פיגו ג'ט פורס למכירה, פרטים כאן...

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=75833

פורסם

לי זה קרה בכיכר ליד הבית שלי לפני כמה ימים.

בת זו פשוט הסתכלה עלי, ותוך כדי נכנסה לכיכר. מזל שקלטתי את זה (התרגלתי שלא עוצרים שם) בשביל לעצור כשהיא עצרה באמצע הנתיב שלי, מכה שאני אסיים, כאילו שמרווח של 5mm מספיק בשביל לעבור.

כשצפרתי לה וסימנתי לה שתעבור כבר השרמ&^ה, אז היא מסתכלת עלי במבט של "מה אתה רוצה ממני?".

אין מה לעשות. אנשים לא רוצים לחכות, לא חושב שמכבודם לחכות שמישהו, אפילו אוטובוס, יעבור לפני שהם יעברו.

נהגים בכל הארץ הם חסרי סבלנות. אני מזמן למדתי את זה, ותמיד בולם בהנחה שאם אני לא בולם, אני אהפוך לחלק מהפגוש הקידמי.

פורסם

גם אתמול בשעה 23:20 , סמוך למלון כרמל בנתניה נהג חסר סבלנות כמעט נכנס בי וזאת למרות שראה אותי מרחוק נכנס לכיכר! הפושע החליט שמכיוון ואני על קטנוע יפה (ג'ויירייד 200)בוודאי ואספיק לעשות את הסיבוב לפני שהוא יכנס לכיכר במהירות של 70 קמ"ש בתוך העיר ("מה..אופנוע זה נוסע מהר, לא?").

הלקח שאני הפקתי מהסיפור - החל מאתמול, בכל פעם שאני בכיכר, אני מתייחס כאילו לי אין שום זכות קדימה ופשוט עוצר כל אימת ונדמה לי שפושע בפחית מתכוון להיכנס לכיכר. לא איכפת לי לעשות 1000 מחומשים במקום סיבוב מושלם ואפילו 200 עצירות...זה עדיף מסיבוב מושלם ללא עצירות שמסתיים בשכיבה בתוך פחית לבנה עם אורות אדומים. האם גם אתם נתקלתם בבעיה?

כמה טעויות.

1. אתה יכול "לקחת" את הכיכר בצורה טובה בכל קו שתבחר. פנימי או חיצוני.

רק שהרדיוס החיצוני יותר מהיר ויותר רחב.

2. אתה מנסה לרכב על הכביש כאילו זה מסלול בלי הפתעות.

אה, סליחה, הלו?

אתה מכיר את הישראלים?

אלה שגורמים לחברות הזבל להראות כמו בובות ברבי לידם.

הכביש הוא לא מסלול.

בכיכר יש נהגים שפורצים פנימה, בולמים, נהגות שעוצרות באמצע הכיכר (לפעמים על המזרקה גם), מוניות שיעלו עליך בשביל 5 שקל ושאר דברים.

אם זה לא זה, אז הכיכר שמנונית.

אם יש מזרקה אז הכביש לידה רטוב.

אם זה לא זה אז היא בנויה באיזה זווית דפוקה, או שמכוניות יהפכו כיכר דו נתיבית לנתיב אחד ויעלו עליך בכל פעם שאתה באחד הנתיבים כאשר הם ימשיכו פשוט ישר בכיכר במקום לעקוף את התנועה של ימינה-שמאלה.

דבר כזה היה קורה לי כל יום בדרך הביתה.

לפני הכניסה לפניה (כיכר) הייתי צופר, ולרוב מחזיק את הצופר לחוץ.

אחר כך העפתי מראות לנהגים שכמעט והעיפו אותי לקיבנימט.

בסוף התייאשתי.

הייתי מתאם מהירות וחוסם רכב מאחורי כדי להכנס לכיכר לבד.

אם לא הייתה אופציה אז הייתי פותח גז מלוא החופן, ועם המפלט הפתוח שלי זה היה מלווה בפיצוצים אדירים, ואז פשוט הייתי עובר, לרוב על המדרכה של הכיכר.

When a world of oppertunities comes knocking at your door,

Make sure you know where is the rear exit.

There's no place like 127.0.0.1

הכל עובר בחיים.

גם החיים.

פורסם

אני מצטרף לטיגר פה בתשובה...

"חי עם קטנוע"..., אין פה בעייה של ממש עם הכיכרות...

יש הרבה בעיות עם הנהגי וכו' וכו'...

בקיצור..., תתחילו להתרגל לכביש הישראלי..., אם עדיין לא הפנמתם...,

עם הנהג הישראלי..., תמיד יש ספק... ותמיד צריך לחשוד פי שבעתיים...

ואל תקחו שום דבר כמובן מאליו..., זה רק מוביל לטעויות..., שבמקרה הטוב נגמרות ב"כמעט".

רכבו חכם ובזהירות...

-tPR:ReDesign

-"We Do Better at 45°"

• תוכן חדש...