Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7742 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מסיבות אלו ואחרות אני נאלץ לנסוע עם צ'וק משוך כל הזמן , אחרי שהרכב מתחמם אני סוגר(מבטל) את הצו'ק כמעט עד הסוף אבל משאיר טיפה. ז"א שאני נוסע על הרמה הכי נמוכה של צ'וק משוך.

למה? כי המנוע נוטה להתכבות הרבה :)

השאלה האם זה מזיק?

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זה מזרים יותר דלק למנוע אני חושב

אולי תחשוב על ניקוי קרבורטור ?

יש לך צ'וק ידני ?

במכוניות שמעתי רק על אוטומטי...

HU: Pioneer deh-6050UB, AMP: boss ch-650.

Suzuki Jimny 2003:-P

פורסם

כן צוק' ידני..

וזה לא עניין של קרבורטור זה משו אחר וזה סיפור למצוא את הבעיה , זה מרים לי את הטורים ל1100+ - ככה..

אני לא חושב שזה מזיק ממש וזה לא כזה הבדל בדלק..(פשוט לוחץ פחות על הדוושה.)

פורסם

טיפ קטן שאולי יכול לעזור כמשהו זמני בלבד, באיזור של הכבל דלק אמור להיות לך כמו בורג קטן, תסובב אותו טיפה תרים לך את הטור בסרק ואז תוכל לנסוע בלי צ'וק פתוח מניסיון, אבל עוד פעם זה משהו זמני יש לאוטו בעיה אל תתעלם מהעובדה.

Honda hornet 600

פורסם
כן צוק' ידני..

וזה לא עניין של קרבורטור זה משו אחר וזה סיפור למצוא את הבעיה , זה מרים לי את הטורים ל1100+ - ככה..

אני לא חושב שזה מזיק ממש וזה לא כזה הבדל בדלק..(פשוט לוחץ פחות על הדוושה.)

אז לא הבנתי מה אתה בדיוק רוצה ?

לנסוע עם צ'וק משוך (אפילו קצת) גורם לבזבוז של דלק ולא כך אמורה לעבוד המערכת.

אם יש לך תקלה אחרת באוטו, תתקן גם אותה.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

נסיעה עם צ'וק משוך מעשירה את התערובת וחלק מעודף הדלק יורד לאגן השמן ומדלל את השמן. כך אתה מקלקל את השמן וגורם למנוע לבלאי מואץ. גם צריכת הדלק בנסיעה כזו היא מופרזת, ואתה גם מזהם את האויר.

הטוב ביותר זה לתקן את התקלה. אם בשום אופן אתה כרגע לא יכול להוציא את הכסף, עדיף (כמו שמישהו כתב לך) להעלות קצת את הטורים בסרק, אבל זאת רק כפתרון זמני.

יוסי

פורסם

אכן כמו שבאמת אמרו פה חברי הפורום יש לך בעיה.

אמרת שזה לא בעיה בקרבורטור, אל תהיה בטוח יכול להיות שזה מהקרבורטור, ויכול להיות שזה כיוון הצתה ויכול להיות עוד אלף ואחד דברים.

אני ממליץ לך לגשת למוסך בבאר-שבע ולבדוק את הדבר.

אם אתה מעוניין ללכת למוסך באמת טוב תפנה אליי בפרטי.

I feel LEGACY

פורסם

איזה מוסך באמת טוב יש בב"ש??

ואם האוטו שלך לא שווה הרבה ולא נעים לך על הכיס להוציא עליו הרבה כסף אז תיסע לחורה או לרהט.

ואפילו יש אחד מחורה שבא עד אלייך לוקח את האוטו מתקן ומחזיר והמחירים ממש זולים אם אתה רוצה את המספר תגיד לי.

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

פורסם
אם אתה צריך הוראות איך מגיעים לשם דבר איתי בפרטי, אין לך ממה לפחד להיכנס לישובים הערביים.

וצביקה ידידי רושמים עמי ולא אמי.

עמי הצעתי אל תיתן עצות אחיתופל , אם אתה נוסע לישובים ערבים הסיכון עליך, אל תקח אחריות על אנשים אחרים, ואת הודעתי הקודמת , איציק הואיל למחוק, כי הוא היה בתורנות של מוחק תורן!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אני לא לוקח אחריות עליו אלא אומר לו שאין לו ממה לפחד! הוא בכלל לא נכנס ליישוב אלא אזור המוסכים שם נמצא מחוץ ליישוב.

חוץ מזה באזור התעשייה פה יש יותר בדואים משם ומה גם שאותו ערבי שעובד שם בימי חמישי שישי שבת עובד פה בשאר השבוע ושם הוא לוקח 40 אחוז מהמחיר פה.

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

• תוכן חדש...