Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2603 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפשת כבר הרבה זמן רכב... תקציב 50-55K (יכולה להתגמש ל60K אם זה מצדיק את זה).

בעדיפות ראשונה בטיחות. לאחר מכן אמינות. טיפולים ותיקונים לא יקרים מדי. נוחות נסיעה/הנאה בנהיגה גם חשובים.

וכמובן צריכת דלק, כי נוסעת בעיקר בפקק, אבל פחות קריטי לי מהשאר.

נסיעות ראשון-תל אביב יומיומיות, מדי פעם נסיעות רחוקות יותר, כך שההבדל בצריכת הדלק לא ייצא מאד מאד קריטי אני מניחה.

הרכב הנוכחי שלי הוא פולו 2006, אצלי כבר 8 שנים, בסה"כ פחות או יותר היתה בסדר, בשנתיים האחרונות כבר הבלאי גדול מדי ועושה המון בעיות ולכן מחפשת להחליף. גם בתחום הבטיחות היא כבר הרבה יותר מדי מיושנת.

אני לא מחליפה רכב כל שנתיים שלוש, כל עוד הרכב במצב טוב ולא עושה בעיות מוגזמות, אז ירידת הערך פחות קריטית.

בגדול מחפשת מאזדה 2 2015 או הונדה ג'אז 2015, שתיהן מהדגם המאובזר (אקטיב/קומפורט בהתאמה) ואני מניחה שבגלל שהן כל כך מומלצות פה, אז בלתי אפשרי למצוא אחת (חשוב לי שתגיע עם ק"מ שפוי, לא רכב שהספיקו לקרוע אותו...ואציין שבסינון אני שמה מחיר עד 70K אפילו ועדיין לא מוצאת, אז זה לא בגלל התקציב).

אז הונדה הבנתי שצריך לחפש באוטו סנטר, אבל האם אפשר לסמוך עליהם ? יש סניף מומלץ מאחרים? (הכי נוח לי בראשון, השאלה איך הם...).

ומאזדה איפה מחפשים ?

ועוד שאלה - איפה אני יכולה לנסות לנהוג על הונדה, כדי להבין עד כמה לא כיף לנהוג עליה ? :)

קרובה להתייאש :) אשמח לכל טיפ שיעזור לי להתקדם... (מתמהמהת עם החלפת הרכב כבר קרוב לשנה)

פורסם

באוטוסנטר בד"כ יש מבחר של רכבי הונדה אבל לא רק אצלם. אני רכשתי מסניף אשדוד והם היו אחלה.

אני חושב שיש סניפים באזור שלך תגשי אליהם ותבקשי הצעה. אני למשל באתי ואמרתי להם, זה התקציב, זה הדרישות, ושיהיה משהו מתאים דברו איתי. וכך היה.

אפשר לחפש בטרייד מובייל/קראסו טרייד/לובינסקי טרייד ועוד חברות טרייד אין של יבואנים רשמיים, כמו כן יד 2 אפשר לחפש ביד פרטית עם סבלנות.

אפשר לחפש אצל חברות הליסינג הגדולות, אלדן, אלבר, בדג'ט, אופרייס ליס....

כדי למצוא רכב טוב ולא חשוב איזה, צריך הרבה סבלנות. בהצלחה!.

פורסם

אגב, פרסמו כאן למכירה טויוטה יאריס שיכולה להתאים למה שאת מחפשת ( עם מתיחה קלה בתקציב, אותה כבר רשמת ).

https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?674006-%D7%98%D7%95%D7%99%D7%95%D7%98%D7%94-%D7%99%D7%90%D7%A8%D7%99%D7%A1-%D7%A1%D7%A7%D7%90%D7%99-2015

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)

הייתי כמובן כמעט בכל החברות ליסינג שהזכרת וגם באוטו סנטר - לפני כמה חודשים. כולם הציעו לי רק רכבים עם ק"מ משוגע ובמחירים לא הגיוניים (למשל מחירון מלא, בלי הפחתות על ק"מ או על ליסינג). וגם לרוב בגרסאות הלא מאובזרות... (דינמיק/טרנד).

אני מכירה את הסיפור שלך על רכישת ההונדה, ותמיד מתפלאה עליו בגלל החוויה שאני עברתי בחיפוש :)

אגב, ביד 2 פשוט אין.... אני מחפשת באתר יד2, אולי יש עוד אתרים שאני מפספסת... מאד מאד נדיר שהדגמים האלו מגיעים ליד 2 משום מה. לפני כמה חודשים עוד היו, עכשיו נעלמו. אחת לשבועיים בערך מופיעה מכונית אחת, ממגרשים לא מוכרים, בד"כ לא רלוונטית מכל מיני סיבות (ק"מ או סיבה אחרת).

באוטוסנטר בד"כ יש מבחר של רכבי הונדה אבל לא רק אצלם. אני רכשתי מסניף אשדוד והם היו אחלה.

אני חושב שיש סניפים באזור שלך תגשי אליהם ותבקשי הצעה. אני למשל באתי ואמרתי להם, זה התקציב, זה הדרישות, ושיהיה משהו מתאים דברו איתי. וכך היה.

אפשר לחפש בטרייד מובייל/קראסו טרייד/לובינסקי טרייד ועוד חברות טרייד אין של יבואנים רשמיים, כמו כן יד 2 אפשר לחפש ביד פרטית עם סבלנות.

אפשר לחפש אצל חברות הליסינג הגדולות, אלדן, אלבר, בדג'ט, אופרייס ליס....

כדי למצוא רכב טוב ולא חשוב איזה, צריך הרבה סבלנות. בהצלחה!.

עריכה אחרונה על ידי capri77
פורסם

תודה - האם הטויוטה יאריס עומדת בקריטריון הבטיחות ? (אני מכירה את האמינות, אפילו שאישית נפלתי עם טויוטה בעבר, אבל זה היה מקרי)

פורסם
המאזדה 2 אחד הרכבים הכי לא נוחים שיש בסגמנט,מתלים נוקשים מאד והכסא קשיח,ההונדה קצת טובה יותר.

אתה מתכוון בסגמנט הסופר מיני ?

כלומר אני צריכה לבחור בין נוחות הישיבה לבין התחושה בנהיגה ...

פורסם
הייתי כמובן כמעט בכל החברות ליסינג שהזכרת וגם באוטו סנטר - לפני כמה חודשים. כולם הציעו לי רק רכבים עם ק"מ משוגע ובמחירים לא הגיוניים (למשל מחירון מלא, בלי הפחתות על ק"מ או על ליסינג). וגם לרוב בגרסאות הלא מאובזרות... (דינמיק/טרנד).

אני מכירה את הסיפור שלך על רכישת ההונדה, ותמיד מתפלאה עליו בגלל החוויה שאני עברתי בחיפוש :)

אגב, ביד 2 פשוט אין.... אני מחפשת באתר יד2, אולי יש עוד אתרים שאני מפספסת... מאד מאד נדיר שהדגמים האלו מגיעים ליד 2 משום מה. לפני כמה חודשים עוד היו, עכשיו נעלמו. אחת לשבועיים בערך מופיעה מכונית אחת, ממגרשים לא מוכרים, בד"כ לא רלוונטית מכל מיני סיבות (ק"מ או סיבה אחרת).

כמו שכתבתי בסקירה שלי על הג'אז: צריך להיות נחרץ עם סוכני המכירות. הם מבחינתם מנסים לדחוף לך את הכי זבל שיש.

צריך להיות החלטי ולומר להם: זה התקציב, זה הדרישות, זה הטלפון שלי.

אחי הקטן חשקה נפשו בניסן מיקרה. הלך לאלבר באר שבע שם הסוכן עירבב אותו וניסה לדחוף לו רכבים עם ק"מ מטורף וטען בתוקף שאין רכבים בתקציב שלו עם ק"מ נמוך.

שוחחתי עם שכן שעובד באלבר ביל"ו. תוך כמה ימים מצא לו ניסן מיקרה סוף 2015 עם טסט לשנה שעברה רק 18000 ק"מ.

אותו סוכן מבאר שבע, התייבש ששמע שאחי קנה את הרכב הזה. וחוץ מהרכב הזה הסוכן בבילו מצא לו עוד כמה רכבים טובים.

• תוכן חדש...