Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2610 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בעת הדממת מנוע נשמע רעש מוזר (מן חריקה כזו).

לא חסר שמן מים, בנוסף הרכב עבר טיפול לפני כ-8K ק"מ.

פרט לרעש בהדממה אני חושד שיש רעש תקתוקים מהמנוע בעת הפעולה (יכול להיות שאני סתם חשדן).

מצורף וידאו המתעד את המנוע בפעולה ובעת הדממה:

אשמח לשמוע חוות דעת מקצועיות בנוגע ל-2 הרעשים שהזכרתי.

תודה!

פורסם

רעשי התיקתוקים נשמע טבעי. רעש ההדממה נשמע כמו מיכלול חשמלי שחוזר למצב ברירת מחדל...לדעתי תקין אם זה קורה כל כיבוי אך לא בעיה לבדוק זאת פשוט צריך שמישהו פיזית ייראה את הרכב. מאיפה אתה שנקשר אותך למישהו שמבין..?

פורסם

אני מאזור חיפה, אני שואל פשוט כי יש לי אחריות על הרכב ורציתי לדעת אם הרעש הזה הוא תקלה ואם כן מהי לפני שאני פונה לממש אותה (המקום לא קרוב אלי כל כך).

תודה לך על המענה!

פורסם

הרעש בזמן כיבוי המנוע מגיע מבית המצערת -תקין.

אם מדובר בגיר רובוטי כפול מצמדים אתה צריך לשמוע רעש נוסף כמו חריקה קלה וזה תקין, הרעש מגיע ממנועי ההפעלה ומזלגות המצמדים.

רעשי המנוע משמעים תקינים, תוודא שלא חסר שמן מנוע.

איכות הסאונד לא משהו ועניתי לך מתוך ניסיוני עם לקוחות ששאלו את על הרעשים בכיבוי מנוע בפורד פיאסטה.

• תוכן חדש...