Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7752 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה לא יכול לפגוע לך במחשב או בחיישנים. זה יכול לגרום לסתימה של המזרקים ואז תציטרך לעשות ניקוי.

אני גם השבוע שם באוטו שלי מתנאול ואני מקווה שזה יעזור.

לפי הקראיה שלי של השרושרים בפורום אם אתה מוכן לקחת את הסיכונים אז התוצאות שוות.

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

וכמה עולה לי לתקן את הנזקים האלו? ומה הסיכויים שזה יקרה? ואם אחרי פעם אחת זה לא קורה יש סיכוי שזה יקרה עוד פעם או שאחרי הפעם הראשונה אם הכל בסדר אז יש לי ראש שקט? וכמה זה ישפיע על המנוע?(לטובה ולרעה...)

פורסם

אני לא ממש מבין גדול בזה וכל הידע שלי נובע מקריאה בפורום אבל אצל רוב האנשים שניסגו את זה רק ניסתם הפילטר דלק והם החליפו אותו. בעלות של פילטר דלק זה שווה את זה. למרות שיש סיכונים גדולים יותר.

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

פורסם
טמפ' העבודה יורדת כי המתנול הוא מאוד קר , אני מסיע מכוניות עם שלט עם מנוע בנזין ותפקיד המתנול הוא בעיקר לקרר את המנוע .

מישתמשים אצלנו ב כמה סוגי דלק

בכל סוג יש אחוזים שונים של מתנול לדוגמא יש כאלה שמסיעים עם 20 % כדי לשמור על המנוע בטמפ עבושדה סבירה ויש כאלה שמזסיעים עם 10 %

תפקיד המתנול הוא בעיקר לקרר עם כי גם נותן למנוע תגובות יותר חדות .

אם מישהו מעוניין לראות תמונות של המכוניות שלי שרק יבקש ואני יעלה את התמונות לכאן.

לא נכון.

אני מניח שאתה מתכוון לניטרו ולא למתאנול.

המתאנול מהווה 70%-85% מהתערובת והוא בעצם הדלק עצמו. מוסיפים כמובן אחוז מסויים של שמן וגם ניטרו.

פורסם
לא נכון.

אני מניח שאתה מתכוון לניטרו ולא למתאנול.

המתאנול מהווה 70%-85% מהתערובת והוא בעצם הדלק עצמו. מוסיפים כמובן אחוז מסויים של שמן וגם ניטרו.

טעות שלי נודק מאוד !!!!

הניטרו אחראי ל קירור.

תחיה את הרגע , כי יש רגעים שלא יחזרו לעולם אז בפעם הבאה שאתה רואה את הבלונדה במעבר חציה תילחץ כמו מטורף ותן לצמיגים להישרף :wink:

פורסם

לא נראה לי שמוסיפים מתאנול למטוסים גדולים (לא טיסנים ושאר קטנים).

דלק של מטוסים מורכב מקרוסין שזו תערובת של כמה פחמימנים. למה אתם מתכוונים שאת אומרים 'ניטרו'?

GTA זה הכי אחי .

פורסם

תפריד בין מטוסי טורבינה למטוסי בוכנה.

מטוסי בוכנה (אלה עם המדחפים) מופעלים על ידי מנועי בעירה פנימית שלא שונים בעיקרון הפעולה ממנועי רכב, הם צורכים בנזין (אם כי האוקטן עשוי להיות שונה עקב יחס דחיסה גבוה מאוד).

מטוסי טורבינה (סילון) שורפים את הדלק בצורה רציפה בתוך תא הבעירה שלהם, ואין להם צורך באיכות גבוהה של דלק, לכן הם משתמשים בקרוסין.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
חשבתי שהם התכוונו למטוסי טורבינה , טעות שלי .

המממ מה הכוונה במילה ניטרו אתה יודע ?

ניטרומתאן.

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם
אולי מישהו יכול לפרט לי את כל הנזקים שיכולים לקרות בעיקבות ההוספה?
כולם מחכים שתוסיף מתנול או אתנול או ניטרו או אציטון, ותדווח על התוצאות!

בדיעבד אין צורך כנראה שנדווח כבר בחדשות ערוץ 2/ 1/ 10 !

בהצלחה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
כולם מחכים שתוסיף מתנול או אתנול........., ותדווח על התוצאות!

בדיעבד אין צורך כנראה שנדווח כבר בחדשות ערוץ 2/ 1/ 10 !

צביק, אני סבור שהגזמת. ואני מתנצל אם הגזמתי.

הוא שואל על הוספת מתנול בלבד! שהוא דבר שנבדק כבר בשנת 85 ע"י הטכניון והתוצאות היו מוצלחות מאוד!!

אם שמים, רק צריך להשגיח מה קורה עם פילטר הדלק, ואם צינוריות לא מקוריות.

אני חושב שנראה שאף אחד בפורום לא יכול לפרט מה הנזקים האפשריים, אז נשאר רק הטענות של איגות המוסכים האמריקני משנת 86 שאומרים שאמור להיות צריכת דלק גבוהה יותר בגלל ערך קלורי נמוך יותר, ובעיות קורוזיה בטווח הארוך במנועים מסויימים. יכול להיות שהם עשו את הניסוי שלהם בנוגע לריכוז של +10%, ולכן זה לא רלוונטי, ולא בטוח אם הם ניקו את המכלים ממים כמו שעשו בניסוי הטכניון. בריכוז של 3% יכול להיות שגם לאמריקנים היה יוצא תוצאות אחרות, מאחר שבריכוז כזה התועלת שלו גוברת על הערך הקלורי הנמוך!

מה שאני חושב הוא שמי שמנסה את זה, כדאי לנקות קודם את מיכל הדלק קודם. האם מישהו יודע אם זה קל? אני עשיתי זאת רק בסקודה 94, והיה צריך ליפט. אני רק ניסרתי את מוטות הברזל עם משור דיסק במקום.. הרי הרכב היה לפירוק וזה היה רק ללמידה..

• תוכן חדש...