Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7742 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם. כבר הרצתי חיפוש על המתאנול אך לא הבנתי כמה דברים,אני אשמח אם מישהו יכול להסביר לי. יש לי הונדה 96 1400 מה זה יוסיף לי אם אני ישים את החומר הזה? והאם זה יכול להרוס משהו? ומאיפה אני קונה את זה באיזור מודיעין? והאם זה נכון שהרכב שלי הזרקה? וכמה זה עולה. תודה רבה רבה לכולם!

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קודם כל - אם אין לך מושג, אל תעשה את זה.

קודם תקרא, תלמד טיפה מה זה עושה ואחר כך תחליט אמה אתה עושה עם זה.

עקרונית מתאנול אמור לשמש כ"מעלה אוקטן" לדלק.

תכלס, ההרגשה היא של יותר כוח בסל"ד נמוך ותגובת מצערת טובה יותר.

את השימוש אפשר לעשות בשני אופנים - הזרקה \ אידוי של חומר לתוך סעפת היניקה או הוספת של מתאנול לטנק הדלק של האוטו שלך.

בסביבות מודיעין אי אפשר להשיג את זה. הכי קרוב זה בתל אביב [או ירושלים, אם היא נגישה לך יותר]

כמה עולה?

אני מצאתי פח של 18 ליטר ב80 שקל.

אם תרצה - צור קשר, אתן לך את הכתובת של החנות.

אגב, יש פה בחור נוסף עם הונדה שמוסיף מתאנול לדלק שלו על בסיס קבוע, אולי הוא יוכל לתת לך יותר פרטים.

רון.

-וכן, האוטו שלך מוזרק-

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

מתאנול אינו דלק טיסנים.

דלק טיסנים מכיל בנוסף מתאנול, הוא גם מכיל שמן (מנוע 2 פעימות)

משתמשים במתאנול גם בדלק מטוסים גדולים בנוסף לניטרו.

העיניין נידון פה כ"כ הרבה פעמים, מצאתי לך עץ שעונה בערך על כל השאלות שלך.

אם עדיין נשארו שאלות, שאל ונעזור לך בברכה.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

גם אני מוסיף מתאנול על בסיס קבוע

ברכב שנת 89

קרבורטור

מנוע 1500

המנוע עובד הרבה יותר עגול!

וטמפ עבודה יותר נמוכה של המנוע

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם

טמפ' העבודה יורדת כי המתנול הוא מאוד קר , אני מסיע מכוניות עם שלט עם מנוע בנזין ותפקיד המתנול הוא בעיקר לקרר את המנוע .

מישתמשים אצלנו ב כמה סוגי דלק

בכל סוג יש אחוזים שונים של מתנול לדוגמא יש כאלה שמסיעים עם 20 % כדי לשמור על המנוע בטמפ עבושדה סבירה ויש כאלה שמזסיעים עם 10 %

תפקיד המתנול הוא בעיקר לקרר עם כי גם נותן למנוע תגובות יותר חדות .

אם מישהו מעוניין לראות תמונות של המכוניות שלי שרק יבקש ואני יעלה את התמונות לכאן.

תחיה את הרגע , כי יש רגעים שלא יחזרו לעולם אז בפעם הבאה שאתה רואה את הבלונדה במעבר חציה תילחץ כמו מטורף ותן לצמיגים להישרף :wink:

פורסם

תודה לFISH, פותח הנושא ולכל המגיבים - החכמתי!

:-)

האם אתם מכירים דרך טובה לבצע את המיקסוס עצמו?

השאלה בעצם היא - אם תידלקתי 40 ליטר -האם אני פשוט מוסיף 2 ליטר של מתנול עם משפך?

כל הציוד למכירה!

Clarion | Morel | JL Audio | Helix | Custom Crossovers | Custom Silver RCAs

<< FF

פורסם

מישהו יכול לתת לי בבקשה את ה איי סי קיו שלו בכדי שהוא יוכל להעלות לי את התמונות לפורום???

כי אני לא יודע איך להעלות תמונות.

תחיה את הרגע , כי יש רגעים שלא יחזרו לעולם אז בפעם הבאה שאתה רואה את הבלונדה במעבר חציה תילחץ כמו מטורף ותן לצמיגים להישרף :wink:

פורסם

file:///C:/Documents%20and%20Settings/אסף/שולחן%20העבודה/תמונה%20083.jpg

file:///C:/Documents%20and%20Settings/אסף/שולחן%20העבודה/תמונה%20082.jpg

file:///C:/Documents%20and%20Settings/אסף/שולחן%20העבודה/תמונה%20083.jpg

file:///C:/Documents%20and%20Settings/אסף/שולחן%20העבודה/תמונה%20002.jpg

file:///C:/Documents%20and%20Settings/אסף/שולחן%20העבודה/תמונה%20001.jpg

file:///C:/Documents%20and%20Settings/אסף/שולחן%20העבודה/תמונה%20003.jpg

file:///C:/Documents%20and%20Settings/אסף/שולחן%20העבודה/תמונה%20045.jpg

file:///C:/Documents%20and%20Settings/אסף/My%20Documents/My%20Pictures/תמונה/תמונה%20102.jpg

file:///C:/Documents%20and%20Settings/אסף/My%20Documents/My%20Pictures/תמונה/תמונה%20101.jpg

file:///C:/Documents%20and%20Settings/אסף/My%20Documents/My%20Pictures/תמונה/תמונה%20100.

file:///C:/Documents%20and%20Settings/אסף/My%20Documents/My%20Pictures/תמונה/תמונה%20099.jpg

אלה המכוניות שלי אז ככה:

הראשונה והשניה זאת NTC 3 מנוע 2.1 סמ"ק מייצר 0.68 כ"ס ב 30.000 סל"ד. (מכונית כביש)

השניה זאת EB 4 לימיטד אדישן האוטו הכי יקר שיש ברשותי 7500 ש"ח של השקעה + שיפורים בעצם כל חלק אפשרי הוחלף באוטו הנ"ל , מנוע 3.5 סמ"ק מייצר 2.6 כ"ס ב 30.000 סל"ד.(מכונית שטח (באגי))

השלישית (של אחי) TOP SPEED מנוע 3.5 סמ"ק מייצר 2.1 כ"ס ב 24.000 סל"ד.(מכונית שטח באגי)

בשלושת המכוניות הנ"ל אין הילוכים .

וזאת נקראת אובר דרייב מכונית שטח מאוד חזקה ולה כן יש הילוכים , שניים קדימה ,שניים אחורה יש רוורס שהוא בעצם שני הילוכי כח.

כל המכוניות הנ"ל הן 4*4 לשני הבאגי יש דיפרנציאל מרכזי ו הכביש הראשונה היא בלי דיפרנציאל מרכזי .

האחרונה עם נעילות דיפרנציאל ל דיפרנציאל הקדמי והאחורי .

המנוע שלה הוא מנוע 2.5 סמ"ק מייצר 1.8 כ"ס ב 30.000 סל"ד .

אם יש עוד שאלות אני יהייה שמח לעמות לכם.

פורסם

תודה לכל העונים! בעיקרון השאלה שלי האם זה יכול לפגוע בצורה כל שהיא במנוע או במחשב או בחיישנים וכ'ו...ובואו נגיד שאני שם ליטר על פול טנק.

• תוכן חדש...