Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Rav4 2008 פנסי ערפל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2652 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב לכולם

יש לי rav4 gli (הדגם הפשוט) 2008

התחלתי לשפץ אותו להוסיף לו כל מיני קיטים ותוספות

הזמנתי קיט לפנסי ערפל עם כפתור כבלים ותושבות. עלה בערך 200 שח

לפני ההרכבה היו פלסטיקים שחורים בטמבון שהורדתי וחיברתי את הפנסים.

להפתעתי היתה צמה מוכנה לפנסי ערפל בדיוק במקום של הפנסים

חיברתי ובדקתי אם הם פועלים עם ההדלקה המובנת של הרכב. (בידית השמאלית של התאורה) המנורה של הפנסי ערפל נדלקת אבל הפנסים לא:(

בדקתי פיוזים וכדו מצאתי שכולם נמצאים

האם יש משהו שאפשר לדעתכם לעשות?

אצרף תמונה של הצמות בהמשך השבוע19b5d6a6e440c71f1433692959d7f18e.jpg

Sent from my LG-H870DS using Tapatalk

פורסם

אתה בטוח שבידית יש לך הפעלה של פנסי ערפל קדמיים ולא אחוריים?

במידה ויש לך אפשרות להדליק את הפנסי ערפל הקדמיים ורק הנורה בלוח השעונים דולקת בדוק בספר הרכב היכן נמצא הפיוז של פנסי ערפל הקדמיים.

יתכן וחסר פיוז או ממסר.

ישנם רכבים שיש צורך בקונפיגרציה דרך מחשב

פורסם
אתה בטוח שבידית יש לך הפעלה של פנסי ערפל קדמיים ולא אחוריים?

במידה ויש לך אפשרות להדליק את הפנסי ערפל הקדמיים ורק הנורה בלוח השעונים דולקת בדוק בספר הרכב היכן נמצא הפיוז של פנסי ערפל הקדמיים.

יתכן וחסר פיוז או ממסר.

ישנם רכבים שיש צורך בקונפיגרציה דרך מחשב

אבדוק לגבי האחרויים.. אני בכלל לא בטוח

פיוז פנימי ראיתי שיש והוא בסדר גמור.

אולי יש משהו חיצוני - כי בקופסא החיצונית לא מצאתי איזכור לפנסי ערפל

אם יש צמב מוכנה לפנסי ערפל שהיא יוצאת בפיצול מהפנסים הראשים זה אומר שיש איזשהי דרך להפעיל אותם לא?

פורסם (נערך)

תצטרך כנראה להחליף את הידית הזו לידית של הדגם עם הפנסי ערפל קדמיים, יש לבדוק תחליה כיצד הרכב מגיע במקור עם פנסח ערפל קדמיים, האם ההדלקה מתבצעת דרך הידית הזו כמו האחוריים או שקיים מתג במיקום אחר, לדעתי זה צריך להיות על הידית אורות.

אלא אם כן לא אכפת לך להתקין מתג פשוט וחיצוני.

למרות שאני מעדיף לשמור על מקוריות הרכב.

עריכה אחרונה על ידי ba323f
פורסם

ראשית כל,

אורות ערפל אחוריים:

car-dashboard-symbols-rear-fog-lights-150x150.jpg

אורות ערפל קדמיים:

car-dashboard-symbols-front-fog-light-150x150.jpg

ההבדל יהיה קיים גם על המתג וגם בנורות החיווי בדשבורד.

אם יש כאמור הכנה לחיווט, בדוק (ורצוי עם דיאגרמת חיווט כלשהי) כפי שכבר נכתב אם קיים הממסר והפיוז המתאימים להפעלת האורות ערפל הקדמיים.

אם כן, ולא מפריע לך להשתמש במתג שקיבלת עם הקיט, מצא איך לחבר אותו לממסר הנ"ל ובדוק תקינות הפעילות של האורות.

לציין רק, כי נהיגה ברכב והפעלת פנסי ערפל, כשלא היה ערפל ולא ירד גשם שוטף או שלג, הינם בניגוד לתקנה 107)ד) לתקנות התעבורה ויזכו אותך פוטנציאלית בקנס של 250 ש"ח.

פורסם

קודם כל תודה רבה תמיד כיף ללמוד משהו חדש.

שנית אני מתקין נטו כדי חהשלים את החסר ברכב לא בשביל להשוויץ וכדו'.. (תודה על ההארה)

עכשיו זאת אומרת שאני צריך למצוא את היציאה של הצמה שחיברתי אליה את הפנסים באזור הפנימי של הרכב מאחורי החומת אש?

ולהתחבר אליה עם מתג ?

פורסם

עקבתי אחרי הצמה .. היא מגיעה לתיבת הפיוזים ומשם לתוך הרכב זה מה שיוצא מאחרי חומת האש..

ניראלי שפשוט טויוטה מרכיבה עם אותה צמה את כל הרכבים שלה ופשוט בדגמים הפשוטים זה נשאר ללא שימוש (לפנסי ערפל)

2f5c0865a3bff7c8b90ed2eba815d364.jpg

פורסם

בלי לעבוד עם דיאגרמת חיווט, הכל יהיה בגדר ניחוש.

אלא אולי אם יש את הידע החשמלי (או כמובן המקצועי) הנדרש והיכולת לעקוב במדויק אחר החיווט ולמצוא את התפקוד שלו וצורת החיבור המתאימה אליו.

• תוכן חדש...