Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2646 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם הברגים של התושבת מלכתחילה הוכנסו עם אימפקט? או שרק החיזוק הסופי נעשה איתו? כם אם מלכתחילה צריך לבדוק שלא נהרסו התבריגים והברגים ניכנסו נכון ולא בזוית ולא רצים על ריק. כל הברגים חוזקו עם אימפקט?

פורסם

תלוי במבנה התושבת.

אם הברגים לוחצים ברזל לברזל - חזק אותה כמה שתרצה, כל עוד ההברגות שלמות.

אם הבורג יוצר לחץ על הגומי - יש משמעות אמיתית למומנט הסגירה.

יום טוב גם לך

פורסם (נערך)
תלוי במבנה התושבת.

אם הברגים לוחצים ברזל לברזל - חזק אותה כמה שתרצה, כל עוד ההברגות שלמות.

אם הבורג יוצר לחץ על הגומי - יש משמעות אמיתית למומנט הסגירה.

תודה למשיבים.

התושבת לא חדשה אמנם (בת 3 בערך), אך לפני מס' ימים, באחד הטיפולים חיזקו לי את כל הברגים ע"י אימפקט

ומאז אני דיי מרגיש שיש יותר רעידות ממה שהיו קודם לכן.

זו התמונה של התושבת - האם כדאי לי לנסות "לשחרר" קצת לחץ מהבורג המרכזי?

39355120171026_175408_2_.jpg

עריכה אחרונה על ידי carsgo
פורסם

עם האימפקט על הבורג המרכזי ניחא למרות שגם לא מומלץ..אבל לחזק את הברגים שמיתחברים לגוף הרכב על ידי אימפקט זה כלמאות ופשוט אסור...התבריגים בגוף לא כאלה חזקים ואני מקווה מאוד שלא דפקו אותם. נסה לשחרר קצת מכל הברגים ולחזק ברגש ותראה שאף בורג בסגירה לא רץ על ריק. מקווה שלא דפקו אף הברגה אבל אם דפקו חזור אליהם.

• תוכן חדש...