Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2615 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפש רכב משפחתי קומפקטי אוטומט, הבעיה היא שאני רוצה להנות מכל העולמות ולקנות רכב זול יחסית עד 35

אבל, גם מפנק עם רמת אבזור ונוחות נסיעה שתעלה לי הרבה יותר ברכב קוריאני או יפני.

לכן חשבתי על: Opel astra 1.4 turbo - 2012-2014 , הבנתי שיש בעיה ידועה במשאבת המים אבל אני לא מכיר משהו נוסף.

או על פורד פיאסטה 2014+ (נכון הוא לא משפחתי):

יש בעיה ידועה בגיר אבל לפי הבנתי יש אחריות ומצאו פתרון טוב לבעיה.

אשמח לשמוע המלצות או דיס המלצות על הרכבים הנ"ל והאם באמת כדאי לקנות רכב כזה בשנתון הנ"ל האם עכשיו יתחילו הבעיות? או על חלופות אחרות כמו שברולט קרוז.

אגב, הרעיון הגיע לאחר המון המלצות שלא לקנות פורד פוקוס 2012 טיטאניום שהיה לאבא שלי שהופתע שהרכב מדהים וכמעט ללא תקלות.

תודה רבה,

טל

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הדיס המלצות על פוקוס זהות לדיס המלצות שתקבל על פיאסטה (אותה הסיבה - גיר לא מוצלח).

מלבד הגיר, הפוקוס הוא רכב נהדר ויחסית איכותי, בטח בגרסת הטיטניום.

אם אתה מסוגל להשלים עם העובדה שתהיינה תקלות כרוניות חוזרות ונשנות עם הגיר ובטח לא זולות (לא בהכרח בתדירות גבוהה- תלוי בהרבה גורמים), וירידת ערך עצומה (שגם אתה תהנה ממנה בקניה), אז לך על זה.

אבל אתה צריך להיכנס לדלת הזאת עם עיניים פקוחות.

אגב, הקרוז למעט כמה תתי דגמים שהם אמריקאים הוא רכב קוראני :) (בשנתונים שאתה מדבר עליהם)

לגבי האסטרה לא מכיר.

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם

אולי סיטרואן C4? נראה לי שהוא מתאים להגדרה "

רכב משפחתי קומפקטי אוטומט" + "זול יחסית" (בגלל ירידת ערך גבוהה) +נוחות נסיעה (לא בטוח לגבי רמת אבזור)

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם

ממה שיצא לי להכיר האסטרה היא רכב לא רע בכלל (היו 2 כאלה במשפחה ולי היתה כזאת מהעבודה בערך שנה).

היא לא חפה מתקלות אבל די בסדר והיא נוחה, מרווחת וחזקה למדי.

גם אני גר במדינה עם 100% מס על מכוניות, איזה כיף לי :mm_sad:

פורסם
נוזל קירור זה לא נקודה רגישה.

צנרת מים יקרה זה רגיש.

טורבו זה רגיש ויקר.

גם הגיר לא להיט ...

מצטרף,

מהיכרות עם האסטרה,מוניטין אמינות לא מרשים במיוחד.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

צנרת מים יקרה זה רגיש.

טורבו זה רגיש ויקר.

גם הגיר לא להיט ...

ומכל זה נושא מערכת הקירור הכי רגיש.

פורסם

צנרת מים יקרה זה רגיש.

טורבו זה רגיש ויקר.

גם הגיר לא להיט ...

יש משהו כן להיט באוטו הזה? ידית של הדלת הימנית האחורית? שקע מצית אולי?

או שזה כמו עם פורד - יש להן את הפיצ׳ר הסופר מגניב והשימושי הזה של פתיחת חלונות מהשלט, רק חבל שחיברו אליו פורד.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אם תהיה מוכן נפשית להפתעות יקרות, אז כמו שציינת - פוקוס, קרוז טורבו, אסטרה באמת אחלה של אופציות.

את האסטרה מאוד אהבתי בליסינג, קצת פחות אהבתי להתקע 3 שעות ולחכות לגרר כי הייתה נזילה גדולה ממערכת הקירור :)

פורסם

כאשר אדם שלא יודע שהרכבים הללו בעייתים קונה את הרכבים הללו ניחא. הוא לא ידע, הוא לא מהתחום, הוא הסתנוור מהמחיר וכו'. אבל כאשר אדם יודע מראש שהרכבים הללו לא אהודים ואני מניח שהריץ חיפוש על הסיבות שבגינם הם לא אהודים ועדיין רוצה לקנות אותם?! את זה אני כבר לא מסוגל להבין.

• תוכן חדש...