Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 308 SW שנת 2018 - 0 ק"מ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2618 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חייבים לשים את הדברים על השולחן, כמו שציינתי בהודעה הקודמת, רכב מצוין ובד"כ אמין ללא שום בעיה מיוחדת.

היו בעבר מספר מקרים בהם הוחלפו מנועים ברכבים אלו במסגרת האחריות, משהו שהיה ולא ידוע שהמשיך וקיים.

כמו בכל דבר, צריך בקניית רכב קצת מזל, הדברים נכונים בעיקר ביחס לרכבים צרפתיים או איטלקיים, אין מה לעשות, זאת האמת ואם ממש רוצים שקט נפשי אולם התצוגה של טויוטה ודומותיה הוא הכתובת אבל גם שם עלולים ליפול על תקלות ושם, לא תמצאו כזה רכב בכזה מחיר.

אני שנים עם רכבים אירופאים בכלל ואיטלקיים בפרט וכרגע יש לאישתי איטלקיה ולי צרפתיה... אני דואג לטפל כמו שצריך ובעיקר אצל מי שצריך ועד כה, טפו טפו, שום בעיה.

זה עדיין לא משנה את העובדה שההסתברות לתקלה קטנה ומרגיזה או גדולה ומהותית גבוהה יותר מאשר אצל המתחרות מהמזרח הרחוק.

המלצתי על ה-308 סטיישן בעינה עומדת, רכב מעולה למי שזקוק לכזה במחיר סביר בהחלט.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
שלי 2014 עם 240000ק"מ ללא שום תקלה.

לכל רכב יש פה ושם משהו אחרי כמה שנים,גם לטויוטה,הונדה,מרצדס.

מסקרן אותי לדעת בכמה ימכרו אותה אחרי שתסיים איתה.

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

המלצה נוספת תבדוק שהתחלת האחריות תהיה מרגע מסירת הרכב ולא מתאריך עלייה לכביש תנסה להילחם על זה אם זה לא ככה אם לא תפסיד שנה אולי יותר תלוי בתאריך עלייה לכביש.

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

פורסם

שאלה, איזו מערכת מולטימדיה מותקנת ברכב שמוצע למכירה? כמו זו שמגיעה עם ה 3008/5008 עם אנדרואיד אוטו או הישנה יותר? מהאתר של פיז'ו ישראל אי אפשר להבין.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

פורסם

שני דברים:

1. תבדוק אם יש עברית במולטימדיה אם זה פקטור עבורך, ה308 שלי מודל 2014 ואין - אולי דורש עדכון, טרם בדקתי.

2. תקרא על סוגיית רצועת הטימינג בהנחה שזה אותו המנוע. https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?669532-208-שהוחלף-בו-טיימינג-מתפורר-וירידת-ערך

בהצלחה!

פורסם

המולטימדיה שמותקנת היא מקורית מהיצרן ולדעתי יושבת ע"ג ווינדוס(הערכה גסה שלי,מעולם לא צללתי לפרטים).

מבחינת עברית אצלי בדגם 2015 הוא מזהה שירים ואנשי קשר.

אבל התפריט עצמו באנגלית.

לי זה לא מפריע

פורסם (נערך)
מסקרן אותי לדעת בכמה ימכרו אותה אחרי שתסיים איתה.

שמע,זה הרכב הצמוד שלי מהעבודה {רכישה פרטית של המעסיק} ,הרכב הזה עובר חיים קשים מאד,בוא נגיד שאני לא מרחם עליו ואני נוהג הרבה מאד.

מי שיקנה אותו יצטרך לשלם את הבלאי הגבוה בגלל סגנון הנהיגה שלי והעובדה שהרכב בעבודה חלק נכבד של היממה,אבל עם קצת אהבה ושקלים הוא יחזיק עוד הרבה שנים בלי בעיה.

יש מצב שתדע בקרוב בכמה הוא נמכר כי אני מעוניין להחליף אותו ב308 GT, למרות מחירו המרתיע וההסתייגות של בעלי החברה.

עריכה אחרונה על ידי Ron.P
פורסם
שאלה, איזו מערכת מולטימדיה מותקנת ברכב שמוצע למכירה? כמו זו שמגיעה עם ה 3008/5008 עם אנדרואיד אוטו או הישנה יותר? מהאתר של פיז'ו ישראל אי אפשר להבין.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

אם זה הדגם אחרי המתיחת פנים אני כמעט בטוח שזה עם המולטימדיה החדשה יותר.

פורסם
חייבים לשים את הדברים על השולחן, כמו שציינתי בהודעה הקודמת, רכב מצוין ובד"כ אמין ללא שום בעיה מיוחדת.

היו בעבר מספר מקרים בהם הוחלפו מנועים ברכבים אלו במסגרת האחריות, משהו שהיה ולא ידוע שהמשיך וקיים.

כמו בכל דבר, צריך בקניית רכב קצת מזל, הדברים נכונים בעיקר ביחס לרכבים צרפתיים או איטלקיים, אין מה לעשות, זאת האמת ואם ממש רוצים שקט נפשי אולם התצוגה של טויוטה ודומותיה הוא הכתובת אבל גם שם עלולים ליפול על תקלות ושם, לא תמצאו כזה רכב בכזה מחיר.

אני שנים עם רכבים אירופאים בכלל ואיטלקיים בפרט וכרגע יש לאישתי איטלקיה ולי צרפתיה... אני דואג לטפל כמו שצריך ובעיקר אצל מי שצריך ועד כה, טפו טפו, שום בעיה.

זה עדיין לא משנה את העובדה שההסתברות לתקלה קטנה ומרגיזה או גדולה ומהותית גבוהה יותר מאשר אצל המתחרות מהמזרח הרחוק.

המלצתי על ה-308 סטיישן בעינה עומדת, רכב מעולה למי שזקוק לכזה במחיר סביר בהחלט.

מה שבאמת צריך לשים על השולחן הוא פעם אחת ולתמיד סימוכין מבוססים ולא משהו מסוג ה"כולם יודעים" על ה"אמינות היחסית המחורבנת" של מכוניות צרפתיות ואיטלקיות, כי זה בעצם מה שאתה טוען, למרות המילים היפות והליטופים שאתה מרעיף מסביב.

פורסם

ההצעה על הפיז׳ו הזאת נראית אטרקטיבית,

היא גם מאובזרת יפה, אבל לגבי מערכות בטיחות אקטיביות, ראיתי במפרט כי יש בקרת סטייה מנתיב עם תיקון היגוי שזה יפה אבל לא ראיתי שקיימת בלימה אוטונומית, נראה לי חוסר תמוה?

וראיתי גם שהגיר הוא הגיר הישן עם 6 הילוכים, האם הפיז׳ו הזאת לא אמורה לקבל את גיר 8 ההילוכים כמו ב- 3008?

https://peugeot.co.il/wp-content/uploads/2018/08/59-118-Mifrat-308-SW-NEW-web.pdf

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם (נערך)

טוב, משיחה עם שירות הלקוחות של קל-אוטו (האתר שייך אליהם) מדובר כנראה בדגם שלפני מתיחת הפנים. המערכת היא כנראה הישנה, שלא תומכת ב-AA או CP.

עריכה: שכחתי להוסיף שלפי הנציג, המצב זהה ב-2 הדגמים - 2018 ו- 2019 שנמכרים שם.

עריכה אחרונה על ידי gorelshv
פורסם

המערכת מגיעה בלי אנדרואיד אוטו, BT בלבד.

בנוסף, מדובר בגיר הישן (6 הילוכים) והאחריות היא מיום שהרכב עלה על הכביש (ולא מיום שאני מקבלת אותו).

זה נראה בכל מקרה VFM טוב, אנחנו חושבים על זה...

• תוכן חדש...