Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2646 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני חדש פה בפורום וגם בארץ.

אני בעזרת השם שבוע הבא הולך לקנות את הרכב הראשון שלי בארץ ורציתי לדעת מה הם התהליכים הנכונים כדי לקנות רכב יד שניה מבן אדם פרטי.

אחרי שבדקתי את הרכב ושהכל בסדר מה אני צריך לעשות וכמה זמן זה לוקח בערך נגיד אם אני הולך בבוקר לבנאדם נבדוק את הרכב אני אוכל לחזור בערב הביתה עם הרכב אחרי שסיימנו את כל התהליכים ? מהם התהליכים בדיוק ? (איך עושים העברת בעלות איך משלמים דרך הבנק וכו)

תודה רבה לעוזרים וסליחה עם אני עושה טעויות בעברית !

פורסם

פשוט ביותר.

לאחר שבחרת רכב, בדקת והוא לשביעות רצונך, הולכים לאחד מסניפי הדואר ומעבירים בעלות.

צריכים לשלם 216 ש"ח (מזומן בלבד) ותעודות זהות של המוכר והקונה.

מומלץ לסגור את עניין הביטוח לפני שנכנסים לרכב ונוסעים הביתה.

Sent from my PH-1 using Tapatalk

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

שלום תודה לתשובתך. ולגבי התשלום איך אני יכול לשלם לו אני צריך ללכת איתו לבנק או לחתום צ׳ק זה יספיק ?

פורסם

מבחינת תשלום - צ'ק בנקאי (מוכר חכם יילך אתך לבנק ויצפה בך רוכש את הצ'ק) או העברת זה"ב. צ'ק אישי רגיל - רק בקניה בתוך המשפחה או במסגרת אחרת שיש בה אמון. אם מדובר בסכומים קטנים אפשר גם מזומן - אאל"ט החוק מתיר בעסקאות מסוג זה תשלום של עד 50,000 ש"ח במזומן.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...