Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2638 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אשמח לעזרה וייעוץ בקשר לטיפול בבעיה והתנהלות מול קרסו.

מדובר בדאצה לוגאן ידנית דיזל.

בנוטראל יש רעש מתכתי מהגיר(רעש של מייסב שעומד לסיים את חיו). ברגע שלוחצים חצי לחיצה ועד 3/4 לחיצה על הקלאצ הרעש נעלם.

נסעתי למוסך מרכזי של רנו(האוטו באחריות) הראתי להם את הרעש אמרו שמדובר במייסב לחץ שלא באחריות(ברכב הזה יש מייסב לחץ עם משאבה).

לעומת זאת המוסכניק שלי אומר שאין מצב שזה מייסב לחץ כי ברגע שהקלאצ לא לחוץ המייסב בכלל לא עובד(לא מסתובב).

התיבת הילוכים היא מסוג jr5.

אם למישהו יש נסיון בתיבות הילוכים ידניות ובתיבה הזאת בפרט(מותקנת בכול רכבי רנו קנגו, ניסן גוק, קליאו ועוד...) אשמח לשמוע את דעתכם.

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

פורסם

המוסכניק שלך ואיילצבי צודקים וכדי להבהיר העניין, כשאתה לוחץ עד הסוף את דוושת המצמד (קלאץ')

תיבת ההילוכים כולה מנותקת מהמנוע ולא נע בה דבר ולכן הרעש נעלם.

באיזה מוסך והיכן היית? (בטעות, רבים מכנים מוסך מורשה יבואן כ"מוסך מרכזי" ולא הוא).

מיסב לחץ כן מרעיש, בזמן לחיצה על דוושת המצמד (ולא מרעיש בדושה משוחררת).

בברכה - רפי לין

פורסם

רפי אתה בהחלט צודק. הייתי במוסך מורשה יבואן ולא במוסך המרכזי של היבואן. במוסך המרכזי לא הסכימו לקבל אותי ללא תור. לעומת מוסך מורשה יבואן נתנו לי שרות מעולה, אולי אבחה לא מדוייקת.

מייסב הילוך ישיר זה חלק תחת אחריות היבואן?

פורסם

זה בהחלט צריך להיות במסגרת האחריות.

גם מיסב לחץ מצמד צריך להיות באחריות, אם הוא נפגם.

דיסק המצמד אינו באחריות כי זה חלק מתכלה מעצם השימוש בו

ונהיגה לא נכונה עלולה לשוחקו מהר.

נראה לי שהמוסך (איזה ואיפה?) טעה פעמיים

פעם אחת כשאמר שהבעייה הנה ממיסב לחץ המצמד ופעם שניה

כשאמר שמיסב לחץ המצמד לא מכוסה באחריות.

בברכה - רפי לין

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

חוזר לעדכן,

השארתי את האוטו לבדיקה במוסך קרסו ראשי בחיפה. הם בדקו את הרעש, ביצעו השוואה עם רכב דומה ומצאו שהרעש זהה בשני הרכבים. כרגע אהיה במעקב,יש לי אחריות עוד חצי שנה. אחזור לעדכן אם הדברים ישתנו.

חייב לציין לטובה את השירות המצוין של קרסו.

אחרי פרסום ההודעה בפורום פנו אליי וביקשו לעזור. תיאמו תור ושאלו מה הבעיה. במוסך המרכזי חיפה גם השירות פשוט מעולה. האמת שלא יצא לי לפגוש שירות כזה בארץ. אחרי המתנה של מספר דקות אחרי הגעה למוסך הייתי במונית מתאם המוסך למקום העבודה. יועץ השירות היה איתי בקשר לכול אורך היום עם עידכונים. מדהים!

פורסם

לא הבנתי..

אם יש לעוד רכבים בעיה בגל ראשוני בתיבת הילוכים אז זה אמור לנחם?

שיפתרו את הבעיה יהיה עדיף יותר..

שתבין.. יש השלכות לחופש במיסב הנ"ל

מי שלא נשם אבק דרכים.. לא ישאף אוויר פסגות

פורסם

בוודאי שזה לא מנחם.

האם יש דרך שאני יכול להוכיח שיש בעיה במייסב של הגיר חוץ מהרעש? כי בגדול עכשיו מה שקורה זה שהם טוענים שהרעש תקין. הרכב נוסע תקין וכביכול אין שום בעיה.

פורסם

אין שום בעיה.. העניין הוא שחייב להיות תיעוד..

יש פה בחור שרשם פה בעבר וכשנסתיימה האחריות הציעו לו לתקן בכסף כמובן..

העניין אצלו הוא קלאצ'ים היו הולכים מהר מאוד אם אינני טועה.

לכן בקש שיהיה תיעוד שבו רשום שיש רעש מהגיר, וזה תקין.

מי שלא נשם אבק דרכים.. לא ישאף אוויר פסגות

• תוכן חדש...