Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2693 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

אני סקרן לדעת כיצד מרוויחות סלופארק ופנגו. האם התשלום שעובר לעיריות עבור החניה עובר כולו לעירייה או שמתחלק עם פנגו?

כי כעת דיברתי עם המוקד של החברות והן טוענות שהתעריף הגבוה נקבע על ידי העירייה.

מעניין.

מישהו שבקיא בעניין?

תודה.

פורסם

אין לי מושג מה ההסכמים בין החברות לבין העיריות או מרכז השלטון המקומי. אני מניח, אבל לא יודע, שהן מקבלות תשלום תמורת שירותיהן, בדומה לחברות האשראי שגוזרות אחוזים מכל עסקה.

 

בנוסף לכך החברות מוכרות "שירותי ערך מוסף" בתשלומים חודשיים, ומרבית הדיון בשרשור זה הוא על שירותים אלה ושיטות השיווק שלהם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

 

פורסם

מרוויחות 50 אג' לכל הפעלה, בלי קשר למשך החניה, או לתעריף החניה שקובעת הרשות המקומית.

זה מופיע באפליקציה.

:multi: רז .

 

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

לא בכחול לבן - בחניה כזו נגבים דמי החניה לפי תעריף העיריה, בלי תוספת (בחניונים יש עמלה)

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

 

פורסם
מרוויחות 50 אג' לכל הפעלה, בלי קשר למשך החניה, או לתעריף החניה שקובעת הרשות המקומית.

זה מופיע באפליקציה.

 

לא נכון

ציטוט

יבגניפ כתב:

 

אוף. למה אני מגיב פה? 

 

פורסם

העיריות מחליטות מכוח חוק עזר עירוני את המיקום, והעלות של החנייה. פנגו (או כמו שני האחים הקטנים- סלופארק ואיזי פארק) כמו כל ספק שירות בכל העולם, מעבירים את סכום התשלום לעירייה תמורת עמלה, כמו חברות האשראי.

×
×
  • תוכן חדש...