Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2694 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ברצוני לרכוש טיוטה ספייס ורסו 2013 53000 ק"מ . לרכב יש הסטוריה במוסך מורשה . המוכרים הם זוג פנסיונרים

תוצאת הבדיקה היחידה שמטרידה אותי היא

דליפות לחץ בינוניות בצילינדרים, רעשים במנוע, רעשים במערכת תזמון, לבדוק מע הזרקת צרכת שמן מנוה והמשך טיפולים במוסך מורשה.

כל השאר תקין לחלוטין.

בודק הרכב אמר שאת כל מה שרשום למעלה הוא רושם בכל בדיקה . וגם הראה לי שזה רשום בכל הבדיקות שהוא ביצע.

דעתכם?

תודה

פורסם

צריךלהיות מצורף טופס שבו מראים את הלחצים, קיבלת כזה?

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
חסר כאן גם העמוד עם תוצאות הבדיקה הכלליות,

בכל מקרה לי זה נראה בסדר מבחינת המנוע יחס דחיסה אחיד בין כל הצילינדרים.

כמו שציינתי קצת מוזר לי שהוא רשם את כל הדברים האל על המנוע והוא טוען שזה כסת"ח.

אז למה בעצם שילמתי לו...

תודה

בדיקה אחיד.jpg

פורסם
הוא טוען שזה כסת"ח. אז למה בעצם שילמתי לו...

זו שאלה פילוסופית שנדונה כאן ארוכות.:-D

עדיין אין תשובה מוסדרת. למעט אולי קצת שקט נפשי עם תיקוני תאונות.

הבדיקה נראית מצוינת.

הריצו את האוטו על דיינו? יש איזה שהם נתוני הספק?

אחרת מדובר בכסת"ח נטו.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם
כמו שציינתי קצת מוזר לי שהוא רשם את כל הדברים האל על המנוע והוא טוען שזה כסת"ח.

אז למה בעצם שילמתי לו...

תודה

אכן נדון פה ארוכות. לדעתי אנשים משלמים בשביל בדיקת שלדה בלבד. כל השאר אתה יודע שימצאו לך ליקויים או שייכתב על רעשים וצלצולים שללא פירוק אי אפשר לבדוק, גם אם הרכב אתמול יצא מהמפעל. כמובן שבעל פה אפשר להגיד לך את האמת כמו שעשה המוסכניק הנחמד, כי על אמירות לא מתועדות לא תוכל לתבוע אחר כך את המוסך.

בראייתי האישית בלבד, זאת בדיחה עצובה שנולדה עם חשש מתביעות משפטיות וכשאני קניתי רכב וויתרתי על הבדיקה *הזאת*. עשיתי בדיקות אחרות, סינונים של רכבים, מוכרים והיסטוריית טיפול, מכירה מפרטי בלבד שגם רשום ברשיון, כן בחינת הרכב במוסך אבל לא זו המקובלת ב-500 ש"ח, אלו איבדו אמינות ויעילות בעיניי.

• תוכן חדש...