Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טויוטה ורסו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2691 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אשמח לייעוץ..

אני מחפש רכב 7 מקומות והאופציה הכי רלוונטית מבחינתי כיום היא הטויוטה ורסו.

שני רכבים שכרגע מונחים על השולחן הם אלה.

1- ינואר 2016, 103,000km, מחיר 88,000 שח

מדובר ברכב שהיה בליסינג (סוכנות פרי חולון)

2-יולי 2015, 70000km מחיר 86500 שח

רכב שהיה בליסינג, אתמול פורסם באתר של טויוטה סלקט.

לגבי הרכב הזה התקשרתי לטויוטה ואיש הקשר אמר לי שאחד המגרשים בגוש עציון קנה אותו כדי למכור ועדיין יש עליו אחריות לשנה של טויוטה ( מצד אחד זה מעלה חשש ומצד שני עדיין יש אחריות של טויוטה אז לכאורה זה סתם החלפת ידיים שווי ווב מקבלת את הכסף עם פחות השקעה והמגרש מרוויח קצת כסף)

האם לדעתכם יש פה משהו שווה? האם כדאי לי להמשיך לחפש משהו אחר בכלל?..

האם קילומטראז של 103000 בשלוש שנים הוא עניין מטריד?

סתם טיפים כלליים יתקבלו בברכה:)

תודה!

פורסם

פראיירים משלמים.

בסכום הזה לא הייתי קונה רכב עם יותר מ 40 אלף קיחומטר ויהי מה. לא מעניין איזה רכב.

בלאי זה בלאי.

אל תיתן לסוכנים למרוח אותך. גם אם תבוא עם 200 אלף שקל יגידו לך שהתקציב שלך בעייתי.

השיטה שלהם זה בדיוק כמו מוכר הארטיקים בים או המוכר בשוק שלא מבין כלום במכוניות ורק מנסה לדחוף לך את הרכבים הכי דפוקים.

פורסם

טויוטה סלקט נחשבים אמינים.

האחריות שלהם שווה הרבה יותר משל חברות הליסינג מהסיבה הפשוטה שאת הליקויים הם יתקנו במוסך טויוטה ולא אצל סמי המכונאי (אח של סמי הכבאי...).

ברור דהייתי מעדיף את רכב ב'.

כמובן נתון לבדיקה שאתה מבצע בעצמך במכון שאתה בוחר. ולא מסתמך על הבדיקה שהם יציגו לך.

טויוטה ורסו הוא רכב אמין ונעים למשפחה.

חיסרונו המשמעותי הוא תא המטען הקטן בשימוש מלא של שבעת המושבים.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

תודה לתשובות!

בינתיים לגבי הרכב השני מסתבר שהחליפו מכסה מנוע( האיש מהמגרש שלקח את הרכב מטויוטה סלקט בדק ועדכן אותי בלי שבאתי), לטענתו אין ירידת ערך וזה הדבר היחיד שהוא ראה בבדיקה שלו( כמובן שבמידה וארצה את הרכב אוכל לקחת אותו למוסך משלי) האם זאת סיבה שכדאי בגללה לרדת מהרכב הזה או שזה לא משהו מטריד?..

תודה!

פורסם

אם אתה קונה מטויוטה סלקט אז רק ישירות מהם ולא דרך שום איש קשר או סוחר- שיספר סיפורי מעשיות לילדים שלו יחד עם הקרנת טיף וטף.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

רק הבהרה:

טויוטה סלקט בעצמם הם שהביאו לי את המספר של הסוחר, ולכן אני יודע בוודאות שהרכב עבר דרך טויוטה סלקט.

אשמח לקבל חוות דעת/ המלצה לגבי מה שהעליתי לגבי מכסה המנוע.

שוב תודה לכולם!

פורסם

רכב טוב לא מועבר לסוחר אלא נמכר בטויוטה סלקט!

לא מכיר תאונה בה נפגע רר מכסה המנוע!

תמשיך הלאה.

היום corolla cross 2022

פורסם

בגדול מסכים לעניין.

מסתבר שרק מכזה מנוע הוחלף.. בכל מקרה מניח שיהיה אפשר לגלות בבדיקה שלי האם זה באמת נכון.

בכל זאת יש לו אחריות של טויוטה.. הרכב לא ישב יום אחד אפילו אצלם- הם ישר העבירו

פורסם

אני מנסה להבין, אבל לא מצליח.

מדובר בטויוטה ורסו - אחד הרכבים היחידים בארץ שנהנה מביקוש גבוה מאוד בשוק היד השניה (נמכר בד"כ במחירון+).

אז למה שטויוטה סלקט יעבירו אותו לסוחר ולא ימכרו בעצמם (ועוד יתנו אחריות על הרכב לשנה???)?

אסביר לך בפשטות את הנורמות שעל פיהן פועלות החברות הגדולות שרוצות לשמור על מוניטין.

רכבים דפוקים (תאונת שילדה, קילומטראז' גבוה, רכב" לימון" - מרובה בעיות) לא נמכרים ע"י החברה אלא מועברים לסוחרים שעובדים איתם.

חשוב לי לדעת מה הסיבה שהעבירו אותך לסוחר? לא היה להם מה להציע לך? התקציב שלך לא מאפשר רכישה ישירה מהם של רכב משנתון דומה? מה המחירון של הרכב?

היום corolla cross 2022

פורסם

מדובר ברכב 2015 קילומטראז של 79000

נמכר במחיר מחירון.

הרכב הופיע באתר של טויוטה סלקט אתמול. התקשרתי הבוקר והאיש של טויוטה אמר לי שהוא כבר העביר לבעל מגרש מכוניות (רכב הגוש מי שמכיר ) והוא הביא לי את המספר. אין לטויוטה עוד רכב ורסו בנתונים כאלה (מחיר וקילומטראז) ולכן ההתלבטות.

בתכלס גם אני עם כל החששות שמועלות, אבל בשורה התחתונה יש לו אחריות של טויוטה סלקט לא?!

פורסם

הי,

אלה התוצאות של מוסך עבור רכב (ורסו), אשמח לשמוע ממי שמבין האם אלה דברים סטנדרטיים או שזה מצביע על תאונה (רצינית?) או מה שלא יהיה. כי ברור שלא יהיה רכב אחרי שלוש וחצי שנים נקי אבל מצד שני לא יודע עד כמה הוא אמור להיות לא נקי..

אני מצרף את הבדיקה כקובץ מצורף. תודה לעונים!

c11d692c-76f4-4eaa-b85d-dbc0afbb081f (1).jpg

פורסם

זאת בדיקה של חברת ליסינג, שלא נרשם בה שום פירוט לגבי מה הוחלף בחלקי מרכב.

אין לבדיקה הזאת שום אינדיקציה למצב האמיתי של הרכב. נזילה ממשאבת מים צריך לתקן (ע"ח חברת ליסינג). יש לי ורסו פרטית עם קילומטראז' יותר גבוה - אין שום נזילה של נוזל קרור, אפילו לא טיפה. לרכב ליסינג הרבה פעמים אופן שימוש פחות סלחני - מזל שטויוטה ורסו בגדול רכב עמיד.

כל מה שנרשם בסעיף שלדה ומרכב אופייני לרכב ליסינג (מילוי חומר, תיקוני פחחות) הם קוראים לזה השבחה. שם מכובס לתיקון קוסמטי זול .

נכון לעכשיו, אין שום דבר שפוסל את הרכב מהמשך הבדיקה: תיעוד טיפולים ( ממה שידוע לי, חברת הליסינג הזאת מטפלת במוסכים שלהם ולא במוסכי יבואן) ובדיקה נוספת במכון הבדיקות (כאן כבר אמורים להסביר לך מה הוחלף ברכב).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...