Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שולים . שוב עצירה בצד שמאל.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2684 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התאונה הבוקר, שוב רכב עוצר בצד שמאל... מה יהיה?

https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-5461014,00.html

לפי המשטרה, נהג הטרנזיט עצר בשטח הפרדה מצד שמאל כדי לסייע למעורבים בתאונת דרכים קלה בנתיב הנגדי.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

חידוד: אנשים חושבים שיש דבר כזה, שול שמאלי.

זה דבר שלא קיים בחוק.

עצוב, מכעיס, מיותר.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

ואם הציטוט ב-YNET נכון הרי שהמשטרה מנסה לכסות על מישהו ולהאשים את הקרבן:

במשטרה גורסים מנגד כי הכונן השלים עצירה באופן בטיחותי וכי לא ברור מדוע נהג האוטובוס איבד שליטה על רכבו.

איך עצירה בשטח כה צר באמצע כביש כפול יכולה להיות "בטיחותית", מה גם שנהג הטרנזיט צריך מרווח כדי לצאת מהרכב, כלומר הוא צריך לבלון לפחות 1.5 מ' לתוך הנתיב השמאלי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
ואם הציטוט ב-YNET נכון הרי שהמשטרה מנסה לכסות על מישהו ולהאשים את הקרבן:

איך עצירה בשטח כה צר באמצע כביש כפול יכולה להיות "בטיחותית", מה גם שנהג הטרנזיט צריך מרווח כדי לצאת מהרכב, כלומר הוא צריך לבלון לפחות 1.5 מ' לתוך הנתיב השמאלי.

נראה לי שלא הבנת, '' במשטרה גורסים'' כנראה הכוונה ששוללים את זה שהוא עצר בצורה טובה.

בכל מקרה בכל תאונה יש אחריות שמתחלקת בין הנהגים, למשל נכון שהרכב עצר בצורה לא תקינה וכו' וכו' אך ייתכן שגם נהג האוטובוס לא שמר מרחק כנדרש או עוד משהו.

Sent from my MI 8 using Tapatalk

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

לי זה דוקא נשמע שהציטוט ב-ynet אומר בוודאות שגרסת המשטרה היא שנהג הטרנזיט עצר בצורה בטוחה.

איך זה אפשרי? כי משטרת ישראל.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

ראיתי את סירטון ההדמיה של התאונה, ולפיו הוא בכלל עצר בנתיב השמאלי, ולא בשוליים כלשהם. נהג האוטובוס שהיה מאחריו ניסה לבלום וחתך ימינה, מעך לו את הצד הימני אחורי של הרכב והתהפך.

מה שמסקרן אותי זה איך אנשים מתוך האוטובוס הגיעו אל מתחת לאוטובוס, כאשר הוא התהפך על צידו.

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם (נערך)

מזכיר לי את הסיפור בקנדה לפני מספר שנים:

אשה עצרה בנתיב השמאלי כדי לעזור לברווזים לעבור את גדר ההפרדה. 2 אופנוענים ראו את הרכב מאוחר מדי והתרסקו למוות ברכב העומד.

https://globalnews.ca/news/1406647/jury-convicts-quebec-woman-who-stopped-for-ducks/

אין לי ספק שאם אשאיר רכב חונה באוטוסטרדה בנתיב השמאלי, תוך מספר דקות מישהו יתנגש בו, גם אם זה פורמלית זה נובע גם מרשלנות של המתנגש.

ולגהי מתנדבי איחוד הצלה, למרות שאני מאוד מעריך את עבודתם,

הם לא מוכרים בחוק בתור רכב ביטחון, ועדיין נוסעים ברכבם הפרטי תוך ביצוע עבירות תנועה חמורות כדי לתת סיוע ומסכנים את עצמם ואת אחרים

עריכה אחרונה על ידי armagedon
פורסם
מזכיר לי את הסיפור בקנדה לפני מספר שנים:

אשה עצרה בנתיב השמאלי כדי לעזור לברווזים לעבור את גדר ההפרדה. 2 אופנוענים ראו את הרכב מאוחר מדי והתרסקו למוות ברכב העומד.

https://globalnews.ca/news/1406647/jury-convicts-quebec-woman-who-stopped-for-ducks/

אין לי ספק שאם אשאיר רכב חונה באוטוסטרדה בנתיב השמאלי, תוך מספר דקות מישהו יתנגש בו, גם אם זה פורמלית זה נובע גם מרשלנות של המתנגש.

ולגהי מתנדבי איחוד הצלה, למרות שאני מאוד מעריך את עבודתם,

הם לא מוכרים בחוק בתור רכב ביטחון, ועדיין נוסעים ברכבם הפרטי תוך ביצוע עבירות תנועה חמורות כדי לתת סיוע ומסכנים את עצמם ואת אחרים

רק אני מאחל לך שלעולם לא תזדקק להם

פורסם

בכביש מהיר, לעצור רכב בשוליים בצד ימין, כמותר בחוק, זו סכנת מוות. לעצור רכב בנתיב השמאלי כשיש לכל היותר כמטר מהקו של הנתיב ועד לבטונדה, זו פשוט חוסר מודעות שמובילה לרשלנות פושעת. כבר היו עשרות תאונות קשות מאוד עם המון הרוגים כשהיו עצירות בשול הימני כחוק. החובש של איחוד הצלה, עם כל הכבוד על הרצון לעזור, אשם לא פחות מנהג האוטובוס.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

מה שמסקרן אותי זה איך אנשים מתוך האוטובוס הגיעו אל מתחת לאוטובוס, כאשר הוא התהפך על צידו.

בתור אחד שלצערי מעורב במקרה ומסיבות מובנות אני לא רוצה לפרט.

הן ישבו שניהן בספסל שאליו חדר מעקה הבטיחות וד"ל.

• תוכן חדש...