Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2693 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי סיטרואן C5 שנת 2010. מותקן רדיו RD4 (ללא בלוטות). נאמר לי שיש מתאם כלשהו לרדיו שמוסיף לו את יכולת הבלוטות ועל ידי כך מאפשר דיבורית. יש לציין שעל ההגה יש לחצנים למענה לשיחה וניתוק שיחה (אבל כרגע הם אינם מתפקדים, כמובן). בנוסף, ככל שידוע לי (אאל"ט) מותקן כבר מיקרופון מקורי בתקרה, מעל המראה. אשמח לשמוע אם מישהו מכיר/יודע פרטים על מתאם כזה.

פורסם

המתאם הוא רק חלק ממה שאתה צריך, החלק המאתגר יותר הוא להגדיר את הרדיו שיקבל כניסה נוספת.

כשאתה לוחץ על Source, מה האפשרויות שיש לך? האם מופיעה האפשרות Input או AUX?

במידה ולא, אתה צריך לגשת למוסך (אני עשיתי את זה בדגם משנת 2007 ו-2006 במוסך שאפט) שיאפשרו את הכניסות הנוספות.

אחר כך אתה יכול לחבר מתאם Bluetooth או כל כניסה שתבחר.

לגבי הדיבורית, לפחות בדגם הקודם, אין מקרופון בתקרה של הרכב.

abcde

פורסם

אני מבין שאתה מתכוון לכך שצריך להפעיל את האפשרות של ה- AUX באמצעות הלקסיה. נניח שהופעל , איזה ואיך מחברים דיבורית?

פורסם

ב-C5 (וגם ב-C4) יש לך אפשרות להוסיף 2 כניסות. אחפש לך את החיבורים בחלקו האחורי של הרדיו, אני השתמשתי בחיבור של כונן דיסקטים ישן שחתכתי לצורה שמתאימה באופן מושלם לרווחים, לא שיניתי כלום מלבד לחבר את החלק שיצרתי.

אתה יכול לחבר כניסה אחת לחיבור אוזניות ואת השני לחבר למתאים בלוטות שעולה באיביי דולרים בודדים.

זה נדמה לי מה-C4 ואמור להיות זהה ל-C5, כאן השתמשתי בכבל שמצאתי באחד המחשבים הישנים שלי. אתה יכול לראות להיכן הוא מחובר.

עכשיו מחפש את החיבורים ואוסיף לכאן כשאמצא.

RD4 AUX.jpg

abcde

פורסם

אם הוספת שתי כניסות - למה יש במחבר 8 חוטים? להבנתי, היו אמורים להיות 5 חוטים: כניסה ימין, כניסה שמאל, כפול 2 זה ארבעה חוטים + אדמה משותפת, החוט החמישי. מה אני מפספס?

פורסם

אתה לא מפספס, זה מחבר מוכן שהיה בתוך מחשב שפירקתי והשארתי את כל החוטים.

גם לא חיברתי שתי כניסות, רק אחת שנקראת Input 1.

עד כמה שזכור לי פירקתי את הכבל ממחשב דל וזה החלק השלם:

Dell-Inspiron-3847-Desktop-PC-Front-USB-Port.jpg

abcde

• תוכן חדש...