Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2704 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
דוגמה מצוינת.

זה נכון גם לעוד מצבים. נגיד, נכנסתי לרחוב חד סטרי וגיליתי שהוא חסום, ושהחסימה לא הולכת להתפנות בזמן הקרוב. נו, מה, אני אחכה שם שלוש שעות, או שאני אסתובב (או אסע אחורה) נגד הכיוון?

אני סמוך ובטוח שגם אם מצבים שכאלו ייקרו במבחן נהיגה, למשל, הבוחן ייבקש מתלמיד הנהיגה לנסוע אחורה, או לחצות את הקו הלבן.

אלו גם לא מצבים כאלו קיצוניים כמו שחלק ממשתמשי השרשור מציגים אותם - זה קורה.

זה לא עניין של קיצוני/נדיר או שממש לא אלא יותר לכיוון של הטרלת נושא השירשור.

הבן אדם נתן סיטואציה מאוד ברורה (רכב איטי ולא סתם איטי אלא לא איטי למהירות הנסיעה שעל הכביש אלא איטי ביחס למה שבראש של פות"ש לנהוג שם), אמרו לא שלא עוקפים ואז התגובה היא "ומה אם משאית נתקעה והחללית התרסקה ובלק הוק דאון ביחד עם אסון המסוקים התרחש 15 מטר מהאוטו שלך וחייזרים עומדים באמצע הכביש והסלע של אינדיאנה ג'ונס מתגלגל לכיווני? מה אז? אז תישן שם שבוע כי"אסור לחצות קו לבן".

וזה כשלעצמו, מגוחך.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• תוכן חדש...