Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2714 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אז עשיתי היום תאונה ראשונה שלי ב3.5 שנים שאני על הכביש, התאונה באשמתי (זכות קדימה) ואין לי מקיף אז ככה אני צריך לשאת במחיר.

נסעתי ישר אחרי התאונה למוסך מורשה ואמרו שחיפשו לי במחשב חלקים משומשים ולא מצאו כלום ככה שהצעת מחיר של הכל כולל עבודה ומעמ זה 6100.

נשמע לי יקר מידי.

אמרו שאין נזק לשאר הדברים והוא גם נוסע אותו דבר בלי בעיות.

לא רצו לתת לי במורשה פירוט של החלקים והעלות שלהם אלא רק את ההצעת מחיר הסופית.

צריך להחליף גם פנס שמאלי שנדפק והפנס הימיני נשבר ויצא מהמקום אבל לא חייב לסדר אותו (מעדיף שכן).

הנה התמונה המזעזעת:

FwKBbS3.jpg

למרות הבאסה והדיכאון מהתאונה (והיא ענקית) לפחות לא קרה לי כלום וואללה לומדים מטעויות.

כמה אתם מניחים שיעלה תיקון של זה? האם ההצעת מחיר של המורשה הגיונית? יש המלצה לפחחות באזור לוד?

עריכה אחרונה על ידי Shlomik90
פורסם

בס"ד

כל מה שיכתבו לך כאן, יהיה בגדר ניחוש.

צריך לבדוק איזה חלקים נפגעו בתוך בית המנוע בנוסף למה שרואים חיצונית בתמונה.

מומלץ לבקש הצעת מחיר, ממוסך שמתמחה בפחחות ולאו דווקא מורשה, היה וחשקה נפשך במורשה, אני ממליץ בחום על שי לי באור יהודה.

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם

לא רוצה לזרות מלח על הפצעים אבל אם אין צד ג ופגעת ברכב הנזק שלך גדול ככל שיהיה עלול להיות רק קצה הקרחון.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

לפי תוכן ההודעה נשמע שהוא מבוטח צד ג׳ אחרת הוא לא היה מתעסק באיך לתקן את הרכב שלו אלא בצרה הרבה יותר גדולה שזה איך לממן את התיקון של הרכב השני...

• תוכן חדש...