Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2713 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

יש לי יונדאי ולוסטר 2013 ידני,

דחיתי החלפת בלמים (רפידות ודיסקים) מטיפול לפני שנה..

אז אחרי שעברה שנה והתחלתי לשמוע חריקות בצורה מוגזמת תוך כדי נסיעה איטית ובלימה, שמתי את הרכב לטיפול.

אמרו לי שצריך להחליף בלמים - את כולם - קדמיים ואחוריים, גם רפידות וגם דיסקים. קיבלתי הצעת מחיר של 3200 כולל עבודה ומע"מ. זה מחיר לגיטימי? מדובר במוסך מורשה.

בנוסף עוד שאלה, טסט קודם אמרו שאני צריך לתקן קליקים שיש בהגה. לא הבנתי על מה מדובר אז אמרתי שלא צריך.

זה קליקים שאני מקבל מסיבוב הגה במהירויות נמוכות, בעיקר תמרונים בתוך חניות/רחובות צדדיים. שנה שעברה גם עברתי טסט עם זה ולא העירו לי כלום. גם הטסט הפעם אמרו לי שצריך לתקן את זה, אבל דחיתי כי זה יקר יחסית. מה דעתכם? זה עניין קריטי?

תודה

פורסם

לגבי ההגה, ידוע שיש בעיה בקופלונג בקונצרן, אני לא יודע אם זה תופס גם לוולוסטר, נחכה לחכמים ממני.

לגבי הבלמים - מעל 1500 שקל לזוג גלגלים נשמע אסטרונומי, מה גם שאני בספק שצריך להחליף צלחות.

פורסם

תרים טלפון לחנות חלפים תבדוק מחירי בלמים קומפלט וגש למישהו שיתקין לך לאחר שתרכוש בעצמך. חבל שתשלם כל כך הרבה למורשה המחיר שניתן לך הוא מאוד יקר. לגבי הקופלונג תשתדל לתקן אין לך מה למשוך איתו הוא סתם ממשיך להתפורר שם בנתיים. יש מדריך פה להחלפת הקופלונג הזה תסתכל אם זה דומה לתיבת הגה אצלך.

פורסם

בהמשך למאור, זה המדריך המדובר:

https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?652320

אומנם על אלנטרה אבל זהה לוולוסטר.

כמובן פלסטיקה חיצונית תהיה שונה, פשוט תזרום עם זה תוך כדי פירוק.

מכלול ההגה החשמלי זהה אחד לאחד.

Stay Dirty

• תוכן חדש...