Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2754 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מפה לשם גרמתי נזק לאוטו, לקחתי רוורס חזק מדי בעלייה על המדרכה, והחלק האחורי פגע בעץ. השמשה נופצה, יש מכה יחסית חזקה בדלת הבגאז'. האוטו נוסע כרגיל, אין נורות אזהרה, הכל עובד, שמתי יריעת ניילון חזקה עם דבק וחניתי במקום אחר.

מה אני עושה עכשיו, מא' ועד ת'. מצלצל לביטוח? הם ישלחו אותי למוסך לקבל הערכה? מתי לא כדאי להשתמש בביטוח? האם עדיף ללכת למוסך הרשמי? תסבירו לי הכל כמו לילד מפגר, בבקשה תעזרו לי.

פורסם (נערך)

יאריס 2012, חובה ומקיף דרך ביטוח ישיר, פוליסה סטנדרטית, כולל שמשות כמובן.

עריכה אחרונה על ידי aviram84
פורסם

בס"ד

בעיקרון, צריך לעבור על הפוליסה ולראות מה התנאים.

שים לב, אם אתה מפעיל את הפוליסה, שנה הבאה הפוליסה תעלה ב 50%, לאחר מכן, שנה שניה ושלישית 25% כל אחת, סוג של עונש מחברת הביטוח על כך שהפעלת את הביטוח.

צריך לבדוק עם הדלת ניתנת לתיקון או דורשת החלפה, וזה למה, צריך לשקלל כמה יעלה תיקון (אם אפשרי בכלל), השמשה ניתנת להחלפה בחינם, במידה וקיים ביטוח שמשות, וכמה תעלה החלפה (מפירוק, ולחשב צביעה של הדלת, אם צריך), חישבת?, יפה, צריך לחשב בכמה תקפוץ העלות הביטוח לשנה הבאה ואחריה(פחות או יותר...), ולראות מה משתלם.

אם מדובר בהחלפה, סביר מאוד להניח שזה יהיה יותר יקר מעלות הנוספת של הביטוח.

הפעלת את הביטוח, תדבר איתם, הם יפנו אותך למוסך הסדר ושם תבוצע העבודה.

מבוסס על נסיון שלי אישית, יכול להיות שהשתנו כמה דברים.

שיהיה בהצלחה.

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם

תודה רבה, איך בדיוק אני מחשב את הכל? איך אני מעריך את הנזק? לקחת את הרכב עצמאית למוסך כלשהו? הביטוח שולח שמאי?

עוד שאלה, דיווח על המקרה לביטוח ישיר לא אומר עדיין שהפעלתי את הפוליסה נכון? זה רק דיווח...

פורסם
תודה רבה, איך בדיוק אני מחשב את הכל? איך אני מעריך את הנזק? לקחת את הרכב עצמאית למוסך כלשהו? הביטוח שולח שמאי?

עוד שאלה, דיווח על המקרה לביטוח ישיר לא אומר עדיין שהפעלתי את הפוליסה נכון? זה רק דיווח...

בס"ד

רק שמאי רכב יכול להעריך את הנזק, שזו עוד עלות לחובתך (במידה ואתה מביא באופן פרטי, בין 400-500 ש"ח), רק לאחר מכן, תוכל להבין, היכן אתה עומד.

רק אם הפעלת את הפוליסה, קרי, ביצעת תיקון על חשבון הביטוח, רק אז יחייבו אותך.

פורסם

החלפת שמשה היא ללא עלות. כנס למוסך וקבל הצעת מחיר. במידה ומחיר התיקון נמוך יותר מההשתתפות העצמית, תקן על חשבונך.

ארז רונן

פורסם

כתוב בפוליסת שמשות ש"אם יגרם באותו מקרה ביטוח, בו נגרם נזק לשמשות, נזק המכוסה בפוליסה גם לגוף כלי הרכב, לא תחל תחנת השירות במתן השירות, אלא אם תימסר לה התחייבות ממקבל השירות, שלא לתבוע את חברת הביטוח ו/או גורם אחר בגין אותו מקרה ביטוח".

פורסם
כתוב בפוליסת שמשות ש"אם יגרם באותו מקרה ביטוח, בו נגרם נזק לשמשות, נזק המכוסה בפוליסה גם לגוף כלי הרכב, לא תחל תחנת השירות במתן השירות, אלא אם תימסר לה התחייבות ממקבל השירות, שלא לתבוע את חברת הביטוח ו/או גורם אחר בגין אותו מקרה ביטוח".
בס"ד

לפי הבנתי, אם הפעלת ביטוח שמשות, לדלת האחורית, אתה תתחייב לחברת הביטוח שלא תפעיל את הפוליסה, על תיקון הנזק לדלת עצמה.

פורסם

כלומר ייתכן תרחיש בו עדיף לי לתקן את הדלת האחורית באופן עצמאי, ואת השמשה דרך הביטוח?

עוד דבר, האם למלא דיווח באתר של ביטוח ישיר? לדווח לא אומר שהפעלתי עדיין את הפוליסה. מחובתי לדווח בכל מקרה כן?

פורסם
כלומר ייתכן תרחיש בו עדיף לי לתקן את הדלת האחורית באופן עצמאי, ואת השמשה דרך הביטוח?

עוד דבר, האם למלא דיווח באתר של ביטוח ישיר? לדווח לא אומר שהפעלתי עדיין את הפוליסה. מחובתי לדווח בכל מקרה כן?

בס"ד

אתה לא מחוייב לדווח.

פורסם

אז איך אני אמור לדעת את מידת הנזק אם לא אדווח להם? לנסוע למוסך עצמאית? מה אני עושה מחר בבוקר בקיצור? תודה על הכל.

פורסם
אז איך אני אמור לדעת את מידת הנזק אם לא אדווח להם? לנסוע למוסך עצמאית? מה אני עושה מחר בבוקר בקיצור? תודה על הכל.
בס"ד

אתה יכול לגשת למוסך שמתמחה בפחחות, לבקש להעריך את הנזק, מכאן תראה אם העסק משתלם באופן פרטי, או יותר משתלם להפעיל את הפוליסה.

פורסם

בס"ד

אני לא יודע להגיד בוודאות, תברר מול הביטוח, תשאל מה הנוהל במקרים מסוג זה, מה מי מו.

• תוכן חדש...