Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2754 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן - שני הגרוש שלי בנושא -

יש כמה וכמה רמות מחיר לפחחים ומוסכים. הרוב עובדים עם רמות מחיר של המורשה, כלומר יקר מאוד.

תוכל להעזר באתר גלגלים או קבוצות פייסבוק שונות עם תמונה של המכה. אני קיבלתי הצעות מחיר שונות באתר גלגלים וזה עזר לי להבין סדר גודל.

יש לך סוכן ביטוח? הוא גם יכול לעזור בנושא..

פורסם (נערך)

כאשר אתה מפעיל את הפוליסה אתה צריך להביא בחשבון שתי הוצאות:

1. ההשתתפות העצמית. הסכום כתוב בפוליסה, בדרך כלל יש 2 מדרוגת: נמוכה לתיקון ב"מוסך הסדר" וגבוהה יותר לתיקון במוסך לבחירתך שאינו מוסך הסדר.

2. עליית הפרמיה למשך 3 שנים. כדי לחשב את הסכום באופן גס בדוק את הפרמיה הבסיסית (לפני הנחות, בדרך כלל זה הסכום הראשון שמופיע בכתב הפוליסה) וכפול אותו ב-0.75. סכום זה מתחלק על פני 3 שנים, בהנחה שלא תהיה לך תביעה נוספת.

אם מחיר התיקון פחות מסכום שני אלה אל תפעיל את הפוליסה. אם גבוה יותר שקול להפעיל את הפוליסה, אבל, עליך להביא בחשבון, שתביעה נוספת בתוך 2-3 שנים עלולה לגרום לך להכנס למצב בו אף חברה לא תהיה מוכנה לבטח אותך. לכן, אישית, לא הייתי מפעיל את הפוליסה אלא אם מדובר בסכום משמעותית יותר גדול. כמה זה "משמעותית"? זה כבר אישי, תלוי כושר הספיגה שלך.

לגבי עלות התיקון - יש רמות מחיר שונות, יש גם רמות איכות שונות. יכול לספר שלפני כשנתיים נזקקתי להחלפת דלת הנהג בסוויפט של אשתי (מכה קטנה אבל בתפרים שקשה מאד לתקן), כל הסיפור עלה 2500 ש"ח + מע"מ. זה כלל פירוק והרכבה של כל המנגנונים, אבל לא החלפת השמשה. התיקון היה במוסך מורשה יבואן.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אם אתה מאזור השרון, אשמח להפנות אותך לחבר יקר, פחח/צבעי מוסמך במקצועו, בעל ידי זהב והגון. אם תרצה, צרף תמונות ותוכל לקבל הצעת מחיר ראשונית, כדי להבין, פחות או יותר, כמה זה עשוי לעלות. דבר נוסף, אין לך סיבה לפחד, או להסתיר מידע מחברת הביטוח שלך. זכותך לברר מה ההשתתפות העצמית שלך במידה ואתה תובע את הביטוח. רוצה, תתבע, לא רוצה, אל תתבע, מבחינתם הכל בסדר.

ארז רונן

פורסם

אם הדלת קיבלה מכה חזקה כבר יתכן שעדיף להחליפה באחת זהה מפירוק ולא להשקיע בתיקונה.

אם היית מעלה תמונה זה כבר עדיף..

במצב כזה הפעלת הביטוח רק על שמשה- לא יודע אם זה מייקר את הפוליסה לעתיד- צריך לבדוק.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

במצב כזה הפעלת הביטוח רק על שמשה- לא יודע אם זה מייקר את הפוליסה לעתיד- צריך לבדוק.

ביטוח שמשות כלול בפוליסת הביטוח, ללא השתתפות עצמית ואינו מייקר פוליסות עתידיות.

ארז רונן

פורסם

תודה רבה לכולם, הדלת תוחלף אכן מדלת מפירוק, מגיעה כבר עם שמשה. והנזק הכספי ממש לא נורא כמו שחשבתי, לא הפעלתי פוליסה כמובן. תודה!

• תוכן חדש...