Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2720 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב חברים,

אני עומד לרכוש רכב חדש ויש לי דילמה בקשר לבחירת צבע הרכב, על מה פחות יראו שריטות וסוורלים אני גם מתכוון להשאיר את הרכב אצלי לתקופה ארוכה וכמובן שגם אני שומר על הרכב (פלסטלינה ,ווקס ) גם האם צריך לפחד מדיהית הצבע ברכב עם צבע כהה לדוגמא אפור.

תודה לעונים.

פורסם

צבעים כהים רגישים יותר לשמש בארץ לכן מאבדים לכה לאחר שנים בודדות.

אפשר לשמור על ידי תחזוקה שוטפת, אבל גם זה לא תמיד עוזר כי תלוי בסוג הרכב. ( יש חברות שלא יעזור כלום כי הלכה שם דקה)

אפור זה לא ממש צבע בעייתי במידה והוא שמור. ( שוב, בתלות המותג)

פורסם

אני מתכוון לקנות מיציבושי אאוטלנדר אני שוקל ללכת על הצבע האפור שם

אני גם מבין שלבן זה פחות בעייתי מבחינת נראות של מכות או דלתות שנפתחות על הרכב אבל הצבע הלבן פחות מושך אותי.

תודה על התשובה

פורסם

הצבע שנשמר הכי טוב זה לבן, וגם יותר קל להגיע לגוון במקרה של תיקוני פחחות.

אם מדובר ברכב יקר או ספורטיבי, לבן פחות מנקר עיניים ויעזור במקצת להרחיק פרחחים ושאר חורשי מזימות מהרכב.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

• תוכן חדש...