Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונדה ג'אז 07 מקרטעת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2616 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי הונדה ג'אז ידנית 2007, עשתה כ-170K. לאחרונה ישנה תופעה מאוד מוזרה-

לאחר החלפת הילוך (ולא בהכרח בצמוד להחלפה) הנסיעה לא חלקה ולמעשה יש 'קפיצה' או סוג של בעיטה במנוע.

קורה בעיקר בהאצה (לא רק). בעליות השכיחות של הקפיצות גבוהה יותר.

התופעה קורית גם לאחר המעבר להילוך 2 וגם לאחר המעבר להילוך 3. יש לציין כי ההילוכים הם קצרים- כל 20 קמ"ש מחליף הילוך.

בטיפול האחרון (לפני כ6000 ק"מ) הוחלפו כל המצתים (8 במספר). משאבת דלק הוחלפה במועד.

מה יכולה להיות הבעיה?

פורסם

מה קורה במצב סרק? המנוע עובד יציב ועגול? נשמע לגמרי בעיית הצתה. הייתי בכל מיקרה מוציא את המצתים ובודק אותם. מבחינת חוטי הצתה וסלילים...מה הולך שם? סליל לכל צילינדר או גם סלילים וגם חוטים?

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

סליחה שאני מקפיץ משהו ישן, אבל הבעיה עדיין קיימת...

המוסך עשה סריקת מחשב ולא מצא כלום. עשה סיבוב עם האוטו ואז לא הייתה בעיה (הבעיה היא לפי קריזות).

המוסכניק לא רצה להחליף 'על עיוור' ואמר לי לבוא כשהבעיה מופיעה.

מפה לשם, האוטו התחיל לרעוד גם בעמידה ברמזור (רעידה מתונה). האם זה מחזק את ההשערה שהבעיה היא בסליל?

האם כדאי לקנות עצמאית מחו"ל סלילים ופשוט להחליף את כולם?

פורסם

לא בטוח שתשיג בחול סלילים איכותיים כמו המקור שקיים כרגע ברכב. מה שצריך לעשות ברגע שהתופעה קורית לעבור צילינדר צילינדר ולבצע ניתוק הצתה עד אשר לא יורגש שינוי בעבודת המנוע...זה ייתן את האינדיקציה המדוייקת היכן הבעיה. לאחר שנמצא הצילנדר הבעייתי יש להצליב הסליל והםלאג עם צלינדרים אחרים ולראות לאן התקלה נודדת בדיוק ולפי זה להתקדם. לא מין הנמנע שישנו גם מזרק שמזייף אבל זה לשלבים המאוחרים יותר שאני מקווה שלא תגיע אליהם. בכל מיקרה צודק המוסך שלך ופעל יפה ונכון שלא ישר החליף סתם והטענה הנכונה ביותר היא לטפל בבעיה שהיא קורית ומאובחנת במקום.

• תוכן חדש...