Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת מבדיקה- סובארו B3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2736 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים חברים

צירפתי תמונות של בדיקת רכב מהיום.

מדובר על סובארו B3 סדאן שנת 2010.

חשוב לי לדעת האם הבדיקה טובה ביחס לשנה של האוטו,

ולהבין מהבדיקה מה "כיסוי תחת" של קומפיוטסט ומה צריך לקחת בחשבון ובאמת לתקן (אם מישהו יודע מחירים- אשמח לקבל אומדן).

תודה רבה מראש

WhatsApp Image 2018-12-20 at 13.08.04 (1).jpgWhatsApp Image 2018-12-20 at 13.08.04 (2).jpgWhatsApp Image 2018-12-20 at 13.08.04 (3).jpgWhatsApp Image 2018-12-20 at 13.08.04.jpgWhatsApp Image 2018-12-20 at 13.08.05.jpgWhatsApp Image 2018-12-20 at 13.08.05 (1).jpg

פורסם

שלום, לפי הבדיקה, הרכב זקוק להשקעה:

זוג צמיגים, תיקון נזילת שמן, החלפת תושבות מנוע וגיר.

בגדול אין כאן משהו שאומר "תברח ", אבל בשביל 90 אלף קילומטרים הרכב קיבל כמה מכות מכל הכיוונים ( קדימה, אחורה, כנראה גם עלה על המדרכות בצורה לא עדינה ).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לא הייתי מקל ראש בנזילת השמן, צריך לקחת למוסך ולבדוק מה זה אומר ואם לא נגרם כבר נזק לאחד המכלולים.

אני מכיר מקרה ברכב אחר שבגלל נזילת שמן גיר שהוזנחה ולא טופלה הלך גיר.

מה המחירון וכמה דורשים על הרכב?. האם יש היסטוריית טיפולים מסודרת?.

פורסם

האוטו נראה מצוין חיצונית- ללא מכות/מעיכות/הבדלי צבע בין חלקי פח. פחות מעסיק אותי המכות הקטנות כל עוד השילדה נקייה.

יותר חשוב לי להבין מה קורה מתחת למכסה וכמה באמת בשורה התחתונה צריך להשקיע.

בכל רכב בן 8 שנים יהיו ליקויים, השאלה אם במקרה הזה הם סבירים ושווה להתקדם או לא.

כמו שאמרתי, האוטו הוא סובארו B3 סדאן, יד שניה (שניהם פרטיות), עשתה 90 אלף ק"מ.

כל המכלולים עובדים למעט מזגן (תיקון של 1000 ש"ח לאחר בדיקה), החליפו מצבר לא מזמן, ברקסים לפני 5 אלף ק"מ (4 רפידות ושני צלחות קדמיות), פנימי חיצוני כמו חדש, וכמובן תוצאאות הבדיקה.

מחירון 23,600 ודיברנו לפני הבדיקה על 19,000.

מה בערך המחיר הריאלי של האוטו?

פורסם

כדי לקבל החלטה מושכלת אתה חייב לקחת את האוטו למוסך שאתה סומך עליו, כדי שיראה מה משמעותי ומה לא.

בפן המכאני- על פניו מהבדיקה יש נזילת שמן בין המנוע לגיר מה שאומר פירוק של הגיר. עודף השמן גם מצביע על כך שמישהו כנראה ממלא שמן ולא כל כך יודע מה הוא עושה. בנוסף נראה כי תושבות המנוע והגיר פגומות וכן נדרש ניקוי או החלפת רדיאטור. כל זה יחד יכול להסתכם בכמה אלפים טובים. מנגד יכול להיות שמוסך יגיד שהנזילה היא זניחה ודרושה החלפת תושבת אחת זולה.

לגבי השלדה, מעבר לכך כי נראה שהאוטו כוסח מכל עבריו, צוין כי הוחלפה קורת רוחב אחורית. ככל והקורה מחוברת בברגים זה לא סיפור גדול, אבל אם הקורה מרותכת לשלדה אז מדובר פה בפגיעה בעלת משמעות מסחרית רצינית, מאחר ומדובר בחלק מהשלדה.

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם
כדי לקבל החלטה מושכלת אתה חייב לקחת את האוטו למוסך שאתה סומך עליו, כדי שיראה מה משמעותי ומה לא.

בפן המכאני- על פניו מהבדיקה יש נזילת שמן בין המנוע לגיר מה שאומר פירוק של הגיר. עודף השמן גם מצביע על כך שמישהו כנראה ממלא שמן ולא כל כך יודע מה הוא עושה. בנוסף נראה כי תושבות המנוע והגיר פגומות וכן נדרש ניקוי או החלפת רדיאטור. כל זה יחד יכול להסתכם בכמה אלפים טובים. מנגד יכול להיות שמוסך יגיד שהנזילה היא זניחה ודרושה החלפת תושבת אחת זולה.

לגבי השלדה, מעבר לכך כי נראה שהאוטו כוסח מכל עבריו, צוין כי הוחלפה קורת רוחב אחורית. ככל והקורה מחוברת בברגים זה לא סיפור גדול, אבל אם הקורה מרותכת לשלדה אז מדובר פה בפגיעה בעלת משמעות מסחרית רצינית, מאחר ומדובר בחלק מהשלדה.

תודה שי

לגבי הקורה האחורית הבוחן אמר שהיא מחוברת עם ברגיים.

בגדול הלכנו למוסך ישר אחרי הבדיקה והוא נתן הערכה של 4-5 אלף מבלי לפתוח מכסה מנוע בכלל.

לכל רכב יש מחיר, השאלה היא מה טווח המחירים הכי נכון לרכב הזה

פורסם

לא הייתי מקל ראש בסעיף מרכב ושלדה. הרכב עבר תאונה לא קלה מאחורה.

הוא בפירוש עם פגיעת שלדה - רשום 'קורת רוחב'. נכון, הוחלפה עם ברגים וזה נראה שולי, אבל אח"כ יש עוד הרבה סעיפים + מילוי חומר.

לא בטוח שהייתי 'רץ' לקנות את הרכב הזה ללא הנחה משמעותית.

לא בטוח שיש כאן עניין בטיחותי, יש כאן ללא ספק עניין מסחרי.

מעבר לזה - כל היתר יחסית שולי. B3 עם מנוע 2.0 ליטר זה רכב נהדר, במיוחד אם הוא עם גיר ידני.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
לא הייתי מקל ראש בסעיף מרכב ושלדה. הרכב עבר תאונה לא קלה מאחורה.

הוא בפירוש עם פגיעת שלדה - רשום 'קורת רוחב'. נכון, הוחלפה עם ברגים וזה נראה שולי, אבל אח"כ יש עוד הרבה סעיפים + מילוי חומר.

לא בטוח שהייתי 'רץ' לקנות את הרכב הזה ללא הנחה משמעותית.

לא בטוח שיש כאן עניין בטיחותי, יש כאן ללא ספק עניין מסחרי.

מעבר לזה - כל היתר יחסית שולי. B3 עם מנוע 2.0 ליטר זה רכב נהדר, במיוחד אם הוא עם גיר ידני.

לא יודע לגבי הגיר הידני לא היה אוטומט

רכב מעולה, לחמותי יש עדין 1.5 רכב די עגלה

בכל מובן המילה ,

פלסטיקה,שוק,מנוע

אמינות-מעבר למצופה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

JDM its my life,Subaru b3 Sport

• תוכן חדש...