Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית רכב ראשון - 40K-45K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2741 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, אני רוצה לקנות רכב בתקציב של עד 45,000 ש"ח.

אמור לשמש לנסיעות בין עירוניות במישור כ70 ק"מ ביום.

חשוב לי שהוא יהיה חסכוני בדלק.

פורסם

ידני או אוטומט?

יש העדפה לקטגוריה מסוימת?

כמה אנשים יסעו לרוב ברכב?

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

107/C1/אייגו- כל אלו ידניות חסכוניות ויש גם כמובן ספלאש,ספייסטאר וקליאו טורבו -כל אלו הייתי קונה בגרסאות הידניות כאשר לגבי הגרסאות האוטומטיות מביניהן הייתי מתלבט בין הספייסטאר לספלאש.

אפשרות נוספת- בדוק מחיר של שברולט ספארק 2016- אולי תכנס לתקציב.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
ידני או אוטומט?

יש העדפה לקטגוריה מסוימת?

כמה אנשים יסעו לרוב ברכב?

אוטומט, לרוב אני אסע לבד ברכב, הוא ישמש בעיקר לנסיעה לעבודה שזה נסיעות של כ70ק"מ ביום בעיקר בכבישים מהירים..

107/C1/אייגו- כל אלו ידניות חסכוניות ויש גם כמובן ספלאש,ספייסטאר וקליאו טורבו -כל אלו הייתי קונה בגרסאות הידניות כאשר לגבי הגרסאות האוטומטיות מביניהן הייתי מתלבט בין הספייסטאר לספלאש.

אפשרות נוספת- בדוק מחיר של שברולט ספארק 2016- אולי תכנס לתקציב.

אני מעדיף רכב אוטומט.

מה אתה חושב על רנו קליאו/סיאט איביזה או אולי יונדאי i20? בשנתון 2014/2015 כנראה

פורסם

אם צריכת דלק זאת הדריקה העיקרית הייתי בודק ספייס סטאר שתהיה חיסכונית מאוד עם אמינות טובה.

הקליאו פחות חיסכונית, בשאר הפרמטרים טובה משמעותית אבל היו פה תלונות לגבי מח גיר ב אזור ה-60 אלף ק״מ.

איביזה גם כם זריזה כמו הקליאו, ב2015 עברה מתיחת פנים ששידרגה את איכות תא הנוסעים.

גם פה הגיר נקודת החולשה.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
חשוב לו שתהיה חסכונית בדלק, מה שI20 היא לא.

הספארק/ספייסטאר חסכוניות יותר מהיונדאי,השאלה אם גודל הרכב (מיני) מתאים לו או שהוא זקוק לסופר מיני.

גם נסיעה של 70 ק"מ כל יום ברכב מיני היא לא תענוג כזה גדול אבל חיסכון ונוחות לא תמיד משתלבים ביחד- צריך לוותר על משהו.

מה שכן,רכב עם גיר רובוטי כמו ה 107/C1/אייגו פחות טובים לנסיעה כזו.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

היות ואמרת "מעדיף" ביחס לגיר אוטומטי ולא שללת לחלוטין ידני, הייתי מציע לך לשקול סיטרואן קקטוס ידנית, בין אם הדגם ללא הטורבו שהוא חסכוני מאד (ומתאים למהירות חוקית בתנאי מישור) ובין אם דגם הטורבו שהוא חזק יותר מכל המועמדות לעיל ולא פחות חסכוני מחלקן.ליגה אחרת לגמרי, באותו המחיר.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם
הספארק/ספייסטאר חסכוניות יותר מהיונדאי,השאלה אם גודל הרכב (מיני) מתאים לו או שהוא זקוק לסופר מיני.

גם נסיעה של 70 ק"מ כל יום ברכב מיני היא לא תענוג כזה גדול אבל חיסכון ונוחות לא תמיד משתלבים ביחד- צריך לוותר על משהו.

מה שכן,רכב עם גיר רובוטי כמו ה 107/C1/אייגו פחות טובים לנסיעה כזו.

רכבי המיני המודרנים דווקא לא רעים לאורך נסיעה ארוכה.

הספארק לעומת הספייס שקטה יותר, חזקה יותר עם מושבים די נוחים.

פורסם

אני לא יכול להעיד לגבי הספייסטאר (מעולם לא נהגתי בה או ישבתי בה כנוסע), אבל בשברולט ספארק האוטומטית לא הרגשתי שום בעיה או חוסר נוחות בנסיעות ארוכות.

פורסם

אכן, הספארק החדשה מצויינת לנסיעות בינעירוניות. מרגישה מבחינת שיכוך כמו רכב גדול יותר. כשהייתה לי בליסינג הייתי רוב הזמן על 150-160 בכביש מהיר ויש לי רק דברים טובים לומר על רכב בגודל כזה במהירויות הנ"ל.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

תבדוק גם את הפיקנטו. לא בין החסכוניות שתמצא, אבל אמורה להיות מאוד נוחה, פרקטית ושימושית למרחקים כאלה. סך היתרונות עולים על החסרונות.

• תוכן חדש...