Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2786 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום רב ,

רכשתי לפני כשבועיים את הרכב . הרכב עבר לפני 70 אלף קילומטר ( 2015 ) החלפת גיר חדש בחברה עם קבלות .

נכון לעכשיו הרכב עומד על 201 אלף ק"מ .

את הרכב קניתי בעקבות המלצה מחבר שיש לו את אותו הרכב בדגם האירופאי .

משום מה שמתי לב שאצלו הרכב מאיץ מהר יותר והמנוע נותן את מלוא התמורה כבר בלחיצה עדינה .

אז חשבתי שאולי זה ככה ברכב הזה , נסעתי בכביש החוף לחצתי קיק על הדוושה עד הסוף פעם ראשונה לא הייתה תגובה ככ חזקה . בפעם השנייה הייתה תגובה יותר חזקה והמד סלד באמת עלה יפה והאוטו טיפס במהירות יפה .

בפעם השלישית שנתתי קיק דוושת הגז נתפסה לי למטה גם לאחר ששחררתי את הרגל , והאוטו התחיל לטפס במהירות ובסלד . נתתי ברקס עד הסוף באינסטינקט הראשוני שלי , למזלי הברקסים היו חדשים מאותו היום . והאוטו בנס עצר . חשוב לי לציין כי באותו היום הוספתי שטיח על השטיח הקיים . ושהורדתי את השטיחים לגמרי לא חזרה התקלה . לא שנסתי לתת שוב קיק עד הסוף מאז . קצת בטראומה מאז . חכו להמשך אולי יש קשר .

זו תקלה ראשונה

תקלה נוספת שקורת לי לא מעט שאני נוסע בעיקר באזור של ישובים בין במפרים וכבשים צרים בכל פעם שאני עובר בין הילוך ראשון לשני ( בעיקר אחרי ירידה מבמפר) אני לוחץ גז יש רעש של החלקה כאילו ההילוך לא נכנס והמד סלד עולה מעט ל 2,500 סלד . יש רעש שהמנוע עובד והאוטו לא נוסע . בנוסף קרה לי עוד דבר מוזר בתחילת נסיעה אני נותן גז לוחץ חזק על הדוושה והאוטו לא מגיב ולאחר 2-3 שניות הסלד קופץ ל 3 אלף האוטו נותן קיק וישר נרגע . עוד תקלה נוספת אני בעליה לוחץ על הדוושה והמנוע נתקע על 2,000 סלד אני לוחץ יותר חזק ועדיין הוא נשאר על 2,000 סלד . הדוושה לא מגיבה נכון .

אשמח לעזרה ולכוון מאיפה להתחיל . האם זה בעיה בחיישן הדוושה ? במצערת ? או שזה לימוד דוושה לאחר שהחליפו גיר אם זה קיים ברכב הזה ? או שזה שוב משהו בגיר ? או משהו אחר בכלל .

חשוב לציין שבדקתי את הרכב עם מחשב אצל המוסכניק שלי לא מופיע שום תקלה במחשב ! לא מנוע ולא גיר . ובטח שבסקלה לא מופיע כלום .

נ.ב קראתי על בעיות דומות בפורמים באתרים אמרקאים כנראה שזה רק בדגם האמרקאי .

 

תודה לעוזרים !

עריכה אחרונה על ידי איציק אדרי
הוספת נתונים
פורסם

פעם הבאה שאתה מנסה לעצור רכב אוטומטי שמאיץ ללא תקנה, תתחיל בלהעביר את ההילוך לניוטרל.

 

מציע לך לבדוק עם מספר השלדה של הרכב אם נדרשים ריקולים, ואם כן פנה ליבואן הרשמי בארץ שידאג להזמין מהיצרן את החלקים.

 

אף פעם אל תשים שטיחים לא מקוריים שאינם מתאימים במאת האחוזים לצורת הרכב. ובטח לא לשים שטיח על שטיח.

 

תתחדש!

פורסם

לפי דעתי אין לך שום תקלה לא ברכב ולא בגיר, אתה צריך להתרגל לרכב זה הכל.

תעיף את השטיחים. זו לא מכונית ספורט שאתה יכול להרביץ בה קיקים, סע רגוע, וכשצריך יש לך את הכוח בצד, והרבה ממנו.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

כולם אומרים כמוך שאני צריך להתרגל לרכב . אבל התחושות שלי לא מטעות אותי . היום נסעתי שוב והיה לי קפיצה פתאום אני נותן לחיצה המנוע לא מגיב ופתאום יש קפיצה ל 3 אלף סלד . תוך כדי נסיעה . נכון הגיר חדש 70 אלף קמ . אבל עדיין זה גיר עדין יחסית לאוטו אין סיבה שתיהיה קפיצה כזאת ההילוכים אמורים להיכנס חלק לא משנה כמה כמות של גז אני יתן

×
×
  • תוכן חדש...