Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2794 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני חודש קניתי רכב (לנסר 2012) ערכתי בדיקה לפני קנייה במכון של קומפיוטסט, בבדיקה מצוין כי "מערכת פליטה ומערכות" תקינה אך נדלקה לי השבוע נורת תקלת מנוע ולאחר חיבור למחשב הסתבר שיש בעיה בממיר קטליטי וכלל הנראה צריך להחליף אותו.. האם נושא זה מכוסה באחריות של הבדיקה?

תודה מראש לעונים.

פורסם

רשום לך למטה, בסוף באותיות קטנות יותר,מה מכוסה ומה לא.

ממיר קטליטי זו הוצאה לא קטנה, והניחוש שלי, שאיפסו את נורת התקלה בסמוך למכירת הרכב.

פורסם

בדיקת רכב.jpg

רשום למטה "אחריות מכון הבדיקה היא כאמור רק על המכללים שנבדקו והמצויינים בטופס הבדיקה"

אומנם לא כתוב "ממיר קטליטי" אבל רשום "מערכת פליטה" וזה מצויין בטופס..

פורסם

עניין ידוע בלנסרים, מאפסים נורה לפני מכירה והיא נדלקת אחרי שבוע שבועיים.

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

פורסם

עדכון..

בדיוק דיברתי עם המכון בדיקה, הבודק התחיל ב-"אנחנו לא נותנים אחריות לחלקים האלה כי זה כנראה נובע מבלאי טבעי.." וסיים ב-"אני לא יודע באיזה דלק תדלקת אותו.." בכל אופן לטענתו אין אחריות..

קומפיוטסט נס ציונה.. תתרחקו..

פורסם

רוב מכוני הבדיקה מכניסים סעיף בסגנון " אין אחריות לליקויים שהועלמו במכוון/שלא ניתן לגלותם במכשור הקיים במכון הבדיקה"- זה זכור לי היטב מבדיקה שביצעתי אצלם לפני כ 14.5 שנים לערך לדייהטסו אפלאוז 97 דאז.

יש לך אפשרות לשים תוסף דלק K44 על מיכל דלק מלא, לנסוע עם הרכב עד שהטנק כמעט יתרוקן ולבדוק האם המנורה תתכבה- יש סיכוי שכן ויש סיכוי שלא, האם זה שווה 90-100 ש"ח? החלטה שלך.

לא ברור מה קוד התקלה- יש גם חיישני חמצן לפני/אולי אחרי הממיר (לא מכיר ספציפית את הרכב הזה) וזה שווה בדיקה אבל,במקרה הגרוע,גם אם תצטרך להחליף ממיר קטליטי,יש בפורום את אבי פרטס (מפ"ת אם אני זוכר נכון) ויש לו מגוון חלפים חדשים תחליפיים במחירים שפויים מאשר במוסכי החברה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...